Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

KK AEX DD 25-1 2012 : “De man van zes miljoen…”

184 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 10 voda 25 januari 2012 19:05
    quote:

    Stokertje schreef op 25 januari 2012 19:03:

    WASHINGTON (Dow Jones)--De Federal Reserve verwacht het belangrijkste rentetarief tot zeker eind 2014 rond de 0% te houden, nog langer dan eerder aangekondigd.

    Dat noem ik nou niet echt een positief teken,
    Ja, maar de Yanken staan nu wel in het groen!! (was al te voorzien)
  2. forum rang 4 ramptoerist 25 januari 2012 21:34
    Van het internet

    ECB split on how to handle any Greek bond losses according to sources

    The European Central Bank has ruled out taking voluntary losses on its Greek bond holdings but is now debating how it would handle any forced losses and whether to explore legal options to avoid such a hit, central bank sources told Reuters on Wednesday.

    One source close to talks among ECB policymakers said that while France, Italy and the ECB board in Frankfurt were against accepting losses, some national central banks, which have expressed reservations over the bond purchases from the start, now accepted that losses may be unavoidable.

    Full story: www.reuters.com/article/2012/01/25/us...
  3. [verwijderd] 25 januari 2012 21:44
    quote:

    Deodorant schreef op 25 januari 2012 20:56:

    HA , het korte €/$ signaal is daar :

    Market talk that Goldman Sachs have a released a note in which they are bullish on EUR/USD - unconfirmed

    teh internets
    Hier blijkt dat internet als info bron ook onbetrouwbaar is.
    1- GS was 2 maanden terug bullish op E-$ (waar Gokhan andersom ging)
    2- Vorige week juist andersom (waar Gokhan andersom ging)
    3- Een week later zouden ze weer geschwitcht zijn >? geloof er niets van.

    grt
  4. forum rang 4 ramptoerist 25 januari 2012 21:48
    quote:

    op en top schreef op 25 januari 2012 21:44:

    [...]

    Hier blijkt dat internet als info bron ook onbetrouwbaar is.
    1- GS was 2 maanden terug bullish op E-$ (waar Gokhan andersom ging)
    2- Vorige week juist andersom (waar Gokhan andersom ging)
    3- Een week later zouden ze weer geschwitcht zijn >? geloof er niets van.

    grt
    De ideale contra indicator.
  5. [verwijderd] 25 januari 2012 22:03
    Als je short zou willen zou ik bijv. Aperam kiezen.
    RVS dat koop je als je echt geld hebt. Dat is pas luxe , lijkt me niet echt de tijd voor momenteel. Na 14/20% stijging zal daar wel de realiteits zin terug komen.

    Siemens lijkt me ook een aardige, mindere cijfers publiceren, wel blijven vasthouden aan doelen van een jaar terug. Of de zaak moet ineens 10% beter gaan draaien of de doelen moeten worden aangepast . Met als gevolg een koersdaling. Apple tje eitje ..
    Nog 1 AF-KLM , gek he je hoort ze niet meer over Alitalia overname..
    De pensioenen van de KLM mensen zijn nu ook op dat heeft ze nog 5 jaar lucht gegeven, nu is het een loss making company. Met frans personeel daar kom je niet makkelijk vanaf. En met een negatieve cash flow kunnen ze straks bij de overheid aankloppen. Nu die is net niet in staat om effe bij te springen. Jammer dan..

    Als je zo denkt is het ook niet zo vreemd dat de AEX niet zo hoog staat.
    Post foute branch wel marge makend maar weinig groei noch toekomst
    T Tom ook hier wel geld verdienen maar wat is het volgende idee
    AF zie boven
    Aperam RVS is niets voor een economische tegenspoed periode
    SBM krijgen zat werk maar kunnen al 5 jaar niet rekenen, moet je daar je geld aangeven?
    Wolters is er nu achter gekomen dat tablets aardig verkopen. Ze gaan ermee aan de slag , hallo het is 2012.. winst lijkt aardig maar toevallige posten vreten de marge op, nu is die toevalligheid , toevallig bijna iets wat ieder jaar voorkomt.
    ING kan niet en mag niet groeien, in feite investeer je als een soort curator, je hoopt dat de onderdelen meer opbrengen dan het geheel.
    Corio-Unibail, je hoopt op betere tijden en hoopt dat de bezittingen juist gewaardeerd zijn, daar moet je echt inzicht in hebben.10% her waarderen en de solvabiliteit lijkt super. Maar wat als het andersom gaat en er structureel leegstand is.

