Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Aflossen staatssteun lastig voor SNS Reaal'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. Zwart Jan 7 juni 2012 17:42
    Spuit elf die 'deskundigen' van ING. Advies van de afgelopen maanden had dikgedrukt cursief 'SELL' moeten zijn. Wie deze adviezen nog serieus neemt kan zijn geld nog beter op Griekenland zetten als winnaar van het EK (ook hier bieden rendementen uit het verleden geen garanties voor de toekomst).
  2. hap 7 juni 2012 18:07
    Wat je ING kunt verwijten is dat ze rijkelijk laat zijn met dit advies en dat de mensen die hun advies in eerste instantie opgevolgd hebben hun geld voor een groot deel kwijt zijn.
    Wat ik nooit begrijp van deze adviseurs is dat ze na afloop hun adviezen niet evalueren (om zich daarna in een klein hoekje te gaan zitten schamen).
  3. ws belgie 13 juni 2012 17:53
    het is niet moeilijk om een koersdoel te geven. De mensen van ING zitten in het vak, zouden volgens mij over meer informatie moeten beschikken waar wij als gewone belegger over beschikken. ze geven eerst een koersdoel van 4.8€ en daarna stellen ze het naar hun zeggen gewoon wat bij naar 1.25€. Gemakkelijk toch om 75 % in waarde te zakken.Zo kan ik ook goed voorspellen ; vandaag INg aan +/- 5 € , hopelijk binnen enkele maanden 75% eraf. Dan gaan ze ook eens lekker op hun bekkie. Misschien gaan ze dan ook problemen hebben om alles in goede banen te leiden. Kortweg: analisten van ING leugenaars, bedriegers, onkunde
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links