Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Eigenaar wil HEMA verkopen'

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
 1. BLOK-E 10 juni 2017 09:26
  Na heel veel jaren van verlies verkopen, een investeerder met geld zou dom zijn het in Hema te investeren, door de vele franchisers blijft het overeind anders was het ook al V&D achterna gegaan. Deze formule zal zo nooit meer winstgevend gemaakt kunnen worden, dit vereist een extreem grote ommezwaai wat het huidige management/inkoop niet kan, heeft en durft. Beursgang: een aandeel moet perspectief hebben, hier zit geen toekomst in.
  Expansie buitenland (Spanje/Frankrijk), de beste meters in NL zijn gebak en rookworst, met deze meters is het in het buitenland moeilijk om te scoren, dus moeten potten/pannen en Bh's het doen, dus niet. Vele hebben nog oude m2 prijzen afgesloten, deze zijn zeer hoog voor deze formule, wanneer voor de franchise ondernemer de prijs 30% omlaag gaat kunnen meerdere weer rendabel worden. Heb de ondergang van EXPO, Free Record en V&D meegemaakt, ik leverde aan hun, zag het al 4-8 jaar van tevoren aankomen, lever ook aan Action, Xenos, Kruidvat enz., op deze manier is Hema binnen 4-5 jaar de volgende. De uitweg LC is na jaren van zwak leiderschap gekke te vinden die hierin investeren!! Jammer maar als je niet mee veranderd is het op een gegeven ogenblik te laat.
 2. [verwijderd] 10 juni 2017 11:36
  quote:

  Chiddix schreef op 10 juni 2017 09:40:

  De HEMA naar de beurs en daarna Blokker.
  Zou mooi zijn. Vendex was een mooi bedrijf en wordt gemist op de beurs. De Hema zou goed in het rijtje passen. Ik wil er graag aandelen van hebben. Kruidvat zou ook nog wel eens naar de beurs kunnen gaan. Er kan veel geld mee worden opgehaald, vooral nu de ECB een ruim beleid voert.
 3. leon12345 10 juni 2017 23:24
  De Hema is ijzersterk bovendien, wie gaat er met zijn vrouw er niet eens langs...klandizie genoeg. De tegengeluiden over het online winkelen neemt steeds verder toe. De huidige jeugd krijgt sociaal problemen door het veelvuldig tablet gebruik. Wat is buitenspelen zonder vriendjes..helemaal niks. Stop online winkelen..en trek de stad in. Dit om de maatschappij menselijker te maken. Tijd voor gas terug in deze digitale tijdperk.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links