Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

KLM zet stappen met duurzame kerosine

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. Noyby 10 december 2019 11:12
  Natuurlijk noemt KLM geen getallen want het komt helemaal niet uit. Zo moet het hele vliegtuig naar New York 8 jaar lang elke dag friet eten om erheen te kunnen vliegen op biokerosine. Trouwens die afvalstromen worden nu gebruikt in energiecentrales dus wat moeten we daar dan in stoppen om 'duurzaam' te kunnen vliegen? Leuk geprobeerd, maar we moeten vooral gewoon minder vliegen en zeker stoppen met al die onzinvluchten in Europa.
 2. forum rang 6 Ronald Engels 10 december 2019 16:46
  Forumleden,

  Deze stap met Neste Oy om friteur en restaurant vet te gaan hergebruiken is niets bijzonders, dit gebeurde reeds in de jaren 50 en 60 vorige eeuw toen deze olien en vetten gewoon bijgemengd werden voor gasolie en diesel productie, dit doen we dus al meer dan 60 jaar.

  De nederlandse familie eigenaren van het huidige 2de grootste bedrijf van Nederland met Hoofdkantoor in Zwitserland "VITOL" een Olie & Gas handelsbedrijf met een omzet van nu ruim 300 miljard USD en winst van ruwweg 4 miljard USD doen dit reeds sinds eind jaren 50 vorige eeuw en deze toen simpele ongeschoolde en hardwerkende alleen werkende olieboer verzamelde in een olievat achteraan zijn fietskarretje hangend, afval restaurant vet en frituur olie en begon een prachtig nu gigantisch fantastisch bedrijf, echter zijn nu dus ook logischerwijze in aantrekkelijk Zwitserland en weg uit Nederland.

  Dus niets bijzonder van Schiphol/KLM en Mr. Dick Benshop, dit is slechts klimaatgelul voor de Bühne en dit doen we dus reeds ruim 60 jaar en ook Neste Oy uit Finland was 20 jaar geleden zo slim op deze klimaat/milieu boot te stappen met het investeren in specifieke vet en afvalolie raffinaderijen ook in Europoort en wellicht hebben ze de oude destillatie en raffinaderijsecties van VITOL gewoon overgenomen voor wellicht 100 à 200 miljoen guldens toendertijd.

  Dus sorry voor alle milieu en klimaat hysterie, dit is niets bijzonders, dit doen we al 60 jaar in de olie en gas industrie, gewoon normaal intelligent zakelijk en zeer schoon, ons Nederlands en ook Zwitsers bedrijfsleven. De echte vervuilers zijn onze haagse elite en onze haagse Groenen.

  Het giftige venijn zit in Den Haag en Brussel!

  M.v.g. Ronald
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Air France-KLM

4,389 11:19
+0,051 +1,18%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links