Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

DNB-baas Knot hard over beleid ECB

Reacties

49 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste | Omlaag ↓
 1. forum rang 5 Japio_ 15 september 2019 10:13
  quote:

  Weert=No.1 schreef op 13 september 2019 20:16:

  Beste Japio. Is dit alles wat je te zeggen hebt of volgt er nog meer??
  Bouw een muur om Weert en bescherm vooral alles wat jou lief is.
  Nederland heeft haar welvaart te danken aan een open economie en niet met protectionisme en slachtoffertje spelen. Onze pensioenen en spaargelden worden minder waard, maar de staatsschuld die knalt keihard omlaag en ook de beurzen varen wel bij dit beleid.
 2. eldee99 15 september 2019 12:39
  Knot is een laffe hond zonder tanden. Arend Jan zei het ook al. Die vent heeft jaren mee lopen lullen met het desastreuse beleid van maffiabaas Draghi. Nu gaat zijn baas weg en gaat ie een beetje grommen. Straks onder Lagarde gewoon weer verder met de afbreuk van NL en de andere eens zo rijke noordelijke landen. Wat een ellende die EU, en dan met name de ECB. Draghi, veroorzaker van de Griekse crisis. Vuile boef van GS. Als voorzitter van de ECB om zijn eigen gecreëerde crisis op te lossen met behulp van ons eerlijk verdiende geld. Ik snap mensen echt niet die het beleid van de ECB toejuichen... Of je moet deel uitmaken van het elitaire zooitje daar. Gratis geld pompen in vastgoed en goud en dan lachen als de boel binnenkort in mekaar klapt en de stumpers (volk) het weer kunnen oplossen met arbeid. Ik wens de Britten het van harte toe dat hun brexit doorgaat.. Ja ja bla bla het gaat even pijndoen. Maar laf blijven zitten op een zinkend eu schip is echt niet veel slimmer en getuigt van 0 daadkracht. Net zoals alle managers in onze waardeloze politiek. Zo, en nu zondag vieren!
 3. Dirk Teur 15 september 2019 13:23
  Inderdaad Ldee. Klaasje knot is net als Mark trutte een laffe herder. Eerst verkopen zij de pensioenpotten aan Europa om de spaarpot van de gewone mensen te grabbel te gooien (lees: het geld moest ook in risicovolle Europese beleggingen kunnen) en nu jengelen om te lage rente. Het is Hollandse hypocrisie ten top. De eu is een gezwel en ik mag hier nu tussen de Italianen vertoeven en zij lachen zich een breuk om die achterlijke Hollanders: ze blijven maar tijd, geld en energie gooien in deze bodemloze put, maar krijgen er niets voor terug. Zelfs geen leuk baantje. Ow wacht, eetstoornis Frans timmermans is nu klimaat goeroe bij de eu non? ??
 4. eldee99 15 september 2019 16:13
  quote:

  frankvl schreef op 15 september 2019 13:44:

  Als ik in mijn stukje zeg: Mark trutte wordt het niet geplaatst, maar Dirk Teur mag alles zeggen. Dit is duidelijk meten met 2 maten.
  Ik snap er ook niks van Frank. Zo te horen ben je een slimme kerel, aangezien je denkt zoals Dirk en ik.
  Even testen: Draghi mag opgeknoopt worden aan de hoogste boom met zijn bleke spookkop. Die vent heeft geen ziel en is door en door verrot.
  Over Klaas denk ik iets anders, dat is gewoon een slappe zak. Ook gevaarlijk, maar die weet gewoon niet waar die mee bezig is.

  Het is toch eigenlijk te erg voor woorden. Mensen die ik zowel privé als zakelijk niet in mijn kringen zou willen hebben, sterker nog, waar ik met een grote boog omheen zou vliegen, maken de dienst uit over het welzijn van ons volk. Zowel op het gebied van economie alsmede ons welzijn en cultuurbehoud.

  Einde test
 5. forum rang 9 objectief 19 september 2019 10:39
  quote:

  willem1000 schreef op 19 september 2019 10:33:

  In de opstelling van heer Knot ontbreekt wat hij dan wel denkt dat werkt: betekent dit geld scheppen uit "lening pensioenpot" of.. alweer zijn mening ingeslikt zoals eerder bij Europese verkiezing?
  Voor de buitenstaander is het rentebeleid te complex om daar een gefundeerde mening over te hebben. Laat Knot zijn werk doen, hij beschikt over veel meer kennis/middelen en inzicht dan wij als leken.
49 Posts
Pagina: «« 1 2 3 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links