Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Labour: Johnson gedraagt zich kinderachtig

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 7 Wereldbelegger 20 oktober 2019 13:35
  Een van de kenmerken van een soap is dat er zelden een duidelijk eind aan de verwikkelingen komt alsmede geen vooraf bepaald einde is.

  Waarschijnlijk zullen meerde amendementen aangekondigd worden in the house of Commons omdat vooraf aan de stemming over de EU-deal de bijbehorende juridische onderbouwing openbaar moet worden gemaakt.


 2. forum rang 7 Wereldbelegger 20 oktober 2019 13:55
  Aanrader:

  zeer lezenswaardig artikel

  Johnson wist de onderhandelingen met de EU te heropenen. Het leeuwendeel van de deal van May bleef hetzelfde, maar er werden over en weer concessies gedaan op het gebied van het grootste struikelblok in het Brexit-proces, de Ierse grenskwestie. Brussel deed ook water bij de wijn, maar critici vinden dat Johnson meer heeft ingeleverd dan het geval was in de deal van May.

  www.nu.nl/brexit/6005343/wat-is-er-di...
 3. handkerchief 20 oktober 2019 15:17
  Vind Bojo meer pragmatisch afwerken die hap jammer dat de Britse politiek zo in elkaar zit dat er altijd wel een groep is die wat te vitten heeft en de boel maar weer op houd. Zal wel in het karakter zitten graag alles bij het oude laten en tegelijk stemmen voor wat nieuws dat geeft strubbelingen.
 4. willem1000 20 oktober 2019 18:28
  Helemaal niet erg dat Europa de democratisering binnen de UK heeft aangezwengeld èn betaald, nu nog de heropvoeding van de Engelsman zelf. Na 31 oktober hoeven we dit dan niet meer te betalen(let op uitspraken Carney). BJ is toch geen leider van de UK gezien zijn verschuilen achter "blame and shame" terwijl duidelijkheid en richting van hem verwacht worden. Nu is Rees-Mogg ook al afgevallen, hij werd door zijn zoontje opgehaald. Hij werd thuis verwacht().
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links