Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

'Verbetering voor Imtech in 2014'

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
 1. relpinda 17 januari 2014 10:38
  quote:

  330ix schreef op 17 januari 2014 10:26:


  Rabo moet nog wat Imtechjes kwijt worden.


  Ja maar dan zeker met een VET verlies!!

  Neen, dat geloof ik niet.

  Imtech is nu zeker een kanshebber voor de kleine 'belegger-gokker' met een meer dan redelijke kans op winst. De meeste verliezen, ellende zijn inmiddels er al af. suc6. lol
 2. Geef_Kwaliteit_de_Tijd 17 januari 2014 10:50
  Bij de 3de kwartaalcijfers van 2013 waren er nog 4 onderdelen die verlies draaiden (Spanje/Turkije, Marine, Benelux en Duitsland), terwijl de andere 4 onderdelen (ICT, Traffic, UK, Nordic) al mooie winstmarges lieten zien. Benelux en Marine zullen op eigen kracht al winst gaan draaien in 2014, Turkije is nu verkocht, Duitsland gaat nog iets langer duren, maar het lijkt me duidelijk dat het de goede kant op gaat. Mochten de bankconvenanten echt een probleem worden, dan kan er alsnog een onderdeel worden verkocht, maar aangezien de banken in november al hun vertrouwen in Imtech uitspraken door de bankconvenanten op te schuiven van maart 2014 naar september 2014, lijkt me dat niet aan de orde.

  Imtech blijft een klein risico, maar lijkt me een hele mooie herstelkandidaat. Een aantal grote shortpartijen is niet voor niks ook al uitgestapt. Wat pakweg BAM en Heijmans kunnen, kan Imtech beter denk ik (herstellen van zeer lage koersniveaus bedoel ik dan). Een niet al te grote positie innemen zou ik zeggen en rustig afwachten.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links