Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Handelszorgen en yen drukken Nikkei

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
 1. Itang 13 augustus 2019 09:42
  Wat een gelul allemaal over handelszorgen, zeg eens gewoon de waarheid dat Centrale Banken wereldwijd in paniek zijn omdat ze het hele systeem zien instorten..... Ja dat krijg je met die belachelijke geldcreaties en opkoopprogramma.
  Dit is het klassieke voorbeeld van alleen de kan naar voor te trappen en niets aan de onderliggende problemen te doen.

  Nogmaals edelmetalen zullen nieuwe hoogte records gaan breken dat kunnen ze met manipulatie niet langer meer tegenhouden.
  Alle markten zijn gemanipuleerd maar de edelmetalen weten zich nu te bevrijden.... Die zijn niet meer tegen te houden. Het groot kapitaal is fors aan het inslaan.
 2. Itang 13 augustus 2019 10:44
  Mensen ik waarschuw u. De banken gaan cashgeld uitbannan en op het momemt ze dat ( natuurlijk onder het mom van crimineel geld ) ze dat samen met u fijne regering hebben klaar weten te krijgen. Dan gaan banken negatieve rente invoeren. Net als nu de ECB doet bij alle banken die daar geld parkeren. Alles om u te dwingen dat u maar geld blijft pompen in die failliete economie.

  Het systeem is kapot en is met geen mogelijkheid meer te repareren. Bereid u maar voor op situatis als in Venezuela maar dan op wereldschaal.
  Zonder een nieuw geldsysteem gedekt door goud zal het vertrouwen bij mensen niet meer terugkomen en gaan we situaties zien als in Zimbabwe.

  Sinds ik in Okt 2018 vertelde dat Goud weer gaat schitteren ( en dit is nog maar de start ) is goud al met z'n $ 200,- gestegen. Vergelijk je goud met de AEX sinds okt 2018 dan zie je dat goud vele malen betere investering is dan aandelen.... en dit is nog maar het begin.
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links