Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Coronavirus houdt beurzen in de greep

Reacties

33 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Piet2010 31 januari 2020 20:05
  quote:

  Robin2020 schreef op 31 januari 2020 18:42:

  [...]

  Hahaha Nu.nl dat zelf het meeste nepnieuws produceert en waar je een ban krijgt als je iets schijft wat hen niet in hun kraam van pas komt.... Ga spelen joh met je nu.nl

  Ik zal nu ook wel een ban krijgen want iex is van dezelfde eigenaar. Dat noemt men vrijheid van meningsuiting ..... Wat een lachertje.
  Wie bepaalt wat nepnieuws is.... Juist Brussel en onze corrupte politici.
  wat een belachelijke reactie. Als Brussel en onze corrupte politici je niet bevallen ga dan alsjeblieft verhuizen naar china, noord-korea, brazilie of zo...
 2. Hangyodon 31 januari 2020 20:07
  Zijn jullie beleggers kijk nou niet alleen naar de griepje.. jullie moeten verder kijken wat de schade zijn! Het gaat helemaal niet om of deze virus genezen kan worden of niet. Het gaat erom dat alle fabrieken en winkels dicht zijn in China waardoor eindproducten niet meer te leveren zijn en verlies draaien. En een domino effect kan veroorzaken om de beurs tot een crash te maken.
 3. [verwijderd] 31 januari 2020 20:16
  Ehhhhhhhhhhh..... handelsoorlog 2 jaar aan de gang..... komen ze nu mee dat economie stilstaat...... ehhhhhhh....

  Doen de goeroes of ze dom zijn of zijn ze dom. Ga niet jammeren dat wereld economie stilstaat, dat zei IMF half jaar geleden al.
  We hadden allemaal wat kunnen doen tegen de handelsoorlog, maar we vonden het best dat een narcist miljarden aan beurswaarde verdampten.
  Maar bedrijven hebben laten zien dat ze veerkrachtig waren, ondanks dat Politiek ze in de steek hadden gelaten (stikstof, EU import tax hielpen niet) en een narcist via twitter de markt bespeeldde.
  Bedrijven kwamen met mooie cijfers uit de doeken, terwijl economie stilstond.
  Hoe kan dat ????

  Nu gooien de goeroes wederom alles over de schutting en zijn totaal niet begaand met het feit dat de economie niet om zeep is geholpen, maar door 1 man is een Amerikaanse rechtstaat door het afvalputje getrokken.

  De economie staat misschien stil, maar niet omdat bedrijven slecht draaien.

  Bedrijven gaan stug door om mooie resultaten te halen en in 2020 zullen ze flinke investeringen gaan doen want anders raken ze achterop.

  ASML begint al met een miljard investering voor nieuwe fabriek.
  Samsung komt met de mobiele 5G versie.
  Smart stadiums worden gebouwd en gebruikt. Smart centras en universiteiten gaan de open WIFI volledig verbeteren met data en bezoekers logins.
  Smart ziekenhuizen komen eraan en Corona virus zal niet meer dan een hobbel zijn in AEX-TA.

  Overheid zit stil, maar bedrijven staan klaar om nieuwe fase in te gaan.

  AEX 595 is de correctie en zal door skeptici verder onder druk worden gezet, net als toen AEX 480 werd gezet (de correctie die velen hadden gemist) maar met de 5G en 6G gaan wij naar de 700/800.

 4. Andy5 31 januari 2020 20:43
  Wat een onzin en allemaal opgeklopte paniekzaaierij van een WHO dat aandacht wil en overdrijft. 10.000 gevallen dat is ongeveer net zoveel als in Friesland, Groningen en Drenthe bij elkaar per winter. En qua doden net zovee;l. Het gaat helemaal nergens over. En ondertussen iedereen over de z#k. Gewoon even afwachten, volgende week nog paniekweekje lager en dan flink inkopen. En anders zorgt Doctor Trump wel voor genezing op de beurs.
 5. forum rang 5 moneypocket 31 januari 2020 22:26
  quote:

  Lepre Chaun schreef op 31 januari 2020 18:47:

  www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/ar...
  Nou het valt weer allemaal mee volgens de deskundigen.
  Timen: "De meeste mensen genezen van het virus zonder klachten. Daarna ben je levenslang beschermd tegen het virus.

  www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/...

