Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

DeGiro verwerkt recordaantal transacties en wacht op overname

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. OngerealiseerdRendement 20 februari 2020 10:12
  quote:

  Beursi schreef op 20 februari 2020 09:44:


  Overname door Flatex lijkt mij geen goede zaak. Ik lees over Flatex heel veel negatieve recenties.

  Ik ben vol lof over Flatex, heb er een rekening geopend en kreeg 100,- gestort. Vervolgens rekening weer gesloten. Tot zo ver, vol lof.

  Aanmelden ging snel, opheffen duurde twee maanden. Systemen zijn omslachtig, maar DeGiro zal wel z'n eigen platform blijven houden. Hoop ik tenminste. Over DeGiro ben ik tevreden, geen klagen.
 2. Gesina49 20 februari 2020 10:34
  Altijd bij ING gekocht. Altijd gedacht dat je Bij ING de genoteerde AEX-fondsen kon kopen. Dat is niet zo, men heeft een selectie. Vorige week wilde ik DSC1, lokaal genoteerd, kopen. Is bij ING niet mogelijk. Heeft me, naar nu blijkt, veel geld gekost. Elders een bank voor de aandelen zoeken. Dus De Giro of Binck?
 3. steelfighter72 20 februari 2020 11:29
  99% beleggers van de degiro beseffen totaal niet dat goedkoop-duurkoop is.... je investering (inleg) wordt namelijk uitgeleend (securities lending), dat is de reden dat de transactiekosten laag zijn (het staat in kleine letters beschreven), wil je dat niet dan is Degiro opeens de duurste! Uiteraard wordt degiro daar rijker van (kan je ook daarin beleggen :p)
 4. [verwijderd] 20 februari 2020 11:33
  De Giro inderdaad.

  Bij Binck betaal je weer ouderwets hoge vast kosten per maand omdat die organisatie log en duur is.
  Sinds ze zijn overgenomen drukken ze die nieuwe pakketten bij iedereen er door, ook bij diegene met persoonlijke afspraken en die haken nu dus ook af en vertrekken naar de Giro.

  De Binck aandeelhouders mogen blij zijn dat Saxo die toko heeft gekocht en dat zij voor een goed bedrag van de aandelen af zijn gekomen.

  Geen idee wat Flatex met de Giro wil gaan doen maar hopelijk houden ze het een beetje in stand allemaal zoals het is en bieden ze Flatex gewoon aan als optie in het geheel.
 5. Manofaction 20 februari 2020 14:26
  Was erg tevreden over DeGiro, (ondanks een paar flinke nadelen bij het handelen in bijvoorbeeld opties in de US etc daarvoor had ik dan andere brokers erbij ), nadat ik flink wat anderen had gehad en overal veel teveel betaalde.
  Maar nu ze door Duitsers worden overgenomen ga ik op zoek naar een andere broker.
  Heb al eens geprobeerd bij Flatex aan te melden maar dat ging helemaal niet goed.
  Bovendien willen die Duitsers hun investering zo snel mogelijk terugverdienen en speciaal op die Hollanders die ze altijd als rijk hebben beschouwd. Inderdaad erg jammer van DeGiro.
 6. [verwijderd] 20 februari 2020 14:49
  quote:

  GJF1959 schreef op 20 februari 2020 11:57:


  Wat dacht u van Lynx. Goed en goedkoop over de hele wereld bijna alles. Alleen obligaties zijn niet goedkoop te verhandelen. Alles is in het engels. Zitten ook in Amsterdam. Die reageren vlot in het Nederlands. Nemen telefoon direct op en helpen je echt!


  Bij meer dan $100000 saldo is rechtstreeks bij Interactive brokers nog beter.
 7. aw.nl 20 februari 2020 16:56
  Indien Degiro dezelfde kant als Binck opgaat, zal een relatief groot deel van het prsoneel worden ontslagen. UIt mijn hoofd is 1/3 bij Binck ontslag aangezegd.
  Ik heb de indruk dat degiro een personeelsstop heeft ingevoerd, indien je kijkt hoe lang het duurt voor je een reactie op een e-mail krijgt.
17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links