Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Knot weer kritisch over beleid ECB

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Weert=No.1 16 oktober 2019 20:41
  Meneer het Zwaard. Nederland uit de Euro in niet zo zwartgallig als U doet voorkomen.Wij zijn NU de rijkste natie, boven Zwitserl. en Dld. Een uitstap is helemaal niet zo erg als die Brexit.Na 1 jaar chaos zijn we wel voor altijd van de EU los. We hebben 4 Eeuwen lang de sterkste munt ter wereld gehad en deze opgeofferd aan lui met smerige bijbedoelingen. De Berlusconi"s en consorte.
 2. BIUSEE 16 oktober 2019 20:50
  Knot lijkt wel een voetballer die zijn hart lucht als de trainer die hem niet opstelde, ontslagen is. Sinds Draghi weg gaat, heeft Knot een grote mond. Maar hij heeft toch zelf al die jaren die ECB besluiten van dichtbij meegemaakt. Maar ja, als klein zijn land we nu eenmaal een meeloper.
 3. Maan Arkenbosch 16 oktober 2019 21:35
  Knot is voorstander van het afstempelen van pensioenen, welke Draghi/E.U./E.C/B. met zijn drug-pers via de ""Rekenrente""heeft bewerkstelligd.Ondertussen ontvangen de pensioenfondsen ieder jaar 70 miljard aan vermogens rendement en rond de €.30 miljard aan premies, waarvan enkele miljarden meer dan de premie ontvangsten,totaal aan pensioenen uitgegeven worden. )mdat 50% van de bevolking ouder is dan 50 jaar, gaan deze mensen sparen, om de negatieve rente en belastingen met inflatie te compenseren. Hierdoor zakt de economie nog meer in. Idioter kunnen wij het niet maken!!!
 4. chogogo 16 oktober 2019 21:54
  De pensioenfondsen worden gebruikt als moneymakers voor de overheid. Die worden continu afgeroomd door de overheid en de normale werknemer die bij zo'n fonds zit wordt verneukt. Knot moet zijn bek houden en ik vind dat die overheid daar in Den Haag gesloten moet worden. Het zijn geldverslindende, visieloze, achterlijke en lompe apparaten die niet functioneren (incl. belastingdienst) en gewoon moeten worden opgedoekt.
 5. forum rang 7 het zwaard 17 oktober 2019 12:59
  @ TA=verlies; Denk je nu echt dat de Nederlanders alleen tot hun 68 moeten werken? Weet je dat het gemiddelde pensioen in België na 40 jaar werken is 1195 p/p en p/m !! € bedraagt.(cijfers uit 2018) en dat van Nederland 1824 €.is(2018) Zowat alle Belgische politieke partijen willen dit optrekken tot 1500 € (wat nog duidelijk minder is dan het Europees gemiddelde) maar daar is geen geld voor. Als het AOW alleen al in Nederland optelt van een koppel
  kom je al hoger uit dan dat van de gemiddelde Belg na 40 jaar arbeid.
  De enige manier om deze te verhogen is 'n verhoging van de werkgelegenheid op te trekken of de pensioensleeftijd op te trekken.
  Mijnheer Weert: Denk je nu echt dat Nederland alleen in staat is om zich te redden bij 'n volgende bankencrisis. Het is dankzij de EU en de ECB dat we de banken overeind hebben kunnen houden. Zo niet was Nederland failliet geweest, net als zovele andere Europese landen. Sinds 2008 is er veel veranderd in de wereld, ook in Nederland. Vergelijkingen met 4 eeuwen terug gaan dan ook niet meer op. Zet toch eens 'n keer dat VOC petje af, en besef eens hoe kwetsbaar Nederland is geworden in deze geglobaliseerde wereld. M.v.g Het Zwaard
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links