Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Chinese centrale bank schiet bedrijven in getroffen regio te hulp

Reacties

83 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Alexander 2 februari 2020 21:19
  quote:

  guus1111 schreef op 2 februari 2020 12:44:

  [...]

  Oh jee, weer zo’n idioot die de ballen verstand heeft van een onderwerp maar er wel een mening over heeft...En ga nou niet zeggen dat je blockchain wel interessant vindt maar crypto lucht is want dan zet je jezelf helemaal voor lul....
  Laat iedereen in zijn waarde Guus1111, dat zóú je toch moeten aanspreken :) Het is een goede opmerking, de waarde van o.a. de bitcoin is niets anders als het vertrouwen dat als ik het inneem (of inkoop) er op zijn minst dezelfde waarde weer voor kan krijgen op een later moment. Als dat vertrouwen daalt dan daalt ook de waarde en in theorie kan dat nul worden. We hoeven niet lang te zoeken naar praktijkvoorbeelden waar dit bij crypotomunten ook al is gebeurd, de altcoins.
  Er is hier geen andere kracht als vertrouwen die dit tegen kan werken. Bij goud, zilver (echte grondstoffen) heb je ook te maken met vertrouwen met dát verschil dat de grondstof fysiek is, beperkt is én altijd gebruikt kan worden in producten. Een daling daar zal dus nooit nul worden, de tijd maakt dat we dat dus altijd wel weer nodig zullen hebben. Bicoins kunnen we niet gebruiken in een (half)fabrikaat en is dus 100% afhankelijk van vertrouwen. Zijn er dáár geen kopers meer en enkel verkopers dan staan we dus in 1937....Ik zeg overigens niet dát dit zal gebeuren maar wel dat alles valt en staat met vertrouwen.
 2. WijHetVolk 3 februari 2020 08:54
  Dit is wat er gebeurt als ze in China iets gedaan willen hebben. Gewoon binnen 10 dagen ff een ziekenhuis neerzetten voor 2600 bedden en 2000 medici.
  Of je nu voor of tegenstander van China/Chinezen bent dit is gewoon indrukwekkend.
  Geeft ook al een beetje weer wat de capaciteit van onze economische concurrenten zijn.

  www.cnbc.com/2020/01/31/pictures-chin...
 3. forum rang 5 Knight V 3 februari 2020 12:02
  Idd. Dat zouden wij niet kunnen. In Europa zou een epidemie de pleuris uitbreken omdat wij rekening houden met de vrijheden van de individu en niet om het belang van onze samenleving.

  Daarom hebben wij problemen met vluchtelingen.
  Als individu hebben ze rechten.
  Ons veiligheid is ondergeschikt aan de puinhoop die ontstaan door immigratiebeleid.

  China kunnen ze effectief met een virus omgaan. Wij zouden in NL niet eens durven om mensen 2 weken thuis te laten, dan komen de relschoppers uit huis en vernielen autos en winkels.
  Het wordt ook nog vergoeilijkt door begrip te tonen door groenlinks, d66, cda, vvd.

  Daarom gaat het mis in NL.

83 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links