Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Irma houdt beleggers op Wall Street bezig

Reacties

8 Posts
| Omlaag ↓
 1. -EriC- 8 september 2017 22:21
  En wederom de mist in gegaan met de shorts :-)
  Ik snap die positiviteit niet zo goed. Had verwacht dat er toch wel voldoende onzekerheid was voor het komende weekend om die koers ietsje lager te zetten dan waar het nu is geëindigd.
  Ze zijn wel vasthoudend die Amerikanen, gewoon "UP" totdat het te te laat is.
  Best dapper.
 2. joebeatt 8 september 2017 23:16
  Enorme schade betekent niet per definitie dat de koersen van aandelen zullen dalen. Ik weet nog dat ik tijdens de orkaan Katrina (2005) continu de NOAA-site in de gaten hield om mijn portefeuille op tijd te kunnen beschermen. Ik verwachtte een enorme daling als Katrina op volle sterkte aan land zou komen. Dat laatste gebeurde maar de koersen stegen uiteindelijk alleen maar. Veel schade betekent ook veel herstelactiviteiten, investeringen, fabrieken die op volle toeren draaien. Het kan dus ook positief uitwerken. Voor de aandeelhouders dan, vanzelfsprekend niet voor de getroffenen. En het geldt natuurlijk niet voor de aandeelhouders van Swiss Re c.s.
 3. -EriC- 9 september 2017 00:01
  Niet alleen de wind. Ook Noord Korea, de stagnerende economie en het groeiende besef dat de beurs 10% hoger staat sinds Trump en dat hij niets van zijn beloften kan waarmaken. Record op record is er gebroken gebaseerd op verwachtingen.
  Met de onzekerheden en ook de ontnuchtering van de euforie van de afgelopen maanden, had ik wel een correctie omlaag verwacht, nog los van de storm en NK.
 4. joebeatt 9 september 2017 00:15
  En zo gaat het altijd weer. Je zou zeggen dat er op een gegeven moment zoveel onzekerheid is dat er nu toch wel eens een keer een correctie zou moeten komen. En dan stijgen we nog maanden, of zelfs jaren, verder. Probeer maar niet om er een verklaring voor te vinden. Er is een gezegde: "The market can stay irrational longer than you can stay solvent." In de meeste gevallen is "go with the flow" beter. Behalve natuurlijk net voor de Grote Crash. Het enige probleem is dat je nooit van tevoren weet wanneer die komt.
 5. forum rang 6 jan de vakman 9 september 2017 11:15
  Zelf dacht ik de week heel leuk te gaan eindigen,maar dat viel behoorlijk tegen,het laatste uur verloor aperam bijna 1€,arcelor 0,50€ en amg 0,25€,ook shelletje duikelde 1 duppie,weg leuke winst,behoorlijk rood de vrijdag uit.
  Gelukkig was mijn weekwinst nog niet helemaal naar de haaien,er schoot nog 0,57% over,nu ja,als dat elke week gebeurd,dan kijk je aan het eind van het jaar tegen een leuk jaar winstje aan,zullen we maar zeggen.
  Zaterdag valt er op de beurs niks te verdienen,maar met het echte metaal des te meer,bij Dalm staat het koersbord,confortabel hoog.
  Zondag kopen we gratis voor niets,eeuwig durende rijkdom bij,die nooit vermindert,maar altijd meer word en ik teken er voor,als we maandag aan een nieuwe beursweek beginnen,die weer 0,57€ plus oplevert,maar ietsje meer zal natuurlijk wel leuk zijn! Sjaloom!!!
 6. forum rang 7 !@#$!@! 10 september 2017 22:01
  Jullie snappen niet hoe de economie werkt. Zoals de meesten. Maar al die schade is juist goed voor de economie. Dat betekent nml dat er weer vele honderden miljarden in de economie gepompt zullen worden, en volop werk voor de komende jaren. Maw veel bedrijvigheid , veel werkgelegenheid en dus veel economische groei in de regio's.
8 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links