Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Stichting Intel veel kleiner in ASML

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. forum rang 5 jan de vakman 11 november 2017 10:57
  Nu het euv gebeuren knaken begint op te leveren,trekken ze zich terug,vreemd,ik weet natuurlijk niet alles.
  Van de week geen dikke plussen op de beurs,maar behoorlijke minnen,de aex noteert min 1,43%,zelf schrijf ik -0,7%,mijn schaduw,net als de aex,dus heel slecht heb ik het zeker niet gedaan,alleen donderdag was voor mij een super black day,niets lukte,waardoor ik 15% van mijn durf kapitaal verspeelde.
  Aperam voerde de dippers bij mij aan,gelukkig had ik daar al een voorgevoel van en had ik mijn positie behoorlijk terug gebracht,zo dat ik niet failliet ben gegaan,toch geloof ik nog volledig in mijn lieveling,als het elektrisch rijden doorzet groeit de vraag naar rvs naar het dubbele voor de accu's.
  De overstap naar mijn oude vlam besi heeft wel zeer dik knaken opgebracht,vorig jaar toen hij zo laag stond op 12€ heb ik overwogen er zwaar in te stappen,toch niet gedaan,oerstom!!!
  Nu zie je altijd achteraf,hoe je het had moeten doen,maar als je ervoor zit dan weet je het niet,in ieder geval bevestigt het de waarheid,dat je een solide,goed aandeel gerust kunt kopen,als hij met soortgenoten,mee naar beneden duikelt,van het voorjaar,toen hij op 38€ stond,zei ik,hij gaat naar de 50€,nu zeg ik,hij gaat naar de 100€.
  Vandaag het geleden verlies,nog maar eens enigszins zien te compenseren,met echt metaal,liefst koper,maar dat ligt niet voor het oprapen.
  Morgen snoepen van dat Woord,dat je altijd rijker maakt,maandag bij gezonheid de stier maar weer eens losknopen,zodat die weer eens flink door de beurs porseleinkast kan struinen,zodat er weer een ouderwets gulden tijperk ontstaat,Sjaloom!!!
 2. forum rang 4 mok 11 november 2017 15:15
  "Nu het euv gebeuren knaken begint op te leveren,trekken ze zich terug,vreemd,ik weet natuurlijk niet alles."
  Mooi verhaal jan. Om een poging tot antwoord te geven op deze opmerking, ik denk dat dit een klassieke "bezit van de zaak, einde vermaak" is. Volgens mij is de koers verdubbeld nadat ze zijn ingestapt en de waardering voor ASML is nu historisch hoog. Ik heb ook begrepen dat er geen order voor EUV is binnen gekomen in het derde kwartaal, dus ik denk dat ze het slim gedaan hebben.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Gerelateerde instrumenten

 1. ASML Holding 15:33
  681,300
  -4,97% -35,600
 2. Intel Corp 27 sep
  54,660
  +0,81% +0,440

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links