Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Opmerkelijk herstel bij slot op Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 7 december 2018 06:29
  quote:

  Itang schreef op 7 december 2018 02:10:

  Mensen worden alle verblind door geld en winsten en zijn daardoor niet meer instaat om opjectief naar de feiten te kijken.
  Als de aandelen wereldwijd met 2 of 3% dalen kost dat honderden miljarden zoniet nog meer en vaak zien we dan de volgende dag dat dat verlies in een dag weer weggepoetst wordt..... waar komen al die honderden miljarden plots vandaan ?!! Dat kan alleen als je de met de pc een fictief bedrag creeert..... geld is waardeloos vandaag de dag.

  De meeste hier weten niet eens dat van al het geld in de wereld maar z'n 6% uit munten en biljetten bestaat de rest is gecreeerd geld door kridieten.... geld wat niet bestaat en niets meer is dan een nummer in een pc.
  Over dat fake geld betaald u iedere maand u hypotheek en leningen van !!

  Als wij als particulier dit zouden doen dan zouden we voor jaren de gevangenis in gaan maar de banken mogen ons rustig oplichten..... Niet 1 rechter in de wereld die een bankdirecteur zal veroordelen !! Alleen de kleine werkslaafjes worden veroordeeld.
  De wereld is zwaar ziek en van mij mag het hele zooitje als een kaartenhuis instorten

  We gaan er met zijn allen op vooruit zegt Kutte..... De inkt is nog niet droog of de gemeentes verhogen de ozb belasting met 2,2% en zo zullen nog veel meer gemeentelijke belastingen gaan stijgen.

  Aan de voordeur geven ze je €100 en bij de achterdeur nemen ze €300 van je.... En iedereen blijft het maar pikken !!!

  JE KRIJGT WAT JE VERDIENT..... STELLETJE ZWAKKELINGEN !!!
  Neem dan een voorbeeld aan Frankrijk.... Nederlanders zijn sukkels en een gezapig volk wat je alles voor kunt liegen.

  Kom maar met je commentaren.... Ik veeg er mijn kont mee af.

 2. forum rang 8 het zwaard 7 december 2018 07:08
  De paniek slaat weer goed toe bij sommigen lees ik. De wereld zal nog eens een keer vergaan en bijgevolg ook gans het kapitalistisch systeem. Ik weet echt niet wat de gemiddelde leeftijd is van de meesten hier, maar ik leid hier wel uit af dat ze nog niet veel stormen op de beurs hebben meegemaakt.
  Mijn vraag aan jullie. Als ik al mijn aandelen heb verkocht omdat alle beurzen toch "fake" zijn, ze mij dan eens vertellen waarin ik wel moet beleggen. En kom nu niet af met goud.Ik zoek iets dat veilig is en dat 'n rente geeft.Ik hoor het graag, van jullie.
 3. forum rang 5 adritromp 7 december 2018 07:16
  quote:

  Belgske schreef op 7 december 2018 05:20:

  Wat een onzin, die nieuwsberichten...Ik hou het heel simpel: zolang de groten der aarde niet aan het verkopen slaan doe ik het ook niet.
  tegen de tijd dat je dat leest,ben je veel te laat met verkopen. het beste is als 1e het zinkend schip te verlaten
 4. forum rang 7 Kaviaar 7 december 2018 07:36
  Allemaal manipulatie door de grote jongens met geld (banken en fondsen). Het opmerkelijk herstel... wordt niet door de kleine belegger geregeld!

  We begonnen vanmorgen om 6.45u met een future AEX op 0,80% +.
  Kijken wat Commerzbank ervan gaat maken voor opening..

  Nu ineens in Japan in de + geeindigd, terwijl de futures VS in het rood staan??
  We worden keihard belazerd.
 5. [verwijderd] 7 december 2018 08:12


  Wij hebben jullie door !!!

  Democratie is de grootste leugen die er bestaat. Eens in de 4 jaar stemmen en zodra de stembureau's gesloten zijn gaat je stem bij het grofvuil. Alles in verdragen stoppen die je niet aan de burger hoeft voor te leggen voor goedkeuring!!! Een raadgevend referendum waarvan de uitslagen met voeten wordt getreden !!! Een ongekozen EU !!! Een ongekozen Euro !!! Ongekozen EU commissarissen die de dienst uitmaken !!! Ongekozen president van de EU !!! Rot op met je democratie !!!

  Geld creeeren uit lucht en mensen overladen met leningen om ze nog meer tot slaaf te maken, constante belastingverhogingen via nieuw verzonnen belastingen !!! Het uitmelken van de burger gaat maar door en de corrupte rechters laten het allemaal toe.

