Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Brussel waarschuwt Italianen opnieuw

Reacties

28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 22 mei 2018 22:19
  In de grote EU praatbarak in Brussel zitten ze met een dik ei in hun broek.Maar voor mij mag die grote geldverslindende praatbarak in elkaar zakken als een kaartenhuis.Weg met die rotzooi.Kost heel veel geld waar een bende parasieten al jaar in jaar uit hun zakken aan het vullen zijn.
 2. forum rang 6 Jestbread 24 mei 2018 09:45
  quote:

  Martin K. schreef op 22 mei 2018 11:56:


  Dat het vroeg of laat fout gaat aflopen met het Europese experiment is zeker.
  Na Griekenland en Engeland, gaat Italië nu roet in het eten strooien.

  Grappig ,die opmerkingen van de EU bonzen, maar waren het niet de Italianen de boekhouding hadden uitgevonden? Creatief boekhouden en alles mag!

  Kijk naar de feiten, de Italianen gaan nog steeds als eerste binnen Europa met pensioen en dat zal zo blijven.....bijna niemand van 58 jaar of ouder werkt nog in Italië. De Italianen hebben schijt aan de Europese regels en doen gewoon wat hun zelf schikt en dat is hun burgers te vriend houden.

  In Nederland is dat andersom, daar doet men alles om de burger te beschadigen, werken tot 67 jaar en geen dag eerder stoppen en waar lijdt dat toe.....juist, dat wij zuinige Nederlanders de rekening van de Italianen mogen betalen......sukkels , sukkels en nog eens sukkels. Nederland zal het nooit leren.....geniet van het leven zo lang het kan!
  Precies, wij doen er alles aan om de burger te beschadigen en Italianen alles om de burger te vriend te houden. Vandaar dat Nederland in werkelijk ALLE lijsten als het gaat om welzijn/welvaart/geluk/beste land om te wonen bovenaan staat en zeker boven Italië, waar men in Zuid-Italië nog geen nagel heeft om aan hun reet te krabben, ja ze doen daar echt alles om de burger te vriend te houden. En kom niet aanzetten dat dit soort onderzoeken geframed worden, want dat is het argument van de zwakkeling.

  Kom van je zure sokkel af en geniet van het leven, ook in Nederland. Zo slecht hebben we het hier niet. En dat zal ik hier altijd blijven propageren.
 3. forum rang 6 Jestbread 24 mei 2018 09:49
  quote:

  AzijnseikerT schreef op 22 mei 2018 12:15:


  [...]

  Er zijn tot nu toe alleen EU-gezinden aan de macht geweest. Nu moet jij mij even duidelijk maken wat die er van gebakken hebben? Het enige wat jij kan herhalen zijn de platitudes uit de msn. Nationalisme is het gevolg van de puinhopen en niet de oorzaak.
  Aha, dus de EU is nu ook al verantwoordelijk voor de nationale economische ontwikkeling van Italië. Italië heeft een Italië-probleem en maakt er een EU-probleem van, want dat is een makkelijke boeman.

  Ik verbaas me oprecht over zoveel domheid en onderbuikzeer bij mannen die op een beleggingsforum zitten. Je zou verwachten dat die wat dichter bij de wereld zouden staan.
 4. Bonost 24 mei 2018 12:50
  Dat alles niet zo is als we zouden willen in Brussel dat is een gegeven. Maar Nederland doet het in Europa niet slecht, ondanks dat wij de relatief grootste betaler zijn. Want daartegenover staat dat wij de beste Export hebben, de hoogste groei, het meest gelukkige etc. Oftewel wij maken een maximaal rendement uit de inleg die wij aan Europa doen. Je zou toch denken dat dit volgers moet hebben. Jammer genoeg is dat niet zo. In alle andere landen, hoe zuidelijker hoe erger, kan men lang niet zo flexibel zijn als wij Nederlanders. Men blijft verstokt in oude waarden en regels. Dat heeft tot gevolg dat men telkens minder vooruitgang boekt en telkens meer weerstand vind. Dat is de reden dat het populisme in de zuidelijke landen meer aanslaan. Echter houdt populisme in dat de oude waarden alleen maar harder worden vastgehouden. Oftewel het gaat opdrogen in die landen en langzaam maar zeker worden de verschillen tussen Noord en Zuid steeds groter. En ja er komt een einde aan de goedheid, daarmee zeg ik dat de Neuro en Zeuro steeds dichterbij komt, al zal dat niet in de vorm zijn zoals zovelen het zich hier voorstellen. Ik zou eerder aan divisies van belangrijkheid van landen denken.
28 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links