Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Paniek om Thomas Cook op financiële markten

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. Hugo44 20 mei 2019 15:15
  Jammer voor Thomas Cook en personeel, maar prima zaak voor milieu en klimaat. Als overheden nalaten om de juiste maatregelen te treffen dan zal de economische recessie (veroorzaakt door Brexit, Trump, EU-verkiezingsuitslag, gele hesjes en aankomende Iran-oorlog) er wel voor zorgen dat de CO2-uitstoot flink omlaag gaat. We moeten allemaal veel minder vliegen, veel minder vlees eten en veel minder fossiele brandstoffen gebruiken.
 2. FlashHenk 20 mei 2019 16:24
  Bij een touroperator zijn alleen geruchten of twijfels over de financiële gezondheid al gevaarlijk, daar consumenten wel 2 keer nadenken alvorens nog een reis te boeken bij zo'n organisatie. Thomas Cook moet daarom heel snel zijn luchtvaartmaatschappij verkopen en dramatische verbeteringen in zijn tour-operaties boeken wil het nog een kans maken.
 3. [verwijderd] 20 mei 2019 17:41
  Door de Brexit is de economie van Engeland in gevaar, er heerst onzekerheid, de pond is stukken minder waard in de rest van de wereld en dus ook in de EU, de prijzen van voedsel lopen op. Vakanties worden uitgesteld en verplaatst naar Engeland zelf of er wordt van het vakantiegeld de huur betaald of gespaard. Je kon dit aanzien komen...nu de Brexeteers nog!
 4. forum rang 6 Ronald Engels 20 mei 2019 17:48
  Er heerst op vele gebieden grootte onzekerheid en onduidelijkheid, b.v. ook autos, diesel, H2, E-autos, enzv, b.v electronic Huawei, Apple, enzv.

  Dus economie gaat duidelijk richting lange recessie met veel meer nieuwe werkelozen.

  Aandelen verkopen dus, alle aandelen.

  M.v.g.
 5. ton1234 20 mei 2019 23:40
  Als jij ophoudt met ademen is dat ook beter voor het milieu...minder co2 uitblazen...dus wat let je? Ga je lekker met je Volkert vriendjes aan de vega sla burger voorzien van wat listeria bacteriën, dan hoeven ze je ook niet te cremeren, want die bacterie vreet je milieu vriendelijk geheel op...de methaangassen uit je achterste stoppen we lekker in de HR ketel...bedankt kanjer voor het redden van mijn wintertenen!
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links