  Gladio, 9/11, CIA, Mossad, ISIS etc etc allemaal opgericht om de burgers te ontdoen van hun vrijheden om de burger te bombarderen als terroristen terwijl de echte terroristen de deep state zijn !!
  Tijdens de jaarlijkse geheime Nazi Bilderbergconferenties wordt het beleid uitgestippeld en dat is wat onze regeringen het volk door de strot trapt.

  Het duurde lang maar gelukkig worden steeds meer burgers wakker en beseffen ze dat ze door de 1% super rijken gebruikt worden als hun slaven.

  Degene die werkelijk de touwtjes in handen hebben achter de schermen in Nederland zijn de Nazi Bildenberger criminelen, multinationals, rechters, banken, vorstenhuis, big pharma.
  Ben je niet door hen goedgekeurd zullen ze er alles aan doen om je het leven onmogelijk te maken en als dat nog niet genoeg is ruimen ze je gewoon uit de weg, zie Pim Fortuyn en menig ander.
  Politici en media zijn muppets voor deze elite die ons burgers verachten en ons als hun slaven behandelen.

  Om het proces te versnellen brengen ze grote aantallen buitenlanders in onze samenleving om onze samenleving zoveel mogelijk te ontwrichten, je gebruikt de media om nog meer leugens te verkopen en het vuurtje verder aan te wakkeren, in de hoop dat het uiteindelijk uit gaat draaien op een burgeroorlog. En niet alleen een burgeroorlog, de EU en onze achterlijke politici en media doen er alles aan om een WW3 te ontketenen. Ik ben een pacifist maar zie erg goed wat de EU, Nederland, NATO en de media doen om Rusland maar zoveel als mogelijk te bashen met de ene leugen nog groter dan de andere om op die manier Poetin te provoceren. Poetin is een verstandig staatshoofd en laat zich niet uit de tent lokken. Gelukkig dat steeds meer burgers inzien wat het westen doet.
  Misschien begrijpt u nu waarom ik al jaren niet meer stem en alle msm wantrouw vanwege hun nep nieuws ?!

  Geschiedenisboeken worden bewust op grote schaal vervalst en het gaat maar door. Kinderbijslagen om de domste onder ons te voorzien van enorme aantallen kinderen zodat de domste altijd in de meerderheid zijn ! Om het proces te versnellen haal je z'n miljoen " vluchtelingen " in het land en beloof je ze een huis en inkomen en geef je hen stemrecht.

  Onze militairen zijn gehersenspoelde huurmoordenaars die door deze criminele politici overal in de wereld worden ingezet om overal te moorden en landen te ontwrichten, zie Irak, Afghanistan, Libie, Jemen, Syrie.

  Zolang de deep state de macht heeft en daar horen ook de EU, Koningshuis,rechters, banken, multinationals, media, big pharma, vakbonden, Bildenbergers, Internationaal strafhof, IMF, WFO, Worldbank, VN en NATO toe, dan zie ik in de toekomst dat wij allen slaaf zijn en blijven van de 1% super rijken. De EU is al op 10 augustus1944 opgericht in Strassborg om een 4de economisch Reich op te richten.

  Alleen een totale economische instorting, waar al het geld waardeloos wordt, kan misschien verandering brengen. Zo niet dan hoop ik dat ik niet lang meer op deze klote wereld hoef te verblijven

  STEMMEN IS EEN STEM UITBRENGEN TEGEN JE EIGEN VRIJHEID !!!
  Willen we iets veranderen begin dan bij iedere volgende verkiezing een georganiseerde gezamelijke verbranding van je stembiljet, als protest tegen onze overheersers en als protest van een nep democratie !

  Welgemeende goede dag,
 6. forum rang 5 Daexter 7 december 2018 10:05
  quote:
  Ja willem staat niet alleen, dat klopt er zijn altijd conspiracy believers nodig zoals jij die die producten als zoete koek slikken, zonder zelf na te denken.

  Het PPT bestaat, geen twijfel.

  Maar hoe komt het dat er ineens honderden miljarden bijkomen, is niet manipulatie, maar een kwestie van vraag en aanbod. De meeste beleggers handelen niet elke dag. Dus als de beurs 3% daalt, komt dat vaak doordat 6% ipv 3% van de beleggers gehandeld heeft. Die overige 94% die niet gehandeld heeft, denkt de volgende dag, nu is het aandeel wel heel goedkoop ik koop bij.

  Niks manipulatie, niets conspiracy
35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links