Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Trump uit kritiek op rentebeleid Fed

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
 1. Ger 02490 19 juli 2018 21:47
  Heel goed papegaai. Trek je grote bek maar open. Gelukkig duurt het niet lang meer, dan wordt zijn snavel wel gesnoerd. Ongelooflijk dat zo iemand president kan worden. Ach, met geld is alles te koop. Gelukkig krijgt hij het steeds benauwder. Wordt tijd dat de wereld weer kan overgaan tot de orde van de dag. Trumpie ga lekker golfen en bemoei je niet met dingen waar een barbiepop totaal geen verstand van heeft.
 2. [verwijderd] 19 juli 2018 21:58
  Begin van het einde wanneer de politiek zich gaat bemoeien met de centrale bank. Hij maakt dezelfde fout als die klojo in Turkije (Erdodrol.) Begrijp niet dat de beurs nog zo hoog staat er zitten zo langzamerhand overal alleen nog maar mafkezen aan het roer. Of ben ik zelf gek aan het worden?
 3. Andy5 19 juli 2018 22:05
  Nog nooit meegemaakt iemand die zo extreem zijn best doet om echt elke dag in het nieuws te komen. Narcisme in de allerhoogste vorm. Hij roept alleen maar zaken om in het nieuws te komen en in het middelpunt van de belangstelling en controversieel werkt het beste.

  Mijn advies doe net als wat de beurs al doet.. Gewoon negeren die man en zijn opmerkingen. Net als verkoudheid gaat vanzelf wel een keer weg.
 4. forum rang 10 DeZwarteRidder 19 juli 2018 22:07
  quote:

  ff_relativeren schreef op 19 juli 2018 21:50:

  Een mooie gelegenheid voor de net -door Trump- benoemde FED voorzitter om zichzelf op de kaart te zetten. Met 1 simpele uitspraak in de media :
  "I have a message for our President ; back off !"
  Ik zou zeggen: 'Fuck off'....!!
 5. [verwijderd] 19 juli 2018 22:09
  Een kat in het nauw maakt rare sprongen... ik wacht op een mondiale enquette rondom de vraag:

  'Wie is de meeste onbetrouwbare figuur in de Amerikaanse politiek?'

  (De VS heeft zich eigenlijk lelijk in de eigen vingers gesneden met de aanstelling van Trump, want die gaat over 2 of over 7 jaar een slagveld vol chaos achter zich laten... een tussentijds vertrek, om wat voor reden dan ook, zou denk ik in de ogen van de overgrote meerderheid van de mensheid zeer welkom zijn; immers, het is volgens mij niet gemakkelijk om iemand te vinden die nog nooit van de dwaze streken van Trump heeft gehoord)
 6. macthamac 20 juli 2018 04:07
  er is iets door de senaat gekomen iets van 5-10 uur geleden. 98-0 van de stemmen. de russen mogen, volgens business insider kritiek leveren op amerikaanse overheidsfunctionarissen.

  zie net een kop voorbij gaan op de iex twitter timeline dat bolton is gevraag door de heer trump om putin naar washington te vragen. dit heb ik al meermalen voorbij zien komen ook volgens mij op businesss insider.

  de russen mogen ook amerikaanse overheidsfunctionarissen ondervragen, volgens mij die actief waren in rusland. en het ging om een amerikaanse miljardair die zich op financieel gebied zou hebben misdragen.

  dat zou betekenen dat er wel degelijk getracht wordt de banden tussen amerika en rusland te verbeteren.

  het zou kunnen dat er langzaam maar zeker meer druk komt te liggen op de chinezen. hun technologie wordt geraakt via grondstoffen. ook schijnbaar die van de amerikanen zelf. maar ook de betrouwbaarheid van hun technologie wordt in twijfel getrokken. dit niet alleen geheel van amerikaanse zijde, maar zeker van de engelse las ik cnbc.

  steve bannon hoorde ik nog iets roepen zoals, dat de mid term elections vooral zou gaan over de groei van de chineze economie, en de bedreiging waarmee dat gepaard zou gaan.

  de sterke dollar, zorgt voor probleempjes voor amerikaanse bedrijven die in het buitenland onder andere opereren. dus er zal wel het een en het ander gebeuren zo ie zo op de valuta markt. ik zit zelf te denken om daar volgend jaar pas na te kijken. gezien de effecten en mijn kapitaal. -x euro. moet ik op het juiste moment een twin kopen. ga zelf omlaag op de dollar ten opzichte van een mindere munt. of omhoog op een mindere munt ten opzichte van de dollar. althans dat moet ik nog uitzoeken.

  het is best wel een rechtse wind die over de wereld waait. dat is dus kijken hoe dat uitpakt puur op sociaal vlak. maar tot nu toe lijkt alles, voor zover dat überhaupt mogelijk is onder deze omstandigheden, redelijk te gaan.
 7. [verwijderd] 20 juli 2018 09:00

  Dat krijg je er nou van.

  Je wilt de handel beschermen.
  Amerikaanse bedrijven worden de dupe. Minder afzet en omzet.
  Dan gaat FED ook nog de rente verhogen... Nog meer bedrijfskosten.
  Marge lager... en lagere winst alom...
  Bedrijven weer mensen ontslaan, hogere overheidsbudget, senaat weer om goedkeuring vragen....

  En ondertussen Trump ???. geen zak gedaan in eigen land, alleen tweeteren.

  Wat een klucht in Amerika.
 8. Weert=No.1 20 juli 2018 13:09
  Het begrotings- en handelsbalanstekort in de VS is dermate hoog, dat inderdaad voorzichtig moet worde omgagaan met renteverhogingen.Dit in tegenstelling met Europa, waar momenteel de lage rente fnuikend is voor veel
  sectoren in de economie.Zie Pensioentekorten o.a. Gratis lenen leidt tot inslapen. 10- jaarssegment in VS bijna 3% in Dl. en NL. 0,40%. Waar slaat dat op??
 9. [verwijderd] 22 juli 2018 08:49
  Deze man valt wel heel erg door de mand!
  Was hij niet fel tegen het vergroten van de staatsschuld.....zeker een kort geheugen.
  Onder zijn beleid loopt de al veel te hoge staatsschuld op tot de hoogste berg ter wereld, die nooit meer kan worden terugbetaald, zonder het land in totale armoede te storten.
  Goed gedaan jochie.......blijf maar dromen van een groot en sterk Amerika.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links