  Ik ben geen arts, maar dit stukje spreekt letterlijk boekdelen....
 6. [verwijderd] 1 februari 2020 11:02
  Onze baas bij het RIVM verklaard: "Als mensen niet ziek zijn, is het risico op verspreiding dus buitengewoon gering", zegt Van Dissel.

  Hoe zijn die Duitsers dan besmet? Door een vrouw uit Shanghai, die geen ziekte vertoonde tot dat ze op de vlucht terug naar China last kreeg.

  Hoe kan die man hoofd van het RIVM zijn?

  p.s. Wuhan moet elke dag een hospitaal bouwen van 1400 bedden om aan de dagelijkse vraag te kunnen voldoen.
 7. forum rang 4 FairValue 2 februari 2020 00:41
  quote:

  FairValue schreef op 2 februari 2020 00:11:

  Weer 3000 meer gevallen en meer dodelijke slachtoffers dan gisteren.

  Op 2-2-2020: 14893 cases en 304 doden.
  Ongeveer 1000 minder. Bron heeft publicatie aangepast... China he...

  Er wordt wel gesproken over 75,815 gevallen. De toekomst zal het leren.
 8. [verwijderd] 2 februari 2020 11:29
  Dit snap ik echt niet.

  Eerste evacuatie vlucht Japan paar dagen terug hebben 2 personen geweigerd om verder onderzocht te worden en aangezien ze wettelijk niet vastgehouden mochten worden zijn die 2 gewoon mogen gaan...

  En van iedereen die getest is blijkt ook 1 iemand die bij de normale test negatief teste en later bij verder onderzoek toch wel positief.

  Mag toch hopen dat op alle andere evacuatie vluchten iedereen dubbel en dwars getest wordt en minimaal 14 dagen quarantaine.

  Bij de evacuatie vlucht van de VS las ik iets over minimaal 3 dagen quarantaine... wat zouden ze denken van minimaal 3 weken voor de zekerheid.

  Hier moet je geen risicos mee nemen anders heb je dadelijk ergens een 2de haard.

  Ook eerste dode buiten China in de Philipijnen, persoon van Chinese komaf uit Wuhan maar hij leek juist te herstellen en toen ineens in 24 uur ging het snel slechter en is hij overleden.

  Er is nog zoveel onbekend dat je er geen risicos mee mag nemen.

  In China gooien ze een miljoenen stad dicht, die kunnen dat en dat is knap in zo een geval maar stel dat er een nieuw haardje zou zijn in een westerse stad... die krijg je echt niet dicht gegooid.

  Met al die goed bedoelde evacuatie vluchten in volle gang moet er geen risico genomen worden. Dan maar iets lamger in quarantaine want 3 tot 14 dagen is ook maar een range, onder mogelijk bepaalde omstandigheden kan dat ook 15 worden denk ik dan en als je dan in totaal duizenden personen evacueert kan er zo 1 geval zomaar tussen zitten en het origineel is ook met 1 begonnen al zal nu de response veel sneller zijn natuurlijk.
 9. down 2 februari 2020 15:20
  Deze virus zit in de hoofden van beleggers die op de beurzen niet thuishoren Oplichters en paniek zaaiers worden er rijker van domme beleggers armer!!!!!!!!!!!!
  Volgende week nog even wat verder zakken en dan weer wat hoger Tja ups en downs moeten toch ergens een oorzaak hebben natuurlijk bestat die virus wel maar er zijn wel duizend virus iedere dg aktief om dier en mensen op te ruimen of ziek te maken Als je pech hebt dan is je uur gekomen!!!!!!!!!!!!!!!!!
33 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links