Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

FNV kondigt nieuwe werkonderbreking KLM aan

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Go Go Go ! 14 september 2019 16:43
    Ach, kwestie van tijd en de FNV houdt op te bestaan. Een bijna uitgerangeerde club linkse rakkertjes, die tegen alles aan wensen te schoppen. Zo rijk inmiddels dat ze niet meer durven te publiceren dat ze honderden miljoenen aan belegd vermogen hebben.

    Ontevreden als grondpersoneel bij KLM ? ... doen solliciteren als postbezorger bij PostNL. Gezonde functie in de buitenlucht, lekker veel beweging, geen stress aan het hoofd. Bijkomend voordeel voor hen is dat de looneis van FNV daar momenteel 10 % is.
  2. Bonost 15 september 2019 21:44
    Of misschien mogen de grondwerkers ook eens mee profiteren van een betere economie na jaren van stilstand. Zelfs onze minister-president verfoeit de werkgevers in hun loonbeleid. Hij heeft niet voor niets een lagere vennootschapsbelasting die in petto stond voor het bedrijfsleven in de ijskast gezet.
    Begrijpelijk dat de vakbonden er nu harder in staan dan voorheen alleen de FNV. Blijkt maar weer dat de FNV al die tijd gelijk heeft gehad. Het is echter nu uit met het pappen en nathouden van de gewone man.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Air France-KLM

1,660 29 mei
+0,004 +0,24%
Premium

Air France-KLM is een value trap

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links