Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Hollande wil euro-obligaties

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. z0n0p 20 mei 2012 10:02
    Iemand die nog denkt dat er eenheid in de EU komt? .........Iemand?
    Is natuurlijk een verkiezingsbelofte die Ollande aan de orde moet stellen. Maar er zijn in de EU-zone wel ieder ½-jaar ergens verkiezingen met nieuwe typetjes die kiezers hebben bedrogen. Het wordt dus never stabiel.

    De Duitsers zullen uiteraard zonder morren met dit dubieuze plannetje van de Fransen instemmen. JA!! De duitsers hebben al ZOVEEL aan EU verdient. De welvaart in Duitsland is de afgelopen 10 jaar betaald door de Fransen, Italianen, Portugezen, Spanjaarden en Grieken.
    Hoeveel breuklijnen wilt u hebben in EU? Eenheid brokkelt steeds verder af. Over wat krijg je gedonder in de beste families: geld. Misschien heeft Ollande het nog niet helemaal door, maar €-bonds zijn echt het einde van de €. Dan stappen er een paar andere landen uit. Of Duitsland nu meer rente kwijt is als er €-bonds zijn of wanneer het zijn AAA kwijt raakt, maakt ook weinig meer uit.
  2. z0n0p 20 mei 2012 10:22
    Drijft de Duitsers in een soort isolement. Moet je niet willen, moet je niet doen. €-bonds krijgt geen Duitse regering er bij de Duitsers-kiezers langs. Dus koren op de molen van de Duitse populisten en eurosceptici. Wordt Duitsland niet echt beter bestuurbaar door en zeker niet voorspelbaar. Als een Duitse politieke partij zich wil decimeren dan moet die natuurlijk instemmen met €-bonds en een knieval maken voor Olalalalande. Per saldo weer een stap verder het moeras in. Wat wil zo'n Ollande nu eigenlijk? Heeft geen reet te maken met EU, maar alles met de binnenlandse politiek.
  3. forum rang 4 s.lin 20 mei 2012 11:30
    quote:

    henk38 schreef op 20 mei 2012 11:13:

    Dat zou het zelfde zijn , dat we alle hypotheken van
    elke nederlander op een hoop gooien en dan allemaal
    het zelfde maand bedrag gaan betalen
    dat is geen vergelijk als iemand zijn hypotheek niet meer kan betalen kost dat ons niets, als Griekenland of Spanje failliet gaan krijgen we wel een zware recessie.
  4. [verwijderd] 20 mei 2012 13:19
    Hypotheekschulden worden in verleden net zo makkelijk gemaakt, en dan hoorde je niks over 'generaties', wel over stijgende huizenprijzen en aflosvrije hypotheken en heel veel winst, maar niks over generaties nu het even wat minder loopt is alles ineens een probleem? Je maakt schulden en je betaalt ze af, desnoods over 50 jaar, er is niet meteen een schuldencrisis omdat schuldeisers toevallig NU even minder rendement zien
  5. [verwijderd] 20 mei 2012 15:09
    Toch trap ik er iedere keer weer in om even naar de reacties op deze site te kijken in de hoop er iets constructiefs aan te treffen... helaas niets dan een grenzeloos negativisme....
    Alsof we terug zijn in de tijd van vóór de Amerikaanse burgeroorlog: de noordelijke tegen de zuidelijke - hou toch eens op met dat gezeur.
  6. z0n0p 20 mei 2012 15:19
    quote:

    sobath schreef op 20 mei 2012 15:09:

    Toch trap ik er iedere keer weer in om even naar de reacties op deze site te kijken in de hoop er iets constructiefs aan te treffen... helaas niets dan een grenzeloos negativisme....
    Alsof we terug zijn in de tijd van vóór de Amerikaanse burgeroorlog: de noordelijke tegen de zuidelijke - hou toch eens op met dat gezeur.
    Lees ik weer zo'n moraliserende post van iemand die even niet heeft zitten opletten tijdens geschiedenisles op de lagere school. Europa is het oudste continent met een geschiedenis van tenminste 2 millennia getekend door twisten en oorlogen. In afgelopen eeuw nog even twee wereldoorlogjes uitgevochten en in de jaren 90 op de Balkan flinke knokpartijen. De broeierige sfeer tussen Griekenland en Turkey tel ik dan maar niet mee. Dan positief zijn is het zelfde als een konijn dat in het grote licht van een vrachtwagen kijkt en denkt dat het ochtend wordt. Welterusten
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links