Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street kleurt donkerrood

Reacties

19 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 4 Subtropical 9 november 2018 22:53
  quote:

  Erny schreef op 9 november 2018 22:31:

  "Verder zijn beleggers bevreesd dat de aanhoudende daling van de olieprijzen problemen kunnen opleveren voor de economie."
  De vorige keer was het juist de aanhoudende stijging van de olieprijzen waarvoor beleggers bevreesd waren. Er wordt maar wat geroepen.
  Precies ze praten over beleggers in het algemeen. Terwijl ze hoeveel vragen?
  Misschien moet er wel een nieuwe koelkast komen en worden de aandeeltjes verkocht. En tegenover elke verkoper
  staat een koper die 180 graden anders denkt
 2. forum rang 8 Kaviaar 10 november 2018 10:30
  De koersen hebben gisteravond ook nog een zetje gekregen toen er wat gepubliceerd werd over Trump.

  www.nu.nl/algemeen/5564198/trump-spee...

  De Republikeinen kunnen nu wel een meerderheid in de senaat hebben, in het Huis van afgevaardigden hebben ze die niet meer en dat is alleen maar goed. Die tweedeling in de US moest stoppen. Trump zorgt alleen voor zijn rijke vrienden. Die als First! Inclusief hij zelf en zijn hele kinder- en schoonzoonkliek.

  Als er toch meer waarheden boven tafel komen, dan zie ik hem zijn termijn niet afmaken.

  Trump duld geen tegenspraak en kritiek. Dat zag je maar aan de journalist van CNN. Die werd even publiekelijk gekleineerd terwijl hij de migratiestroom aantipte die volgens Trump al voor de grens staan. Hij kreeg daar weerwoord op en daar kan meneer niet tegen. Een erg zwak punt is dat.

  Ik ben benieuwd wie er aangesteld wordt als minister en ook of het Ruslandonderzoek gewijzigd wordt door de nieuwe minister.
  Het is allemaal wel heel erg toevallig. Trump ontslaat hem nadat de Democraten de meerderheid hebben in het Huis van afgevaardigden!
  Dat zegt wel iets. Dat had ook al veel eerder gekund, maar toen hadden de Republikeinen nog de meerderheid. Nu is het menens geworden voor Trump en ook voor de Democraten.

  Benieuwd waar dit naartoe gaat.

 3. forum rang 6 jan de vakman 10 november 2018 11:57
  Helaas past de titel van dit stukje ook maar al te goed boven jan zijn portefuille,heel de week ging het al niet en stond ik op -1%,maar de donker zwarte vrijdag deed mij helemaal de das om en eindigde ik -6%
  Al mijn liefjes stortten s'middags het ravijn in,s'morgens knalde aperam met die mof mee naar beneden,hij leek weer op te krabbelen,maar na de middag verscheen er zo'n vernietigend rapport ala pharming,onderlaatst,die viel toen ook als een blok naar beneden,maar op de andere dag kwam er een geheel ander rapport en vond een prachtig herstel plaats,ik hoop ook maar op zo iets bij aperammetje,ik kan niet geloven dat de rvs sektor bijna dood is,de topper sprak van een moeilijk 4e kwartaal,maar zag wel degelijk,licht aan het eind van de tunnel,ik denk dat we hier weer eens te maken hebben met zo'n typisch beurs doem scenario,Dalm preekt deze ondergang niet,al werkt dat bord wel eens vertraagd.
  Zelfs amg die niets met incorrekte afspraken en kwaliteits problemen te maken heeft,zelfs sprak van een veel hogere winstverwachting,moest het zwaar ontgelden.
  Besi moest het ook weer ontgelden,letterlijk!,wie heeft er nu eindelijk gelijk? asml,met zijn schitterende vooruitzichten,of een paar van die kortzichtige doemdenkers,ik denk dat asmlletje het goed ziet.
  Vandaag mijn snoeiwerk af maken.
  Morgen echte eeuwigblijvende rijkdom bijtanken,maandag de dip gaan benutten,aperam komt donderdag met dividend en dat is bij deze koers,bijna net zo hoog,dan het konfortabele dividend van shell,als de doemertjes niet opnieuw winnen,koop ik mijn aapje bij,maar eerst ga ik altijd op echte metalenjacht,want daar maak ik altijd winst mee,zeker nu Dalm de oudijzerprijs weer een cent verhoogt heeft,hoe zo een dip??Sjaloom!!!
 4. forum rang 5 Knight V 10 november 2018 22:11

  Markt is bespeeld van alle kanten. Koersen mogen niet omhoog. Ook al waren 2e en 3e kw cijfers goed (ondanks handelsoorlog), de koersen gaan niet met 10-15% omhoog.
  1 tweet of een analist die de waarheid ziet, en aandelen kelderen met 15%.
  Als aandelen stijgen, dan jammeren we met zijn allen dat dat ongekend is en aandelen te prijzig worden en correcties nodig.
  Als aandelen zakken en we naderden de 500, dan is er niemand die zegt dat de markt is doorgezakt, maar ze gooien het liefst nog een paar grammetje bovenop.
  Nee, 2018 zit er op. De economie is vertraagd en we gaan in 2019 weer inleveren.

 5. forum rang 4 Bir 11 november 2018 03:47
  quote:

  Hermando schreef op 10 november 2018 22:11:

  Markt is bespeeld van alle kanten. Koersen mogen niet omhoog. Ook al waren 2e en 3e kw cijfers goed (ondanks handelsoorlog), de koersen gaan niet met 10-15% omhoog.
  1 tweet of een analist die de waarheid ziet, en aandelen kelderen met 15%.
  Als aandelen stijgen, dan jammeren we met zijn allen dat dat ongekend is en aandelen te prijzig worden en correcties nodig.
  Als aandelen zakken en we naderden de 500, dan is er niemand die zegt dat de markt is doorgezakt, maar ze gooien het liefst nog een paar grammetje bovenop.
  Nee, 2018 zit er op. De economie is vertraagd en we gaan in 2019 weer inleveren.

  Mooie positieve bespiegeling!
 6. forum rang 4 ischav2 11 november 2018 09:01
  We hebben 10 jaren van stijgende conjunctuur achter de rug. De donkere wolken pakken zich samen.
  Met Trump als boegbeeld van de westerse wereld hebben we een onberekenbare factor die wel eens kan uitmonden in een substantiële economische crisis. De handelsoorlog die tegen China wordt gevoerd op het moment dat er een gigantische onroerend goed bubbel bestaat in China zou het zetje gegeven kunnen worden voor een in elkaar zakkend kaartenhuis gebaseerd op schulden.
 7. Bonost 12 november 2018 00:23
  Of zullen we positief eindigen. Laat ik dan maar een positief geluid hier ventileren. Nadat alle stofwolken zijn neergedaald ziet men het complete plaatje en komt men tot de conclusie dat q3 eigenlijk hele goede cijfers had en weinig winstwaarschuwingen. Ondanks dat de economie iets zal vertragen zullen de winsten blijven toenemen, omdat de kosten heel goed worden beheerst. Deze week is het begin van de eindejaarsrally zoals die vroeger het jaar sloot. Rally tot 550 a 560 of toch die 600 van Royce Tostrams!!
19 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links