Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Misplaatste negatieve reactie!

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 4 december 2005 08:00
    Na het persbericht van 1 december steeg het aandeel van 1,74 naar 1,85 en dit met groot volume .Op 2 december opende het aandeel op 1,90 en steeg door naar 1,99. Maar op die zelfde dag (0957uur) verscheen er weer een persbericht betreffende bijkomende aandelen. Dit heeft voorgevolg gehad dat vele twijfelaars hebben verkocht waardoor de koers daalde tot 1,77. Later op de dag herstelde de koers tot 1,89 als slotkoers, eveneens met hoog volume. Dit bewijst, mijns inziens, de sterkte van het aandeel want zonder het tweede persbericht had de slotkoers waarschijnlijk veel hoger gestaan.
    Vele twijfelaars hebben zich hun impulsieve verkoopreactie waarschijnlijk al beklaagd. Dat de koers hoger is afgesloten dan de dag voordien bewijst de sterkte.
    Van het aandeel. De markt heeft immers altijd gelijk, niet de enkelingen op het forum. Dus maandag weer hoger. Dat is mijn verwachting.
  2. forum rang 4 Bromsnor 4 december 2005 09:06
    Emiel, het was inderdaad een bizar koersverloop, waar een oorzaak aan verbonden was. Een daling van € 0,22 in zo'n korte tijd moet zeker te maken hebben gehad met het plaatsen van nieuwe aandelen. Was dit niet gebeurd dan was de koers de € 2,00 gepasseerd.

    Ik denk dat dit volgende week zeker zal gebeuren en kijk niet vreemd op als er in de loop van die week nog meer persberichten verschijnen. De trend naar boven is ingezet.
  3. [verwijderd] 4 december 2005 11:42
    Beste Emiel,

    Ik begrijp niet zo goed wat jij bedoeld met “sterkte” van dit aandeel. Vooralsnog vind ik het meer de naïveteit van de Antonov belegger. Ik ben het met je eens dat deze persberichten potentie hebben, maar voorlopig niet meer dan dat. Ik hoef niemand hier aan alle positieve persberichten uit het verleden te herinneren waarin gouden bergen werd beloofd.
    In de persberichten word gesproken over mogelijke orders en aanvragen voor prototype testen. Ik vind het juiste de zwakte van een bedrijf als Antonov als er over dit soort normale zaken, een halleluja persbericht geschreven moet worden. Laat Antonov nou eerst eens een persbericht waarmaken over produckties, afzet en omzet, tot op heden is ze dan nog niet gelukt.

    Ik vind Antonov nog niet koopwaardig, voorlopig zit er nog teveel lucht en hoop in de koers. Dat wil niet zeggen dat er niet een leuk ritje met Antonov te maken is, zeker op de KT, maar dat is al jaren zo met Antonov. Maar goed Antonov heeft mij al 1 keer genaaid toen ik ook zo naïef was te geloven dat de licentie overeenkomst met Honda wat op zou brengen.
    Dit is een zeer gevaarlijk fonds met bedenkelijke investeerders die altijd de aandeeltjes voor belachelijke prijzen krijgen. Pas als Antonov op eigen benen kan staan en ook daadwerkelijk omzet kan maken, is het aandeel koopwaardig. Vooralsnog is het een aandeel voor goudzoekers.

    Veel succes
    Met vriendelijke groet,

    Magic
  4. [verwijderd] 4 december 2005 21:14
    Beste Magic,

    Dat Antonov "Gouden Bergen" beloofd zou hebben, zijn puur jouw woorden. Ik kan geen enkel persbericht van Antonov vinden waarin ze zoiets beloven. Sorry. Dat praat je jezelf dus gewoon aan.

    Jij bent genaaid door Antonov als het gaat om de licentie aan Honda? Dat verbaasd mij ten zeerste!

    Punt 1. Heeft Antonov Plc. onlangs nog aangegeven dat we nieuws mogen verwachten wat betreft Honda.

    Punt 2. Ik ben nog bezig met mijn research, maar: De Honda Civic zal vanaf 2006 met Antonov-bakken worden uitgevoerd. Staat zo goed als vast.

    Wat betreft omzet, ben ik het wel met je eens. Maar goed. We praten hier niet over een gewoon bedrijf, maar over een uitvinderstoko. De cost geat voor de beat.

    Dit zijn de inkomstenbronnen voor Antonov Plc in 2006 (mijn schatting):
    1. De samenwerking met Rotrex. (+ 8 geinteresseerde autofabrikanten)
    2. Toyota zal over de brug moeten komen ivm de Prius en de Lexus
    3. Honda, ivm de licentie-overeenkomst + waarschijnlijk Rotrex
    4. Nieuwe deals ivm met de succesvolle lancering AMM

    Ik denk bovendien dat de ongelooflijke stijgingen van de grondstofprijzen Antonov Plc. op een goede manier in de kaart zal spelen:
    A. Minder onderdelen, dus minder materiaal gebruik = minder afval = lagere productieprijs = lagere eindprijs = méér verkopen
    B. Lichtere bak zonder convertor (Antonov) = brandstof besparen = en dat wordt een steeds belangrijkere Unique Selling Proposition

    Antonov automaten maken auto's ook veiliger.

