Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Bernie Sanders kan zorg voor financiële markten worden'

Reacties

31 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Sorong 6 maart 2020 18:27
  quote:

  MOEdig Voorwaarts schreef op 6 maart 2020 15:28:

  Ik dacht dat Joe Biden de grote winnaar was van Super Tuesday en dat de VS daarom 10% omhoog is gegaan, terwijl beiden geen kans hebben tegen die fantastisch Donald J. Trump??
  Deze analist loopt inderdaad een beetje achter de feiten aan. Sanders zal het niet worden.
  Waarom zou Biden geen goede kans hebben tegen Trump?
 2. TA=verlies 6 maart 2020 18:51
  quote:

  betweeter schreef op 6 maart 2020 15:46:

  Ik heb het vermoeden dat jullie allemaal jonger zijn dan ik.
  Ik kan uit ervaring spreken en jullie mededelen dat een leeftijd zoals de beide kandidaten hebben geen enkel bezwaar hoeft te zijn voor het vervullen van de functie president van de VS.
  Alles wordt voor je geregeld. Zelfs je speeches worden voorbereid. Alleen je tweets moet je zelf doen.
  Die kun je ook weglaten.
  Weet ik niet...schijnt best een zware baan te zijn. Je denkt er iets te makjelijk over
 3. [verwijderd] 6 maart 2020 20:03
  quote:

  MOEdig Voorwaarts schreef op 6 maart 2020 15:28:

  Ik dacht dat Joe Biden de grote winnaar was van Super Tuesday en dat de VS daarom 10% omhoog is gegaan, terwijl beiden geen kans hebben tegen die fantastisch Donald J. Trump??
  De MSM doen de polls, dus die zijn zo gemanipuleerd dat het lijkt dat Biden voor staat, maar het grootste deel van de democratische Amerikanen is arm, overladen met schulden, en die stemmen toch voor Sanders, want voor hun heeft Trump niet genoeg verbetering gebracht en dat zal Biden ook niet voor ze doen. Sanders misschien ook niet, maar socialisme is wraak van de grote groep arme mensen op de kleine groep rijken in de USA. De MSN en de democratische elite willen kosten wat het kost voorkomen dat Sanders president wordt......niet dat ik voor Sanders zou kiezen hoor.
 4. forum rang 4 Willempie3 6 maart 2020 20:26
  De MSM hebben het zelfs zo weten te spinnen dat de gekleurde Amerikanen vooral op Biden stemmen omdat hij de VP van Obama was. Omdat gekleurde Amerikanen flink armer zijn dan de blanke Amerikanen zouden ze juist voor Bernie Sanders moeten gaan ! Van Biden weet je dat hij redelijk corrupt en dement is. Er zal nog minder veranderen als onder Obama. Sanders heeft alleen een kleine kans tegen Biden als de economie/beurs nog veel verder verslechteren.
  De meeste Democratische partij-delegates zullen voor Biden kiezen, zoals ze in 2016 voor Hillary Clinton kozen en niet voor de socialist Sanders. Dus zo goed als onmogelijk voor Sanders om nog te winnen.
  Qua gekozen delegates komen de Grote staten New York en Florida nog. New York gaat naar Sanders maar Biden staat dik voor in Florida. Ook hier dus geen voordeel voor Sanders.
 5. [verwijderd] 8 maart 2020 11:39
  De kans dat Bernie Sanders tegenover Donald Trump komt te staan is zeer klein. Bernie doet alleen mee om de illusie te wekken, dat er zogenaamd spraken is van vrije verkiezingen.
  Achter de schermen maakt de elite natuurlijk de dienst uit. Die schuiven een stroman, zoals J. Biden naar voren. Kennelijk had de elite liever Bloomberg.
  Toch heel vreemd dat Bloomberg (oud Republikein), zomaar op de lijst van de Democraten stond. Dat getuigd al van weinig democratie!

  Amerika is stevig in handen van de elite (groot kapitaal), die zullen hun belangen nooit zomaar overdragen aan een socialist.

  Er wordt een spelletje gespeeld om de Amerikaanse burgers zoet te houden en die zijn zo gevormd, door de media, dat ze alles accepteren.

  Helaas krijgen echte slimme en goede mensen met nieuwe ideeen weinig kansen
  in Amerika, tenzij ze de belangen van de elite vertegenwoordigen.
  Het zijn gewoon stromannen , afgevaardigden van de elite en grote bedrijven. Trump is echt uitzonderlijk, luistert naar niemand, daarom is hij ook door het volk gekozen, waar de elite niet blij mee is, maar hij wordt gedoogd, schaadt het grote belang niet. Biden is passe, kan mentaal het presidentschap niet aan. Gewoon voor de buhne, vrije verkiezingen....hahaha.

  Trump wordt herkozen en het beleid zal ongewijzigd blijven.
  Dat betekent dat nog veel meer lucht in de bubbel wordt geblazen. Negatieve rentes en bergen tot de hemelpoort met dollars printen.

  Kortom veel van hetzelfde en het gezegde luidt, de kruik gaat net zolang te water dat hij barst.

  De financiele markten hoeven weinig te vrezen van Sanders, kansloos. Trumps beleid zal de U$ dollar wel onder druk zetten en vanwegen lage rente en steeds verder toenemen schulden. De U$ dollar zal in waarde dalen, maar dat zal hem een worst zijn, goed voor export.

  Voor de Amerikaanse burger pakt alles wel slecht uit. Het leven zal flink duurder worden. Mogelijk dat Trump dit wil compenseren met nog meer belastingverlaging, veel meer schulden, maar ach ,dit is zijn laatste termijn.

  Na mij de zondvloed, toch nog iets met Sanders gemeen!
31 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links