Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Dijsselbloem: te veel druk op ECB

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
 1. Vlinder 5 juni 2014 19:01
  Prachtige woorden, helemaal waar, en wanneer gaan deze minister van financiën en de andere Nederlandse politici daar dan eindelijk eens mee beginnen?

  Tot nu toe hebben alle maatregelen van het huidige kabinet de economie alleen maar verder om zeep geholpen. Daar waar de economie nu eindelijk af en toe eens de goede kant op lijkt te gaan is dat niet dankzij, maar ondanks het beleid van dit kabinet!
 2. Traveler@repair 5 juni 2014 21:21
  ho ho Samson is één van de weinige politici die een uitnodiging van de Bilderberggroep 100% weigert ! Dat je het verder op punten met hem oneens bent ok, begrepen. Dan Mrk Rutte en Pechtold, samen kampioen, dankzij hun bezoek aan die Bilderberggroep.
  Inflatie aanwakkeren = diefstal van het volk, zeker van de gepensioneerden.
  Een streven van 2% inflatie is 2% stelen, ieder jaar opnieuw, ja bovenop je eventule vermogensbelasting.

  Wakker worden !
  Het enigste wat polietiek kan doen voor het bevorderen van werkgelegenheid is regeltjes nazien, versimpelen, eindelijk eens heel simpel heel duidelijk zijn. Tegelijkertijd subsidies afschaffen en de vrije markt zijn werking laten doen EN eens iets doen aan de criminaliteit, snel ter plaatse zijn en ook oplichters gewoon snel oppakken en achter de tralies in plaats van de burger aanspreken dat tie maar zelf een rechtsgang op touw moet gaan zetten.
  De overheid is er om de bevolking te beschermen.
  Niet om de bevolking met allerhande regeltjes op te zadelen dat geen enkele fatsoenlijk bedrijf allemaal snapt. Inclusief de controlerende inspecteurs, die snappen heel vaak ook niet waar ze mee bezig zijn...
  De taak van de politici is niet om hun eigen naam onder een of andere uitbreiding van een wet te zine staan. Nee, de taak van politici is de bevolking beschermen, ook tegen ingewikkelde regelgeving.
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links