Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Ajax op beurs hoger na halen Champions League

Reacties

15 Posts
| Omlaag ↓
 1. macthamac 30 augustus 2018 00:31
  ontzettend mooi dorp. wouw, wie niekarkers mogen daar trots op zijn, dat het bij onze prachtige gemeente hoort, de gemeente met de mooiste kerktoren van nederland. amersfoorters die hebben geen verstand van geometrie, en die beweren dat hun kerktoren in het midden van nederland staat, in plaats van de domtoren. laat die utrechters het maar uitvechten, wij gaan er vandoor met de mooiste kerktoren van nederland prijs. ik weet niet of die wedstrijd bestaat. maar anders hadden we die met vlag en winpel gewonnen.
 2. macthamac 30 augustus 2018 00:36
  maar veeners, jeetje dat zijn leuke mensen, wow. jah en ik ben altijd, echt altijd lief tegen die mensen. omdat ik een ontzettend lieve jongen ben, maar ook omdat hun zo ontzettend zachtaardig, oprecht beleefd, grootmoedig, en uiterst barmhartig zijn. och wat hou ik van die mensen. neuh maar dat wou ik gewoon even laten weten. wat is er trouwen mis met de troon jan? wat haalt hij er voor een ontzettende onzin bij? wat is dat psv? we hebben het over voetbal gast. ik snap dat sommige mensen naast het onderwerp lullen, maar deze man maakt er echt een potje van. voetbal, wat snap je daar niet aan? daar trappen 2 teams bestaande uit 11 man, tegen een balletje aan. zo moeilijk is dat niet volgens mij.
 3. macthamac 30 augustus 2018 00:57
  schiet me net even iets te binnen. 'de troon jan' heeft het misschien over die korfbal vereniging uit eindhoven. in reactie op ajax, een oerhollandse club die alles heeft gewonnen wat er te winnen valt in de wereld op het gebied van voetbal. en dan wil hij iets zeggen over een oerhollandse sport. sorry kerel, was een beetje te snel van conclusie.

  wou nog even van de gelegenheid gebruik maken, om een eervolle vermelding voor hooglanderveeners, en holkerveeners te doen. hoe het kan dat alle leukigheid ophoud bij de grens met de stad amersfoort inclusief hoogland is mij een raadsel. misschien trekken onaardige mensen elkaar aan, en zijn ze wel nog zo netjes geweest om braaf achter de grens te blijven.

  het is erg jammer dat het boerengat amersfoort hooglanderveen te pakken heeft gekregen. maar daar zullen we die veeners niet op aankijken. maar ons zullen ze nooit hebben. nooit helemaal nooit.

  ik breek mijn hoofd er dagelijks over. hoe kan het toch, dat er bij de grens met amersfoort op de een of andere manier abrupt een einde komt aan het prachtige sprookje, aan al die liefde. en gaat het per direct over, in haat, geweld, misleiding, ziekten, list en bedrog. en als je dan weer een stapje terug doet, alleen maar liefde, blije gelukkige mensen. die altijd maar dansen, en zingen. altijd glimlachen, en zorgen voor elkaar. raadseltje. echt mati, raadseltje.
15 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Ajax

9,820 22 sep
+0,020 +0,20%
Premium

Ajax balanceert op dun koord

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Ontdek IEX Premium

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links