Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Shell-voorzitter richt zich op waterstof

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. JeanJ 9 oktober 2019 20:26
  Waterstof als energie- en krachtbron mag zeker een goede toekomst beschoren zijn. De vraag is echter of waterstof voor het wereldwijde wagenpark dé oplossing is. Voorlopig zullen we het met elektrische auto's moeten doen, en derhalve bepleit ik het volgende:
  1. De voor het wagenpark beschikbare accu's dienen dermate qua capaciteit te worden verbeterd dat er zonder mankeren (dus ook in koude tijden) minstens 750km mee gereden kan worden.
  2. Standaardisatie v.w.b. accu makelij dient internationaal te worden afgedwongen. Zodoende kan een (bijna) lege accu bij een pompstation snel en efficiënt worden uitgewisseld, zodat oplaad tijdsverlies onderweg 'a thing of the past' is. Mij lijkt dat 'Europa' regelgeving op dit gebied kan voorbereiden.

  Overigens: waar moet ik met mijn teveel aan door zonnepanelen geleverde elektriciteit naar toe? Terug naar de leverancier die er (zeker nadat teruglevering geen terugbetaling meer gaat inhouden) garen mee spint? Ik denk dat hier een taak ligt voor een enorm belangrijke vernieuwing: het teveel aan door mijn zonnepanelen geleverde elektriciteit moet naar mijn schuurtje toe, nl. naar dat accupakket dat daar te wachten ligt om opgeladen te worden, klaar voor gebruik in de uren dat ik elektriciteit nodig heb die in die uren niet door de zonnepanelen geleverd kan worden.
 2. forum rang 6 Ronald Engels 9 oktober 2019 23:40
  Holliday zei dat de aarde 'stervende' is.

  De man Holliday is zijn verstand verloren en Shell is schijnbaar de kluts kwijt, zou je wel verliezen ook met zo veel idiote politici in dit volslagen doorgedraaide Nederland met al zijn zinloze chaotische geleuter.

  Gelijk ontslaan die Holliday wegens grove incompetentie!

  M.v.g.
 3. forum rang 6 het zwaard 10 oktober 2019 07:46
  Waarom zou je ontslagen moeten worden, wanneer je zegt dat de aarde stervende is? Ik denk dat men beter Tump zou ontslaan wegens incompetentie als je ziet hoeveel economische schade hij al heeft aangebracht. Onbegrijpelijk dat die doorgedraaide idiote politici hiertegen niets ondernemen.
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Royal Dutch Shell A

19,094 12:30
+19,094 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links