Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Kamer roept top ING op het matje

Reacties

37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. Beursgeslagen 8 maart 2018 15:09
  En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zeer riante wachtgeldregelingen voor de politici. Oh ja...en ook nog niet over het feit dat als ik mijn belasting 1 dag te laat betaal er een onredelijke boete volgt (plus een forse rente van 8%) terwijl als ik geld terug moet krijgen de overheid lang erg op zich laat wachten en nauwelijks rente betaalt.
  Zou ook fijn zijn als je kon kiezen om geen muziek te horen als je, zoals gewoonlijk, erg lang aan de belastingtelefoon hangt.
 2. Beursgeslagen 8 maart 2018 17:55
  quote:

  jaar2018 schreef op 8 maart 2018 14:31:


  Weer ophef dank zij die nare wereldvreemde nerd Jeroen van der Veer, die man moet maar eens snel verdwijnen van het toneel. Die man is nog van de vorige eeuw die staat totaal niet meer in de huidige samenleving.
  Hij is ook de geheime bron van in de Datsja van Poetin, die de Volkskrant inlichte en een Judas streek flikte door Halbe Zijlstra onderuit te halen en te verraden.
  Walgelijke vent om te horen op de AVA,s van ING, Boskalis en Shell.


  Pardon, Halbe Zijlstra verraden? Er is er maar een die Halbe Zijlstra heeft verraden en dat is hij zelf. Al lang geleden ergens in z'n jeugd. Is echt iets heel erg fout gegaan in het leven van die man. Vind het zielig en heb diep medelijden met hem. Een potentieel competente man met maar een echte vijand: hijzelf. Een les voor iedereen die zich groter voor wil doen dan hij/zij is.
 3. willem1000 8 maart 2018 18:48
  fff, Peter mijn dank. In ieder geval heb ik in u in deze zaak een gelijkgestemde geest gevonden. Dat regenten-college in den Haag: uit de tijd en niet op de hoogte van huidige internationale overeenkomsten. Zou dit de gehele Kamer betreffen? Wat gaat er gebeuren als er nu een echte handelsoorlog plaatsvindt, de exposure-rate voor Nederland is zeer hoog bij zo'n event. Daar hoor je de politiek niet over.
 4. alfaomega 8 maart 2018 22:06
  Ik ben benieuwd of Hoekstra ook zo'n grote mond had toen hij nog McKinsey werkte - uitte hij toen ook kritiek op het nog veel hogere salaris dat de meest senior partners daar verdienen? Vermoed van niet...

  Was Hoekstra ook kritisch toen hij bij Shell werkte? Shell, waar de arbeidsvoorwaarden nog ouderwets bovensporig zijn?

  Wellicht zou het goed zijn als de salarissen van 2e kamerleden wat meer buitensporig zouden zijn zodat er ECHT talent de politiek in zou gaan en we verlost kunnen worden van de geitenwollensokken ex-leraren, ex-ambtenaren, ex-journalisten vier handen op een buik ouwe jongens krentenbrood salon socialisten.
 5. JohanG 9 maart 2018 15:58
  fred12345 8 mrt 2018 om 11:32


  quote:
  willem1000 schreef op 8 mrt 2018 om 11:25:


  De staat blijft blijf maar nivelleren onder leiding van Klaas Knot, die o zo graag de pensioen fonds gelden aan zijn vriendjes zou willen uitdelen.
  Waar zou het meedere door de bedrijven verdient naar toe moeten? Volgens deze politieke heren naar nog meer staats medewerkers en volgers, met een zo laag mogelijk loon en zonder baanzekerheid. Weet wel,Klaas Knot en de zijnen kosten heel veel geld,terwijl de revenuen op het produkt dat deze mensen leveren in beurs termen al lange tijd als gedevalueerd moet worden beschouwd.( Schoppen tegen Draghi, als laatste redmiddel om eigen baantje nog enige waarde aan te meten is gelukkig zo langzamerhand uitgewerkt).


  Bovenstaande bijdrage is te dom voor woorden..Klaas Knot heeft niks en totaal niks met de beloning van Hamers te maken.


  De 2e Kamer ook niet!
 6. [verwijderd] 9 maart 2018 16:26
  Wat een populisme in Den Haag. Een beetje verontwaardigd doen voor de buhne. Het signaal wat ING geeft is duidelijk: er is geld over bij banken/multinationals en de lonen moeten fors omhoog. Lijkt me goed als ze in Den Haag daar niet verontwaardigd over gaan doen, maar dat signaal gewoon oppikken en erin meegaan.
 7. alfaomega 9 maart 2018 19:03
  "GroenLinks wil dat Kamervoorzitter Khadija Arib een beroep gaat doen op Van der Veer om toch nog volgende week naar de Kamer te komen. ,,Ik vind dit niet aanvaardbaar. De voorzitter van de raad van commissarissen van ING heeft een beloningsbesluit genomen dat voor grote maatschappelijke commotie zorgt. De Kamer wil hem op korte termijn horen", zegt Bart Snels van GroenLinks."

  Wie de fok denkt Bart Snel wel dat hij is?
37 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

ING Groep

11,870 23 sep
+0,282 +2,43%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links