Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Inloggen

 • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Bos: Europees noodfonds is te klein

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
 1. grizzly hobbel 6 november 2011 16:04
  meneer had altijd een hekel aan fin-markten maar wil zich nu weer roeren? hou toch op. Zinnen zonder punt en wat is her erg allemaal.

  kijk, als alle landen op hun begroting een overschot realiseren zou dat zeer gunstig en helder zijn, simpel een kwestie van budgetteren en dat 10 jaar volhouden. Daar snapt een PvdA niks vanen als ie het snapt doet ie het niet, het kan wel , gewoon iedereen beetje pakken en armsten iets minder.

 2. forum rang 4 MartijnN1932 6 november 2011 21:57
  Hmm Bos dat was toch die minister van Financiën die de Zalm norm los liet en wilde uitgaan van een positieve economische groei, waardoor Nederland toen het iets minder ging geen bewegingsruimte meer had in de begroting?? en we nu enorm moeten bezuinigen omdat we boven de 4% zitten?

  of was het nu die minister die niet fatsoenlijk met zijn belgische en franse collega's kon overleggen en met 1 mond spreken waardoor fortis helemaal ten onderging?

  wat een wijze woorden heeft deze man weer zeg, petje af hoor
 3. frank2you 7 november 2011 10:41
  Hmmmmm Bos......was dat ook niet zo'n KOKwaardige salonsocialist die eigenlijk alleen maar aan zichzelf dacht en dat presenteerde als "ik kies voor mijn gezin" omdat dat erg sympathiek overkomt bij het grootste deel van de bevolking. Politiek...politiek...ik moet ze niet....want het rijmt op ziek en kliek.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links