Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

PostNL wil topvrouw Verhagen herbenoemen

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Erik9400 19 december 2018 08:43
  Wat? Ze heeft het goed gedaan voor een sloopkogel...

  Koers is gesloopt door gebrek aan inzicht en daadkracht... Ze heeft niets in te brengen in den haag en heeft overname bpost om zeep geholpen. Wat heeft ze gedaan om het sandd moeilijk te maken? Niets...

  Hopelijk is salaris gekoppeld aan de koers want voor haar "presentatie" geld te betalen?!?!?
 2. kpn'er 19 december 2018 08:45
  Zal wel een flinke verhoging krijgen om zo'n topbestuurder te behouden!! Als een van de 16 miljoen andere Nederlanders zo zou presteren dan staat hij/zij gewoon op straat. Alsof heel Nederland op haar zit te wachten? Voor wie is ze goed?

  - werknemers? Nee bij geen enkel bedrijf zoveel stakingen. Denk dat de tevredenheid onder werknemers (op de top na) zeer ontevreden is.
  - Product? Zijn/komen steeds meer klachten over niet op tijd leveren en op ongewilde plaatsen. Het is ook normaal dat er wel is wat verdwijnt.
  - Aandeelhouder? Ik denk dat die ook niet echt staan te juichen.

  Het is net zoals Hamers bij ING, schermen dat ze zo goed zijn en iedereen ze zou willen. Als dat echt het geval zou zijn en ze kunnen 5 euro meer verdienen ergens anders dan zaten ze nu al in hun privejet elders. Het is gewoonweg schandalig!
 3. forum rang 4 Moneyball 19 december 2018 09:01
  Volgens de RvC is herbenoeming gewenst omdat het "zorgt voor continuïteit en ondersteunt de verdere transformatie van PostNL in de komende jaren’'

  Wat heeft ze gepresteerd in de afgelopen jaren ter rechtvaardiging van de herbenoeming?

  De waardeverdamping lijkt me nou niet bepaald de continuiteit waar aandeelhouders op zitten te wachten. En ik kan zo een lijstje met strategische missers beschrijven, maar heb moeite om ook maar 1 positieve prestatie te bedenken. En dan laat ik de dramatische externe communicatie nog buiten beschouwing.
 4. pff 19 december 2018 09:04
  quote:

  aex2009 schreef op 19 december 2018 08:34:

  Slechter nieuws kan je niet krijgen als je uit je bed stapt..Wat een afgang.Wie bedenkt zo iets.Herna Verhagen is nog niet klaar met PNL de afgrond in te storten.Wat een slecht kerstcadeau
  Ik schrok ook. Toen ik het bericht als breaking news van de telegraaf voorbij zag komen. Eerst dacht ik te lezen ze stapt op. Maar na 2x lezen was ik toch negatiever gestemd.
 5. henk b. 19 december 2018 09:17
  Op de Ava tegen stemmen (geen goedkeuring voor het gevoerde beleid) en geen decharge verlenen! Alleen op die manier kun je je stem laten horen. Hopelijk doen grote aandeelhouders dat ook.
  Zowel tegen bestuur (dat mens) als de raad van commissarissen.

  Zie akzo, waar 15% tegen stemde (RvC) en 10% tegen het bestuur op de jaarlijkse ava. Die moesten toen wel iets doen daarmee. En Ton Buchner koos het hazenpad met 10 miljoen verdiend in ca. 2 jaar (salaris en aandelen).
 6. BASF en BAYER kopen 19 december 2018 09:44
  Komt allemaal naar de AVA om hiervoor te stemmen, 16 April 2019 in Den Haag.

  2019
  =====
  25 februari Q4 & FY 2018 resultaten

  16 april
  Algemene Vergadering van Aandeelhouders

  7 mei
  Q1 2019 resultaten

  5 augustus Q2 & HY 2019 resultaten

  4 november Q3 2019 resultaten
 7. erjee-ff 19 december 2018 10:21
  Er is geen enkele reden te bedenken waarom PostNL nog beursgenoteerd zou moeten zijn. De postbezorging wordt toch al met veel geld gesubsidieerd, en de overheid heeft nog steeds een hele dikke vinger in de pap (zoals we zagen met de overnamepoging van BPost).

  Tevens is er geen enkele reden te bedenken waarom Herna de juiste CEO zou zijn om een transformatie te leiden. Haar track record sinds 2012 beperkt zich tot in de kosten snijden, personeel ontslaan en in de kosten snijden. Over de koers van het aandeel zullen we het dan maar niet hebben.

  Er was eens een beleggingsfonds die PostNL "uninvestable" vonden, ik denk dat ze daar 100% gelijk in hadden. De huidige koers in ogenschouw nemende ben ik blij dat ik afscheid genomen heb van dit aandeel.
 8. Nuchtertransparant 19 december 2018 10:22
  Ik (ook aandeelhouder PostNL) ben zeker niet blij met haar want ze kost me -39% dit jaar. En was het er ook totaal niet mee eens om dat bod zo maar naast je neer te leggen. En ja Bpost draait ook als een krant nu alleen was er in ieder geval veel te besparen geweest in deze markt. Meer dan op zelfstandige basis van de twee. Wat dat betreft zagen die Belgen dat wel goed.
  Anyhow: Ik ben dus geen fan alleen zou je je af moeten vragen waarom ze nog 4 jaar wil blijven............. Kan niet zo langer dus er moet wat gaan gebeuren en misschien hebben ze daar wel duidelijke afspraken over gemaakt voor haar nieuwe zittingstermijn.
 9. forum rang 5 Mijn Vriend 19 december 2018 19:24
  quote:

  BeursWolff schreef op 19 december 2018 08:07:

  vrouwen horen niet in de top maar achter het aanrecht.
  (zo te zien aan de ongefundeerde reacties voor mij)
  Dus moeten vrouwen beoordeelt worden op hun geslacht en niet op hun prestaties...... Misschien niet bewust, maar u reactie is extremer dan die voor u.
 10. Geschorst en weet niet waarom 19 december 2018 22:14
  quote:

  Erik9400 schreef op 19 december 2018 08:43:

  Wat? Ze heeft het goed gedaan voor een sloopkogel...

  Koers is gesloopt door gebrek aan inzicht en daadkracht... Ze heeft niets in te brengen in den haag en heeft overname bpost om zeep geholpen. Wat heeft ze gedaan om het sandd moeilijk te maken? Niets...

  Hopelijk is salaris gekoppeld aan de koers want voor haar "presentatie" geld te betalen?!?!?
  Koers dit jaar meer dan gehalveerd. Het bod van € 5,75 heeft Verhagen naast zich neergelegd, maar mag toch blijven. Vreemd.
37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

PostNL Koninklijke

2,018 03 feb
+0,079 +4,07%
Premium

Geen hosannastemming bij PostNL

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links