Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

VEB boos om bonusvoorstel KPN

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. appiehappie 4 april 2019 16:07
  VEB terecht boos. Net als ik en vele aandeelhouders. Het gegraai uit de pot zonder enige tegenprestatie getuigt van een wanstaltige, arrogante en smerige zaak. Jaren op rij zakt de winst en het management graait waar het mogelijkheden ziet alles bij elkaar. Anno 2019 kan dit niet. Deze arrogantie van het management dient breed bestreden te worden.
 2. Robin C 4 april 2019 16:46
  Een salaris van €1M voor de topman van zo'n groot, strategisch belangrijk bedrijf, vind ik eigenlijk niet te veel, en die persoon moeten er ook voor werken, hoor. Voordat ik door de gehaktmolen gedraaid word: een matige voetballer die meer verdient kan waarschijnlijk weer wel, en is voor de VEB waarschijnlijk geen enkel probleem.
 3. Terechter 4 april 2019 16:48
  Wat ben ik blij met mijn lidmaatschap van de VEB. De VEB treedt al jaren terecht op tegen dit soort misstanden. Ik ben aandeelhouder van KPN en gezien alles wat KPN heeft gepresteerd de afgelopen tijd, is er geen enkel zinnig argument te bedenken waarom bonussen voor de top makkelijker te verkrijgen moeten zijn. Mijns inziens zijn de beloningen nu al overdreven ruim.
 4. forum rang 7 De amateur 4 april 2019 17:07
  quote:

  Mr.Windows schreef op 4 april 2019 15:22:

  Zo dan VEB is boos en nu? Ieder jaar doen bedrijven dit soort dingen en iedere keer weer reacties. Volgens mij heeft het weinig zin, de ene keer wordt er gekeken naar buitenland de andere keer via een peer-onderzoek.
  Ik kijk er niet meer van op, verspilde energie.
  Als je aandelen bezit kan je hier tegen ageren en heb je ook daadwerkelijk invloed. Als je als particulieren je verenigt heb je nog meer invloed. Denk trouwens dat ook grotere partijen niet blij zijn met zo'n soepel bonusbeleid.

  Dat topmannen veel geld verdienen is hun goed recht. Maar een bonus als je geen winst maakt? Ik zou daar zelf nooit voor stemmen.
 5. down 4 april 2019 17:36
  IK zou zeggen dump je aandelen kpn en kijk er niet meer naar om Maar ook vele andere bedrijven hebben veel top graaiers die geen flikkers uitvoeren als alleen daar zitten waar het vuur het warmste is om hun luie kloten te warmen,,, en de werknemers uit te buiten met lage lonen
  dus kijk uit met aandelen die zulke mensen in dienst hebben genomen Meem nou A. Scheepbouwer die duizenden mensen de straat op joeg destijd en daar kreeg hij een riant salaris voor en een vette bonus
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

KPN Koninklijke

2,978 02 dec
-0,003 -0,10%
Premium

KPN laat doelstellingen 2023 los

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links