Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Flinke stijging hypotheekrente in verschiet'

Reacties

33 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
 1. [verwijderd] 2 februari 2015 13:26
  We kunnen gillen maar de politiek/overheid zal ons voorlopig niet helpen. Eerst moet heilige koe AAB naar de beurs gebracht worden tegen een zo hoog mogelijke opbrengst. Men zal dus nu niet te veel aan het business model van de bank(en)willen morrelen.
  Let op, straks stellen ze zelfs nog een volksaandeel voor omdat het toch "onze" bank is. Ja ja.
 2. WijHetVolk 2 februari 2015 14:07
  quote:

  zepolna schreef op 2 februari 2015 09:13:

  ...kut Amerikanen ONS model volgen..
  Vandaag begint in Brussel de 8e ronde van onderhandelingen over TTIP. Moeten de uitspraken van dit heerschap niet eerder gezien worden als een open sollicitatie?

  www.rtlnieuws.nl/economie/home/vrijha...
 3. Joostnowsbetter 2 februari 2015 14:32
  Het is een godgeklaagd artikel , ben het volledig met bijna alle reacties eens van bovengenoemde heren!(op 2 na)
  Verrijken ,verrijken, verrijken dat kunnen ze het allerbest bij dé banken, de grootste boeven zijn wel die van de Rabobank, ,ze doen alsof ze niets verdienen en ja lenen zelf tegen belachelijk lage tarieven, en dan nog klagen dat ze maar een paar % pakken ja x het bedrag x het aantal jaren x het aantal hypotheken (honderdduizenden) , ziek gewoon ene schandaal na het andere,

  Het bloed is nog niet opgedroogd of we denken alweer
  al zegt hij dan van niet! aan meer bonussen en nog meer winstpakkers voor de bank en zijn (hogere medewerkers) om doelstellingen te halen , Hij bedoeld nog meer winst , op zich niet erg elk bedrijf moet winst maken,

  Maar nee de burger heeft nog maar net de crises overleeft of hij moet nog verder uitgeklopt worden! alles moet wijken voor die banken die de oorzaak zijn van de crises, gered zijn door de staat(indirect door ons)en als klap op de vuurpijl we gaan de rente niet paar tienden van een % verhogen, nee moet meer dan verdubbelt worden !nog nooit zo een lage rentestand gehad! waar haalt die man het vandaan!

  Er zijn reeds 105.000 mensen die een huis bezitten die al meer dan 3 maanden of langer hun hypotheek niet meer betaald hebben , maar ga maar doorzetten dat plan hoor komen er nog 300.000 bij ,
  Huren zijn in 14 jaar tijd sinds invoeren verdubbelt en soms wel verdriedubbelt dus die kant kan je al niet meer op vluchten , en als je denk dat je een huis kan kopen leuk, maar nu ook niet meer met als gevolg nog duurdere huren doordat meer mensen op de huurmarkt aangewezen zullen worden, als ze dit doen wordt alles versterkt en creëer je weer een nieuwe bubbel, je mag gewoon géén geld overhouden in dit land bloeden zal je!

  Veel mensen houden nu al amper geld over om nog leuke luxe dingen of noodzakelijke dingen te kopen , en gek he dat de economie niet of nauwelijks groeit, nee niet gek lonen staan al jaren stil en alles wordt alleen maar duren Bravo Nederlandse regering Bravo Bankiers, Bravo wanneer komt er nou eens verandering? wordt alleen maar slechter tenzij je een baan bij de bank hebt of verzekering maatschappij of een ander beroep waar dikke salarissen worden betaald die hebben nog nooit van de crises gehoord,

  Maar ik denk persoonlijk dat we de crises nog niet hebben gehad er zijn teveel signalen in de markt, die dingen tegen spreken en het geld bijdrukken , pfff dat komt dus niet terecht waar het zou moeten , ik hou het even hierbij, woest wordt ik van dit soort mensen!
 4. [verwijderd] 2 februari 2015 14:34
  quote:

  ch@rter schreef op 2 februari 2015 11:11:

