Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeel Pharming Group AEX:PHARM.NL, NL0010391025

  • 0,821 31 mei 2024 17:37
  • -0,002 (-0,24%) Dagrange 0,722 - 0,825
  • 21.900.896 Gem. (3M) 6,7M

Even alles op een rij.

38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 20 oktober 2011 15:10
    Rhucin (USA)

    Pharming is in Februari dit jaar een fase 3 studie begonnen naar aanleiding van de “refusal to file” van het FDA. Bij de aankondiging van deze studie verwachtte Pharming dat deze 50 U/kg clinical trial in het derde kwartaal 2012 kan zijn afgerond. Tussentijds heeft het FDA aanvullende eisen gesteld.
    Hierop volgend is Pharming in Augustus een Special Protocol Assessment met het FDA overeengekomen.

    In het PB van Augustus stelt Pharming dat “The study is still expected to be completed by the third quarter of 2012.” Niet eerder dan om en nabij dit tijdsbestek kan men een BLA aanvraag verwachten.

    Bij een acceptatie van de BLA door het FDA verwacht ik de start van het goedkeuringstraject begin 2013 en als dit tot een goed eind komt, een begin van sales in 2014.

    Ruconest

    Sobi heeft distributie rechten in alle landen van de European Unie.
    Daarnaast heeft het deze rechten ook in de volgende landen:
    Albanië, Algerije, Bahrein, Bosnië-Herzegovina, Kroatië, IJsland, Iran, Irak, Jordanië, Kosovo, Koeweit, Libanon, Macedonië, Moldavië, Montenegro, Marokko, Noorwegen, Oman, Quatar, Zwitserland, Saudi-Arabië, Syrië, Tunesië, de V.A.E, Yemen.

    We kunnen stellen dat de sinds de ruim 1 ½ jaar geleden ( April 15, 2010 ) overeengekomen DEAL met Sobi , de verkopen van Ruconest in al deze landen een zodanige omvang heeft bereikt dat Sobi het niet noemenswaardig heeft gevonden om dit in hun financieel verslag te vermelden.
    Sterker, Ruconest wordt niet een maal in hun verslag benoemd. Zelfs niet een ( kleine ) opmerking dat er licht in de duisternis is vwb de sales.

    Het derde kwartaal rapport ( 17 November ) van Pharming zal in deze dus ook weinig kunnen toevoegen aan bovenstaande. En gezien het voortschrijdend gemiddelde van de Sobi ( Ruconest ) resultaten en de tijdsduur in de USA, de komende kwartalen ook niet.

    De Financien.
    Zoals gezegd hoeft men niet te rekenen op inkomsten uit overige producten, deze staan nog in de clinical fase kinderschoenen of zijn een zachte dood gestorven.

    Overname dan ?
    Rekening houdend dat een groot deel van de waarde van Pharming is al in handen van de partners, daarbij kunt u gevoeglijk aannemen dat in de partnercontracten voorwaarden zijn opgenomen die van toepassing zijn bij een eventuele overname en zeer ongunstig zullen blijken te zijn voor de huidige aandeelhouders.

    groet Camobs
    mda Jip
  2. [verwijderd] 20 oktober 2011 15:21
    We kunnen stellen dat de sinds de ruim 1 ½ jaar geleden ( April 15, 2010 ) overeengekomen DEAL met Sobi , de verkopen van Ruconest in al deze landen een zodanige omvang heeft bereikt dat Sobi het niet noemenswaardig heeft gevonden om dit in hun financieel verslag te vermelden.
    Sterker, Ruconest wordt niet een maal in hun verslag benoemd. Zelfs niet een ( kleine ) opmerking dat er licht in de duisternis is vwb de sales

    Of Sobi is aandelen aan het inslaan en wil dus niet teveel info verstrekken?

    Groet en succes

    Haskertilleman
  3. [verwijderd] 20 oktober 2011 16:28
    quote:
    In de 56 minuten durende presentatie niets over Ruconest...

