Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Sterkste daling olieprijs in maanden

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
 1. Traveler@repair 5 juli 2016 23:54
  Precies, heerlijk om de Brexit te gebruiken voor van alles en nog wat.
  Het enigstge wat de Brexit oplevert is aan beide zijden weer een ploeg politici met een straat ambtenaren en adviesorganen druk doende de bestaande contracten ( gewoon EU + wat nu geldig is ) te kopiëren en een 52-48 oftewel 4% verschil te gaan inbouwen. Ook wat extra ploegen van de media die hieraan gaan verdienen met koppen in de media van de speciale correspondenten als: VK won ! en EU won ! en andersom. Kortom de burger mag weer dieper in de buidel tasten voor die flauwekul, die slechts marginaal hier en daar wat wijzigingen zal brengen. Als het VK echter slim is en de EU dom als gebruikelijk, dan wordt het VK HET Singapore/Dubai/Hongkong voor de EU. Wat weer gerommel geeft in het Gemenebest. Ziet ook daar wat extra politici en ambtenaren compleet met media correspondenten weer wat extra geld kosten. Hier gaan ook de internationale bedrijven lobbyen met wat belangenverenigingen van het MKB/werkgeversorganisaties, die hun advocaten en accountants opdracht geven alles na te gaan wat er allemaal gebeurd.
  Moeten we onze holdingstructuren aanpassen voor het beste belastingvoordeel ? Gaan we van Hongkong/Dubai en Singapore naar het VK ? Of juist niet ? Allemaal voer voor de advocatuur, accountancy hun belangenverenigingen, correspondenten, lobbyisten en ga zo maar door. Want daar gaat het over, nergens anders om.
  Bovenstaand artikel aangaande daling van de olieprijzen wegens onder meer Brexit is alleen maar mogelijk als het VK inkomsten heeft uit olie en daarom gestraft moet worden van DE "adviseur" op deze planeet, de eigenaar aller banken en adviseur van alle Centrale bankiers, dat kan, want die is niet blij dat zijn proeftuin ( de EU ) als voorloper van de New World Order mogelijk wat is aangetast en nog wel door de bevolking, de slaven, hoe durven ze. En nog belangrijker, welke media en welke politici hebben gefaald hun slaven niet de voor hun juiste kant op te laten stemmen ? Die gaan eraan, worden geheid vervangen. Mark Rutte krijgt ook een douw, reken er maar op, of heeft het al gehad. Of heeft de opdracht gekregen, "advies" heet dat...om mee te helpen om het niet door te laten gaan of de contracten inderdaad gewoon te kopiëren, uiteraard tegen zo hoog mogelijke kosten voor de slaven. De belastingbetalers. Zo is helaas de werkelijkheid.
 2. forum rang 5 Ritageld 7 juli 2016 06:36
  quote:

  Kaviaar schreef op 6 juli 2016 05:47:


  Het is komen en gaan met de olieprijs, geregisseerd door de grote partijen!

  Binnenkort kan de blik weer verlegd worden naar de kwartaalcijfers.


  Helemaal mee eens. De sterkste daling van de USA crude stocks moet nog komen en nu al manipuleren de zakenbanken als GS de markt. Allemaal onder de mom van hernieuwde aktiviteiten op shale oil gebied. Dat valt allemaal nog te bezien.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Royal Dutch Shell A

20,950 15:03
+0,010 +0,05%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links