  Wat een quatsch van die man!
  Is hij een nieuwe reclamestunt aan het uit proberen, zodat iedereen zichzelf even snel nog laat vastleggen voor 10 jr en langer voor te hoge rentes.
  De trend is 1 jaars of variabel tegenwoordig, en dat zal voorlopig zo blijven, want we hebben nog een lange weg te gaan.
  Waarom deze man zulke onzin verkoopt is reine zelfverrijking die hij met zulke prietpraat verkondigd Er is veel te veel geld dat nu waardeloos staat op de bankrekeningen staat met weinig tot geen rente vergoedingen En dan spreek ik over een spaargeld bedrag van vele honderden miljoenen
  oftewel miljarden in totaal.Als de banken de rentes voor geld lenen gaan verhogen dan blijft deze trend nog lang aanhouden dat niemand geld krijgt van de bank om de doodeenvoudige reden dat de rente niet betaald kan worden naar de uitgepluisde bankrekenmethode. Dus zulke uitspraken slaan nergens op.
 5. [verwijderd] 2 februari 2015 15:22
  En zo lieve kijkbuiskinderen, zo lukte het de sluwe vos en zijn cornuiten uiteindelijk toch nog om het deksel van de door hen zo fel begeerde miljardenpot aan pensioengelden te lichten.

  En de arme naieve burger?, wel, die heeft zonder het te beseffen zelf de rechtvaardiging van dit alles gegeven door zijn/haar pensioenfonds te smeken de hypotheek zo snel als mogelijk tegen de huidige voorwaarden over te nemen om een verdere verslechtering van zijn/haar financiele situatie te voorkomen.

  En de overheid, de overheid zag dat het goed was. Vrienden verrijkt, de burger er voor op laten draaien en dit alles zonder dat de koopkracht er onder geleden heeft.

  Tot slot voor de toezichthouders, oogjes dicht en snaveltjes toe, weltrusten.
 6. [verwijderd] 2 februari 2015 17:58
  M.a.w. De Rabobank heft dikke middelvinger op tegen alle particuliere klanten; terwijl Jan-met-de-pet en de rekening heeft betaald van de door de banken veroorzaakte crisis; en deze banken overeind heeft gehouden, terwijl de Raden van Bestuur en de directie, ondanks gigantische verdiensten, totaal de weg kwijt waren en zelfs crimineel gedrag ten toon spreiden. Om dit kwalijke imago te verbeteren worden de lagere medewerkers, die part noch deel hebben aan deze bankencrisis, op verplichte Wft-cursus gestuurd. De bobo's gaan vervolgens stug door met zakkenvullen. Wordt hoog tijd dat de minister deze buiten-zijn-potje-pissende bestuurder tot de orde roept en weer terug plaatst in zijn hok. Deze mijnheer moet zijn plaats weten en mag dolblij zijn dat hij nog niet in de gevangenis zit. Elke crimineel moet zich in Nederland voor de rechter verantwoorden. Behalve bestuurders van banken met veel-veel-geld, gestolen van klanten, die kopen hun crimineel verleden gewoon af met 3/4 miljard euro.
 7. [verwijderd] 2 februari 2015 18:05
  De Rabobank is opgericht om kredieten te verstrekken aan particuliere en aan het MKB. Misschien dat er bij de RABO nog een medewerker in dienst is, die wel zijn roots kent. Deze mijnheer is blijkbaar totaal de weg kwijt. En als de RABO blijkbaar zijn neus ophaalt voor hypotheken en kredieten van het MKB, dan kan deze net zo goed zijn bankvergunning inleveren. Wordt heel erg snel tijd dat de minister de bankvergunningen gaat herzien.
 8. Trendfriend 3 februari 2015 01:15
  Wat een onzin van Bert Bruggink, hij kan goed rekenen en weet dat de 10-jaars staatsrente momenteel nog geen 0,5% is terwijl zijn Rabobank er meer dan 3% voor eist...... Dat is meer dan het zesvoudige ..... en nog kan de Rabobank hier niet genoeg aan verdienen?
  Bert, de klant is niet helemaal gek maatje! SHAME ON YOU
33 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links