    Nee, blijven een paar toppers over, Ahold,RDS,AKZO,UNILEVER,DSM,RANDSTAD, AEGON en Philips, de laatste 3 vanwege de onderwaardering die er nu inzit.

    Aegon op 5
    Philips op 20
    Randstad op 40
    dat lijkt me eerder.

    grt

  6. bouwdroger 25 januari 2012 22:28
    Hoi Opentop,

    Ben het niet eens met je 'conclusie' wat betreft aperam.

    RVS is geen luxe product, voor vele is het zelfs een basis product/ must have.
    b.v. voor de voedingsindustrie , energie centrales ( binnenkant vanwege hitte bestendigheid),
    en vergeet niet de medici tak.
    Buiten dit alles nog de algemene industrie.

    Als de economie vanaf nu rustig aan weer uit het dal klimt en niet weer inelkaar lazert, dan verwacht ik dat aperam redelijk gelijk zal optrekken met Mittal.
    De recente stijging heeft i.m.o. meer te maken met te zwaar onderwaardering.

    Groet,
    Tom

  7. forum rang 10 voda 25 januari 2012 22:42
    VS VANDAAG: Wall Street sluit hoger


    AMSTERDAM (Dow Jones)--Wall Street is woensdag hoger gesloten, met name vanwege de beslissing van de Federal Reserve om de belangrijkste rentestand tot zeker 2014 te handhaven dichtbij de 0%

    De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,66% hoger op 12.758,85 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,87% tot 1.326,06 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 1,14% won tot 2.818,31 punten.

    De grootste oppepper voor Wall Street kwam nadat de Federal Reserve woensdag bekendmaakte dat het de belangrijkste rentestand handhaaft op 0% tot 0,25% tot tenminste 2014. Volgens Ryan Sweet, senior-econoom bij Moody's Analytics, kan het besluit van de Fed "een positieve impuls hebben op de economische groei. In theorie kunnen lagere rentetarieven hypothecaire herfinanciering bevorderen, de prijzen van aandelen omhoog duwen en bedrijfsinvesteringen laten toenemen terwijl het de verkopen van voertuigen en huizen ondersteunt".

    De bekendmaking van het rentebesluit nam even de aandacht weg van Griekenland en de gesprekken over het herstructureren van de schulden van het land, hetgeen de Amerikaanse futures in de afgelopen dagen flink beinvloedde.

    Op macro-economisch vlak stonden woensdag in de Verenigde Staten de wekelijkse hypotheekaanvragen op de rol. In de week eindigend op 20 januari daalde het aantal hypotheekaanvragen met 5%. De index voor herfinanciering nam af met 5,2% en het aantal aanvragen voor nieuwe hypotheken daalde met 5,4%.

    Verder liep de index voor aanstaande huizenverkopen met 3,5% terug naar 96,6. Vooraf werd een kleinere daling van 1% verwacht.

    Qua bedrijfsnieuws kon Apple woensdag rekenen op de aandacht van de beleggers, nadat het concern dinsdag nabeurs bekendmaakte dat het met $13,1 miljard ruim een verdubbeling van zijn nettowinst heeft behaald over de afgelopen verslagperiode. Vooral de verkopen van de iPhone namen flink toe. Het aandeel won woensdag bijna 6,25%.

    Ook Yahoo kwam dinsdag nabeurs met zijn kwartaalresultaten. Het concern boekte het afgelopen kwartaal een 5% lagere nettowinst van $296 miljoen onder andere door een daling van de reclame inkomsten. De omzet daalde licht tot $1,17 miljard, van $1,2 miljard een jaar eerder. Het aandeel noteert woensdag aan het eind van de handelsdag iets meer dan 0,8% lager.

