Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Teleurstellende beursgangen op Damrak

Reacties

12 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 bik 24 maart 2018 13:13
  quote:

  gambler 13 schreef op 23 maart 2018 11:46:

  Lekker uit laten razen. Rondje golf straks, vanavond stukje kaas met een lekker portje. Komende week op jacht naar een leuk dividend aandeeltje. Fijn weekend.
  Iedereen voor zich,laat de hongerenden maar verrekken,als jij het maar naar je [decadente] zin hebt. Zo is het toch niet waar? Weet je wel,weet je niet? Niet dan,ja toch? Grmpfffft.
 2. forum rang 5 shaai 24 maart 2018 14:58
  Reggeborgh fors in NIBC
  De erven van wijlen Dik Wessels hebben een fors belang genomen in NIBC. Dat onthulde ceo Paulus de Wilt vrijdag tijdens de beursgang van de Haagse zakenbank aan De Telegraaf. Het gaat om tientallen miljoenen euro’s. Investeringsfonds Reggeborgh, opgezet door de bouwmiljardair om het vermogen dat werd verdiend met VolkerWessels te herbeleggen, is met een aandeel van zeker 3% een ’cornerstone’ investeerder in NIBC. In mei 2017 ging VolkerWessels zelf naar de beurs, waarbij de familie aangaf het fortuin diverser te willen gaan beleggen. Dik Wessels overleed op 21 november op 71-jarige leeftijd. Reggeborgh is ook aandeelhouder in brandstofhandelaar Varo Energy, dat in april naar de beurs wil.
12 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links