    Helemaal aan het einde van de presentatie in het Q&A-gedeelte, 1 vraag: wat is de status van Ruconest? De CEO geeft aan nog te zoeken naar de positie van Ruconest in de HAE-markt maar wil verder niets kwijt anders dan dat Ruconest een belangrijk deel uitmaakt van de plannen...

    mda Body (E&E)
  4. [verwijderd] 20 oktober 2011 16:34
    Het zou natuurlijk raar zijn als ze zouden zeggen: het is niks en het wordt ook niets met Ruconest (als ze net 1 maand de verkooprechten hebben gekregen voor Europa).

    Toch vind ik het op z'n minst vreemd dat er op de site en ook niet in de webstream van net niet echt op Ruconest is ingegaan...
  5. [verwijderd] 20 oktober 2011 16:49
    quote:

    RRR schreef:

    Het zou natuurlijk raar zijn als ze zouden zeggen: het is niks en het wordt ook niets met Ruconest (als ze net 1 maand de verkooprechten hebben gekregen voor Europa).

    Toch vind ik het op z'n minst vreemd dat er op de site en ook niet in de webstream van net niet echt op Ruconest is ingegaan...
    "als ze net 1 maand de verkooprechten hebben gekregen voor Europa".

    Pardon ?
  6. [verwijderd] 20 oktober 2011 17:35
    Denk je nu echt dat Sobi informatie geeft over de verkopen in zijn Q3 verslag die koers gevoelig zijn? Pharming komt pas op 17-11 met zijn cijfers over 4 weken dus, gewoon afwachten.
    1 gegeven heb je Ruconest valt onder de overig producten, de verkopen daarvan zijn met 21% gestegen .
  7. [verwijderd] 20 oktober 2011 17:49
    eiden, The Netherlands, August 29, 2011. Biotech company Pharming Group NV (“Pharming”) (NYSE Euronext: PHARM) today announces that it has reached mutual agreement with Esteve to return the rights to market Ruconest® in Spain, Portugal, Andorra and Greece. SOBI will now take up the exclusive distribution rights in these countries, extending its territories for Ruconest® to all European Union countries, Iceland, Norway and Switzerland.

    Sijmen de Vries, CEO of Pharming, said “In addition to the new territories in the Balkans, North Africa and the Middle East announced earlier this month, SOBI now has exclusive rights for the commercialization of Ruconest® (recombinant human C1 inhibitor) for the treatment of acute angioedema attacks in patients with Hereditary Angioedema (HAE) in all European markets where the product has received market authorization through central European approval. We are confident that this agreement will optimize the commercial roll-out of Ruconest®.”
  8. [verwijderd] 20 oktober 2011 17:50
    Leiden, The Netherlands, August 15, 2011. Biotech company Pharming Group NV (“Pharming”) (NYSE Euronext: PHARM) today announced that they have agreed an extension of their existing agreement with Swedish Orphan Biovitrum (STO: SOBI) to include new territories in the Balkans, North Africa and the Middle East for the commercialization of Ruconest® (recombinant human C1 inhibitor) for the treatment of acute angioedema attacks in patients with Hereditary Angioedema (HAE).

    In addition, SOBI has placed a significant additional order for vials of Ruconest®. The shipment forms part of SOBI’s preparation for the continued roll-out and intensified marketing of Ruconest® across Europe. SOBI will over a period of 1 year pay €1.5 million to Pharming for these additional shipments under this order. Under the terms of the distribution partnership, SOBI buys finished product from Pharming for a transfer price that includes a sales related tiered royalty component.

    Sijmen de Vries, CEO of Pharming, said “We are delighted to expand our current commercialization deal with SOBI. This is another significant step towards making Ruconest more widely available. With this extension, patients in all EC territories, the Balkans, North Africa and the Middle East will soon be able to benefit from the efficacy and safety that Ruconest offers as the only recombinant enzyme replacement therapy for HAE”.
38 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Premium

De markt kijkt niet verder dan zijn neus lang is bij Pharming

Het laatste advies leest u als abonnee van IEX Premium

Inloggen Word Abonnee

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links