    Ook woensdag presenteerde een aantal bedrijven hun kwartaalcijfers.

    Zo rapporteerde United Technologies woensdag voorbeurs over zijn vierde kwartaal een stijging van de nettowinst met 11% tot $1,33 miljard, ofwel $1,47 per aandeel, op een omzet van $15 miljard. Analisten rekenden op een winst per aandeel van $1,46 op een omzet van $15,06 miljard. Het aandeel sloot nipt lager met 0,17%.

    Abbott Laboratories heeft in het vierde kwartaal van 2011 12,5% meer winst geboekt, vanwege verbeterde winstmarges, ondanks een daling van de medicijn- en medische apparatuur-verkopen. Het concern boekte over de afgelopen verslagperiode een nettowinst van $1,62 miljard, ofwel $1,02 per aandeel, op een omzet van $10,38 miljard. Desondanks stelde het concern teleur, aangezien analisten rekenden op een winst per aan deel van $1,44 op een omzet van $10,63 miljard. Het aandeel leverde woensdag aan het eind van de dag 1,41% in.

    Ruimte- en luchtvaartfabrikant Boeing maakte woensdag bekend dat het in het vierde kwartaal een winststijging van 20% heeft gerealiseerd, op een hogere omzet door meer leveringen van verkeersvliegtuigen. De outlook van het concern voor het huidige boekjaar voldeed echter niet aan de verwachtingen. Het aandeel eindigde de dag toch nog in de plus met een winst van 0,6%.


    Door Marleen Groen; Dow Jones Nieuwsdienst; +31 20 5715 216; marleen.groen@dowjones.com


  8. [verwijderd] 25 januari 2012 22:50
    quote:

    Deodorant schreef op 25 januari 2012 20:56:

    HA , het korte €/$ signaal is daar :

    Market talk that Goldman Sachs have a released a note in which they are bullish on EUR/USD - unconfirmed

    teh internets
    Kort? Ik voorzie dat de EUR/USD morgen de 1,3150 bereikt. Hij zal het stijgende opportunisme van indices volgen.

    Heb een uitstap gemaakt naar Natural Gas Future, deze vanmiddag verkocht om geld vrij te maken. Ik ga short op de EUR/USD @ 1,3170.
  9. forum rang 4 ramptoerist 25 januari 2012 23:04
    quote:

    pmgoud schreef op 25 januari 2012 22:50:

    [...]

    Kort? Ik voorzie dat de EUR/USD morgen de 1,3150 bereikt. Hij zal het stijgende opportunisme van indices volgen.

    Heb een uitstap gemaakt naar Natural Gas Future, deze vanmiddag verkocht om geld vrij te maken. Ik ga short op de EUR/USD @ 1,3170.
    Mwa, er is niks substantieels veranderd, behalve dat de rente nog 4 jaar laag blijft. Die termijn wordt steeds langer,dus het japan scenario gaat werkelijkheid worden.
    Doe mij ook maar commodity's, en ik zie de €/$ nog wel zakken ( maar vooral de USD inx stijgen ) als de Grieken weer het nieuws gaan bepalen.

    En goud steeds op de dips bijkopen, ook dat gaat als een raket sinds 01-01-12
184 Posts
Pagina: «« 1 ... 5 6 7 8 9 10 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 905,10 +0,16%
EUR/USD 1,0905 +0,02%
FTSE 100 8.262,75 -0,15%
Germany40^ 18.571,90 -0,19%
Gold spot 2.346,98 -0,16%
NY-Nasdaq Composite 16.828,67 +0,56%

Stijgers

VIVORY...
+12,73%
PostNL
+5,73%
JDE PE...
+4,06%
JUST E...
+3,91%
BAM
+3,17%

Dalers

DSM FI...
-4,45%
Basic-Fit
-4,09%
EXOR NV
-3,26%
NX FIL...
-3,19%
AMG Cr...
-2,49%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links