Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Dijsselbloem herkozen als eurogroepvoorzitter

Reacties

17 Posts
| Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 13 juli 2015 18:56
  Zonet op tv gehoord dat de bouwman/ kelder die zeer negatief zich tegen de regering van griekenland maar vooral tegen de clan rutte behoorlijke kritiek heeft geuit omdat de belofte dat er een lastenverlichting nu niet doorgaat voor de nl burger Sp die bestrijdt dit en zegt dat de overeenstemming met de grieken goed is en het ons eerst geld kost maar daarna weer goed maakt vanwege de economische opwaartse beweging hierdoor Al met al is het zo dat onze pensioenen worden opgeofferd aan zulke manieren van werken om landen in de EU te houden en kost wat kost overeind blijven Bovendien geven we ook miljarden uit aan opvang van asielzoekers en daar verneem je niets van Behalve dan als wilders dit op tafel wil leggen bij de bende in Den Haag dan krijgt van alle huichelaars van de rest partijen geen steun omdat dat de bevolking niet ter ore mag komen
  Dit zelfde willen ze nu ook met de bestedingen van de belastingcenten van ons niet openbaar maken tbv van die grieken!!
 2. Henri Nostradamus 13 juli 2015 19:18
  Het witte voetje van afgelopen weekend bij Schäuble/Merkel zal gewerkt hebben (NL gaat toch betalen). Zonder morren 700 miljoen de eerdere EU-boete (waarvoor eigenlijk) betalen helpt ook. Duur betaald baantje dus.

  Europa blinkt uit in warrige procedures, uitstellen van beslissingen, niet beslissen, te laat beslissen of verkeerd beslissen. In zulke gremia hebben de deelnemers er waarschijnlijk belang bij dat er geen voorzitter met dadendrang of boven de groep uitstijgende capaciteiten zit. Zo gezien is het niet vreemd dat men voor een ambtenaar/technocraat kiest - die volgen vaak minitieus de regeltjes - Dijs. zal dat als geen ander kunnen - heeft nooit anders gedaan. Initiatief of een Europa dat meters gaat maken zullen we echter niet uit zijn hoek zien komen. Gemiste kans voor Europa - maar daar grossieren ze in dus dat valt verder niet op.

  86 miljard voor Griekenland..... Als ze 2,5 jaar geleden meteen ingegrepen hadden, hadden we met z'n allen dat geld kunnen uitsparen. Dat bedoel ik dus met gebrek aan initiatief uit de hoek van de Eurogroep. Een zeer dure gemiste kans zullen we over 2,5 jaar opnieuw kunnen constateren.

  HN
 3. forum rang 8 Chiddix 13 juli 2015 19:21
  quote:

  carson kid schreef op 13 juli 2015 18:56:

  Zonet op tv gehoord dat de bouwman/ kelder die zeer negatief zich tegen de regering van griekenland maar vooral tegen de clan rutte behoorlijke kritiek heeft geuit omdat de belofte dat er een lastenverlichting nu niet doorgaat voor de nl burger Bovendien geven we ook miljarden uit aan opvang van asielzoekers en daar verneem je niets van Behalve dan als wilders dit op tafel wil leggen bij de bende in Den Haag
  Dit zelfde willen ze nu ook met de bestedingen van de belastingcenten van ons niet openbaar maken tbv van die grieken!!
  Getallen noemen houdt Rutte niet van. Daar zit natuurlijk wat achter. Door versnelde invoering van de 67 jarige leeftijd voor de groep 60 plussers , haalt het kabinet weer vele miljarden op. Rutte zei vandaag, we behoeven niet extra te bezuinigen. Hij laat gewoon de groep 60 plussers langer doorwerken en het karwei is weer geklaard.
 4. [verwijderd] 13 juli 2015 20:00
  quote:

  Chiddix schreef op 13 juli 2015 19:21:

  [...]

  Getallen noemen houdt Rutte niet van. Daar zit natuurlijk wat achter. Door versnelde invoering van de 67 jarige leeftijd voor de groep 60 plussers , haalt het kabinet weer vele miljarden op. Rutte zei vandaag, we behoeven niet extra te bezuinigen. Hij laat gewoon de groep 60 plussers langer doorwerken en het karwei is weer geklaard.
  En die jonge mensen,,,, dan moeten die dan blijven doorstuderen om ons met 67 te vertellen dat we eigenlijk nog wel tot 70 kunnen doorwerken, al is het achter de rollator of met een been in het graf! maar dat maakt niets uit, want daarna hoeft het niet meer?
 5. Go with the flow 13 juli 2015 20:01
  Nederland is het braafste slaafje in de EU klas, onze Mark lacht ons allemaal uit, weer betalen betalen en nog eens betalen, wij nederlandes zijn zo blij dat de Grieken binnen de euro mogen blijven dat wij graag zitten te wachten of de aankondiging van bezuinigen op Prinsjesdag!
 6. [verwijderd] 13 juli 2015 20:10
  Ja en die Dijsselbloem die kan er wat van gewoon even wat lenen (sns) (jatten) bij de beleggers en of pensioenfondsen want daar kan die met instemming van de andere partijen gewoon weghalen zonder te betalen,,, zo een miljard of twee of drie of veel meer nog maar terugbetalen hoeft gewoon niet,zo wordt je tenminste nog eens een keertje herkozen,,,nietwaar!
 7. forum rang 8 Chiddix 13 juli 2015 20:13
  quote:

  carson kid schreef op 13 juli 2015 20:00:

  [...] En die jonge mensen,,,, dan moeten die dan blijven doorstuderen om ons met 67 te vertellen dat we eigenlijk nog wel tot 70 kunnen doorwerken, al is het achter de rollator of met een been in het graf! maar dat maakt niets uit, want daarna hoeft het niet meer?
  Iedereen komt aan de beurt.
 8. gyrolando 14 juli 2015 00:53
  In dit modern voc tijdperk is het geoorloofd om de Eigen belasting
  betalers te beroven. Belastingbetaler is de moderne koelie.
  Aandeelhouden in banken is risico kapitaal dat hindert volgens Wouter
  Bos niet als dit zoek raakt.

  Ik kots van al onze zogenaamde volksvertegenwoordigers .
  Louis van Gaal zegt zijn hun nou zo dom of ben ik zo slim.
  De wet van Louis van Gaal gaat hier helemaal op.

17 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links