Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

KPN trekt nominatie Leroy als topvrouw in

Reacties

24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Pazzoppe 30 september 2019 16:39
  Wat een grap. KPN gaat hier vast een exitpremie voor betalen. Ik denk dat ze ook een headhunter een kwart van haar jaarsalaris zullen moeten betalen. Dit natuurlijk naast de ongetwijfeld heel interessante exitpremie die ze voor Ibarra betalen.

  En die aandelentransactie? Zoveel gedoe voor een luizige 285k? Dat stelt zelfs voor Proximus niets voor dus hoeveel voor/nadeel zou dat hebben opgeleverd? Kleine zesduizend euro schrijft De Tijd. Dan kom je er met een waarschuwing wel van af.

  Ik hoop voor haar dat ze in haar positie als CEO wel iets meer dan die paar aandeeltjes heeft gekregen sinds haar benoeming 5 jaar geleden, anders heeft ze iets helemaal niet goed gedaan. Het zou me niet verbazen dat dit slechts een deel van haar pakket is en dan is het niet zo gek om zo af en toe eens wat te verkopen. Waarschijnlijk heeft ze toen ze in juni de opdracht gaf hier niet over nagedacht. Nu ze (vervroegd) vertrekt bij Proximus zal ze haar volledige aandelenpakket moeten verkopen en krijgt ook daar nog een extra oprotpremie bovenop.

  Leroy heeft in de afgelopen vijf jaar het suffe Belgacom/Proximus een behoorlijk stuk opgeschud en zou dat ook bij het nog suffere KPN kunnen doen. Haar eerste actie zou vast het stopzetten van de xs4all integratie zijn geweest. Over marketingblunders gesproken.

  Ik gun haar een betere werkgever.
 2. forum rang 4 rekeozsejtlerap ed 30 september 2019 18:57
  quote:

  erjee-ff schreef op 30 september 2019 13:30:


  [...]
  Eind juni een opdracht geven te verkopen terwijl je ook al in gesprek bent met andere partijen omdat je weet dat je contract afloopt. Waarom zou je aandelen verkopen van een bedrijf waar je van plan bent te blijven? Hoe is dat geen voorkennis? Of daar nu winst mee gemaakt wordt of niet.

  Hoe het wel zou moeten is niet verkopen. Gewoon, niet verkopen.


  Zolang je in gesprek bent, is er nog geen contract / overeenkomst. Als er al getekend was, dan verandert de zaak.
 3. De Kromme 30 september 2019 19:51
  volgens mij zitten er andere belangen achter. het verhaal klopt gewoon niet. Deel van KPN management is achteraf geschrokken van de wellicht daadkrachtige toekomstige ingrepen van deze dame en kiest eieren voor haar geld. liever alles bij het oude, lekker graaien en op de pluche blijven zitten. en ja hoor, en kan nog 5.000.000.000 omzet verlies vanaf dus gewoon doorgaan zou ik zeggen....
24 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke

2,771 23 sep
-0,003 -0,11%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links