Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Unibail optimistisch over winstraming 2019

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. Terechter 29 oktober 2019 07:12
  De kunst met beleggen is altijd om de beste bedrijven in hun soort te vinden. Unibail Rodamco behoort al heel lang tot de top van vastgoedfondsen. Het is knap dat ondanks een moeilijke winkelmarkt, het bedrijf zo goed blijft presteren. Het bedrijf is nog steeds goedkoop op ruim 140 euro. Denk alleen maar aan het zeer hoge dividend van dit moment, waarbij ik geen enkele twijfel heb dat dit in de toekomst niet gehandhaafd kan blijven en zelfs waarschijnlijk nog licht kan groeien. Een aanrader voor zowel de korte als de lange termijn.
 2. Grote Ogen 29 oktober 2019 11:16
  Unibail Rodamco
  Unibail Rodamco (-1,7%) kwam gisteren nabeurs met prima kwartaalcijfers langs, maar toch reageert de markt lauwtjes. Het management van het winkelvastgoedfonds verhoogt de winstverwachting voor dit jaar en denkt dat de winst per aandeel aan de bovenkant zit van de eerder afgegeven bandbreedte van €12,10-12-30.

  Dit betekent dat beleggers iets meer dan 11 keer de getaxeerde winst over dit jaar moeten betalen. Niet duur, maar die lage waardering wordt verklaard doordat de markt er vanuit gaat dat het voor het winkelvastgoedfonds moeilijk wordt om de huren te verhogen.

  Helemaal als het slecht gaat met de wereldwijde economie zullen de nodige winkeliers kopje onder gaan. Vooral de winkels die gevestigd zijn in de dorpen en kleine steden. Unibail Rodamco heeft echter voornamelijk vastgoed zitten in de grote steden. Een belangrijke reden waarom de IEX Beleggersdesk het een kansrijk aandeel vindt.
 3. [verwijderd] 29 oktober 2019 12:04
  Opnieuw een verhoging van de verwachtingen terwijl de koers tijdelijks zelfs meer dan gehalveerd is geweest.
  Aan de andere kant zijn er aandelen die met nauwelijks extra verbetering meer dan verdubbeld zijn.

  En dan aankaarten dat stel dat het veel slechter gaat met de economie tja dan moet je Unibail niet hebben.

  Nou als je Unibail al niet moet hebben met die reden dan moet je de rest van de markt zeker niet hebben, daar kan bij vele aandelen in die omstandigheden makkelijk de helft van de koers af, dat gaat bij Unibail vanaf deze koers niet lukken want zover onder NAVVV gaat vastgoed op die locaties van Unibail niet staan.

  Prima value belegging in een tijd waar aandelen historisch belachelijk duur zijn en alleen maar goedkoop lijken als je ze met de nog veel belachelijk duurdere obligaties gaat vergelijken.
 4. Dota4Keeps 9 november 2019 15:52
  quote:

  WIBO40 schreef op 29 oktober 2019 16:33:

  De koers is de laatste weken behoorlijk opgelopen, maar mijn inziens te veel Een koers van ca.€ 134, is redelijk te noemen
  Ik heb een heel andere mening, de koers staat nog veel en veel te laag. Vanaf 260 naar beneden, ondanks prima prestaties en goed dividend, naar 140 en dan roepen dat de koers te snel gestegen ofwel eigenlijk te hoog is.. beetje in de war?
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

UNIBAIL-RODAMCO-WESTFIELD

47,480 04 jul
0,000 0,00%
Premium

Harde klappen voor Unibail-Rodamco-Westfield

Het laatste advies leest u als IEX Premium-lid

Inloggen Ontdek Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links