Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Hoekstra: loonsverhoging ING-baas buitensporig

Reacties

35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Arod74 8 maart 2018 14:22
  quote:

  Advocaat van de Duivel schreef op 8 maart 2018 11:27:


  Kan iemand mij uitleggen waarom Hamers die verantwoordelijk is voor een conglomeraat als ING geen 3 mio euro per jaar mag verdienen terwijl bijvoorbeeld een zogenaamde topper uit de eredivisie van Ajax of PSV wel 2 mio euro per jaar zou mogen verdienen zonder daar een verantwoordelijkheid te moeten dragen die maar in de buurt komt van wat Hamers doet....

  Zou de heer Hoekstra zich daar ook druk om maken als er een nieuwe spits wordt gecontracteerd die 2 mio per jaar gaat vangen?
  Als een zogenaamde topper uit de erediviesie niet kan scoren en loopt te klooien wordt ie weggestuurd, die beloon je niet met enorme salarisverhogingen. Ze krijgen betaald naar prestatie, en dat zou in de bankensector ook best mogen gebeuren. Betalen naar prestatie dus, en niet betalen naar macht.
 2. Hemdi 8 maart 2018 14:35
  Onzin totale onzin!!!

  Een topman heeft wel meer op zijn rug dan een gemiddelde werknemer, kom op TA=verlies, laten we de kaartje wel goed op tafel leggen.

  Wouter. Bos voormalige Minister van Financie verdien net 3 ton in die 3 jaar doen hij actief was als Minister van Financie. Ook hij zeurder er doen over en zij dat het nu afgelopen moest zijn met die enorme salaris verhogingen van de topmannen en bonussen.

  Nu verdient waar die nu werkt bijna meer dan een miljoen euro in dat stomme ziekenhuis waar die nu topman is. Hem hoor je ook niet meer zeiken over die salarise tuurlijk niet want hij verdient het zelf nou.

  Je kunt een topman echt niet vergelijke met iemand die bemiddel gewoon 40 uur werk per week kom op.. U houd zich nu zelf voor de gek haha!!
 3. Hemdi 8 maart 2018 14:44
  Als je wilt mee draaien in de top van de werelds grootste bedrijven, dan moet je als bestuurders dit soort beloningen en salaris moeten uitkeren anders toe je niet mee als NL klein landje.

  Dit hoort bij de top als groot bedrijf zo simpel is het.

  En wij Nederlanders willen toch altijd over met ons neus bij horen. Dan moeten we ook niet zeuren over salaris van mensen die grote verantwoordelijkheid hebben en dan zo veel verdienen.
 4. Dark Dwarf 8 maart 2018 15:01
  Jongens, jongens toch! Dat salaris valt toch wel mee? Bij een 70-urige werkweek krijgt Ralph € 1.071,- per uur. We moeten ons wel bedenken dat hij in zo'n positie de schijn moet ophouden dat hij bij het 'old boys network' hoort en dat brengt nou eenmaal een hoop kosten met zich mee...
 5. alfaomega 8 maart 2018 22:04
  Ik ben benieuwd of Hoekstra ook zo'n grote mond had toen hij nog McKinsey werkte - uitte hij toen ook kritiek op het nog veel hogere salaris dat de meest senior partners daar verdienen? Vermoed van niet...

  Was Hoekstra ook kritisch toen hij bij Shell werkte? Shell, waar de arbeidsvoorwaarden nog ouderwets bovensporig zijn?

  Wellicht zou het goed zijn als de salarissen van 2e kamerleden wat meer buitensporig zouden zijn zodat er ECHT talent de politiek in zou gaan en we verlost kunnen worden van de geitenwollensokken ex-leraren, ex-ambtenaren, ex-journalisten vier handen op een buik ouwe jongens krentenbrood salon socialisten.
 6. alfaomega 9 maart 2018 06:48
  quote:

  TA=verlies schreef op 8 maart 2018 14:19:


  Verantwoording? Welke? Ik heb nog nooit van gevangenisstraf, persoonlijk terugbetalen bij minder resultaat gehoord. Verantwoording heb je pas echt als de toko van jezelf is. Deze z.g. topmannen zijn gewoon in loondienst. Als ie dan 2 keer de uren maakt can een gemiddelde werknemer, dan 2 keer zijn salaris ? Is Volgens mij 80.000 per jaar dan.... kom nou niet aan met je argumentatie...en z.g. topman heeft ook gewoon geluk gehad met een gezond stel hersenen.


  CEO van een firma als ING is iets meer complex dan 2x een gemiddelde loonslaaf aankan. Als je zo iemand op de CEO post zet dan worden er enorm veel slechte besluiten genomen en zal ING in no time kapot gaan.
 7. alfaomega 9 maart 2018 18:12
  "GroenLinks wil dat Kamervoorzitter Khadija Arib een beroep gaat doen op Van der Veer om toch nog volgende week naar de Kamer te komen. ,,Ik vind dit niet aanvaardbaar. De voorzitter van de raad van commissarissen van ING heeft een beloningsbesluit genomen dat voor grote maatschappelijke commotie zorgt. De Kamer wil hem op korte termijn horen", zegt Bart Snels van GroenLinks."

  Wie de fok denkt Bart Snel wel dat hij is?
 8. alfaomega 1 april 2018 15:02
  quote:

  TA=verlies schreef op 8 maart 2018 14:21:


  Wat betreft de voetballers ben ik het volledig met u eens. Belachelijk. Zou puur hobby moeten zijn plus onkosten vergoeding.


  En wie krijgt dan de ‘waarde’ die met top voetbal gecreerd wordt?

  Je socialistische heilstaat illusies zijn niet reeel
 9. Struin 1 april 2018 15:14
  quote:

  alfaomega schreef op 9 maart 2018 18:12:


  "GroenLinks wil dat Kamervoorzitter Khadija Arib een beroep gaat doen op Van der Veer om toch nog volgende week naar de Kamer te komen. ,,Ik vind dit niet aanvaardbaar. De voorzitter van de raad van commissarissen van ING heeft een beloningsbesluit genomen dat voor grote maatschappelijke commotie zorgt. De Kamer wil hem op korte termijn horen", zegt Bart Snels van GroenLinks."

  Wie de fok denkt Bart Snel wel dat hij is?


  Kleine luiden mentaliteit, dat krijg je als jet pulp in de politiek zit, kijk eens wat deze politiek zelf verbrast heeft de laatste 20-30 jaar en het mooie als ze uit de politiek stappen zijn ze net als kok, een socialist overigens, wouter bis idem en zalm grootverdieners bij banken. Stelletje hypocrieten, ik zou als ing vertrekken uit dit troosteloze kikker burgerlandje.
35 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ING Groep

11,282 21 sep
0,000 0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links