Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Goudprijs krijgt flinke tik

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
 1. Traveler@repair 4 oktober 2016 15:43
  Ligt eraan, als je denkt in geld geld geld gemanipuleerd geld alleen, dan is het goed even afstand te houden van goud. Maar een belegger, een echte, die heeft de buit al weer binnen, die houd van stabiliteit en heeft het goud, wat wel een vaste waarde heeft in tegenstelling tot ons geld...toch ingedekt. Simpel omdat de winkelketens enz. het geld ( nog steeds ) als wettig betaalmiddel zien.

 2. [verwijderd] 4 oktober 2016 18:43
  LOL. Nu ik een poging, Muppet Waldorf.

  Wat moet je toch met dat rare gele spul? Het is verschrikkelijk. Blij dat ik het niet heb en als ik het zou bezitten dan zou ik het vernietigen zodat ik geen tikken meer krijg. Oh help en wacht...

  Lekker zwemmen in de aandelen en de harde valuta's van centrale banken. Dat is pas stabiel joh, niet dan ja toch. Zal wel. Kijk maar.
 3. [verwijderd] 4 oktober 2016 18:59
  Hahaha, lachen dit.

  Nee, dat stabiele goud, de échte waarde in je porto. Kan je niks gebeuren, nou ja, je kunt er geen fluit mee, niet mee afrekenen bij de bakker en bij de garage etc. Net als met de tulpenbollen toendertijd.

  Maar ik moet toegeven .... HET GLIMT !! Lieve help, wat glimt dat mooi ... misschien moet ik het tóch maar HEBBEN.
 4. Belegger-92 4 oktober 2016 19:55
  Uh flinke tik? Een correctie ja.. Goud staat nog steeds 20% dit jaar. Sinds 2000 ca. 260% rendement..

  Dit jaar is de bodem voor goud, de gemiddelde all-in kostprijs ligt tussen de 1000-1100 dollar voor goud mijnen, het gaat hier never onder komen met de huidige vraag uit Azië.

  De teller tikt gewoon door mensen, niks aan de hand en stap vooral in aandelen gedreven door geprint geld van de ECB en met een intrinsieke waarde uitgedrukt in wc papier....

  www.usdebtclock.org/ en dan nog niet eens over de money supply gepsroken. Mooie koopkans voor de buy and hold strategy in goud..
 5. Maan Arkenbosch 4 oktober 2016 20:50
  Nu de sores bezig zijn met de Deutsche Bank en Portugese,Italiaanse en Griekse banken, gaat de goudprijs ineens omlaag. De politieke ECB/E.U. is berucht om zijn manipulaties. Dit lijkt er ook op omdat er geen argumenten zijn voor zulke forse verlaging. Wanneer de Italiaanse banken gered moeten worden, kan dat alleen met belastinggeld of schulden ophoging van de Italiaanse overheid. Die heeft al €.2.100 miljard schuld.Dus Draghi zet je schrap want er komen weer flink wat Italiaanse drukpers obligaties in aantocht, die geruild moeten worden tegen drukpers geld. Ik blijf vertrouwen houden in goud en zilver.
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links