    Groeten,
    Laurusman
  5. Optie virus 5 december 2005 00:28
    Traders , houd de stukken van Antonov nog aan of koop erbij want Antonov GOES AMERICA , ze houden daar road shows met hun nwe supercharger en de belangstelling is groot .
    Denk aan Baan in de jaren 90 ook naar America met hun software , de rest weten jullie nog wel .
    Dusssss .....

    Brunett
  6. [verwijderd] 5 december 2005 14:41
    Beste Laurusman,

    Het komt niet vaak voor dat jij iets in jou postings beweert dat klopt. Maar je hebt inderdaad gelijk dat het “beloven gaan gouden bergen” mijn woorden zijn. Maar dat is niet ten onrechte, namelijk op het moment dat een bedrijf positieve verwachtingen schept over de toekomst o.a. met betrekking tot licentie’s, omzet en productie dan beloof je daar iets mee.

    Ik heb jou al eens eerder uitgelegd waarom ik mij als belegger door Antonov genaaid voel. Maar omdat jij het bent zal ik het nogmaals uitleggen. Ik ben in Antonov gestapt toen Antonov een PB liet uitgaan waarin zij melden een licentie overeenkomst te hebben getekend met een grote Japanse autofabrikant (zoals iedereen wel wist Honda) Ik heb dit bericht ingeschat als zijnde zeer positief en de doorbraak van Antonov, echter als dan 3 maanden het bericht komt dat ze de licentie hebben “gegeven” voel ik mij genaaid, het lijkt mij namelijk hoogst onwaarschijnlijk dat die afspraak er 3 maanden geleden al niet was. Ik ben waarschijnlijk wat kritischer dan jou met beleggingen, en ik houd er niet van voorgelogen te worden.

    Je opmerking betreffende de Honda Civic vind ik voorbarig en heb het nergens terug kunnen vinden, ik houd het er voorlopig op dat het een fantasie van jou hand is.

    Over jou opsomming over alle mogelijke inkomsten ga ik niet in, dat ben ik al zovaak gedaan en dat heeft toch geen zin. Maar misschien is het wel zinvol aan toyota te melden dat ze moeten gaan betalen, dan hoeven ze niet meer naar de rechtbank.

    Ook op al jou beweringen over alle positieve aspecten van de Antonov bak ga ik niet in omdat het simpelweg nog nooit bewezen is, en als je het niet erg vind geloof ik jou niet op je blauwen ogen.

    Ik blijf bij mijn standpunt dat de Antonov techniek eerst een bewezen moet worden en dan een duidelijk overzicht over licentie en de opbrengsten daarvan. De afgelopen PB’s neem ik nog steeds niet serieus vanwege het feit dat alles weer even vaag is als altijd en het feit dat ze tot op de dag van vandaag nog een positief persbericht waar moeten maken.

    Het blijft tot die tijd een goudzoekers fonds

    Met vriendelijke groet,

    Magic
  7. [verwijderd] 5 december 2005 15:19
    quote:

    Runkun schreef:

    Traders , houd de stukken van Antonov nog aan of koop erbij want Antonov GOES AMERICA , ze houden daar road shows met hun nwe supercharger en de belangstelling is groot .
    Vorig jaar had Antonov een show in Parijs. Ook daar was de belangstelling erg groot. Zelfs een hele delegatie van Honda is er langs geweest. Met de nadruk op "langs".
  8. [verwijderd] 5 december 2005 15:25
    quote:

    SlokkieOp schreef:

    [quote=Runkun]
    Traders , houd de stukken van Antonov nog aan of koop erbij want Antonov GOES AMERICA , ze houden daar road shows met hun nwe supercharger en de belangstelling is groot .[/quote]
    Vorig jaar had Antonov een show in Parijs. Ook daar was de belangstelling erg groot. Zelfs een hele delegatie van Honda is er langs geweest. Met de nadruk op "langs".
    Ja DD,

    en de meedewerkers hadden zo hard gewerkt, en kregen even een bonus van 7000 a 8000 aandeelen.(voor de split)Wie gaat dat betalen?

    Mvg Fred
  9. [verwijderd] 5 december 2005 19:40
    quote:

    4179spook schreef:

    [quote=SlokkieOp]
    [quote=Runkun]
    Traders , houd de stukken van Antonov nog aan of koop erbij want Antonov GOES AMERICA , ze houden daar road shows met hun nwe supercharger en de belangstelling is groot .[/quote]
    Vorig jaar had Antonov een show in Parijs. Ook daar was de belangstelling erg groot. Zelfs een hele delegatie van Honda is er langs geweest. Met de nadruk op "langs".
    [/quote]
    Ja DD,

    en de meedewerkers hadden zo hard gewerkt, en kregen even een bonus van 7000 a 8000 aandeelen.(voor de split)Wie gaat dat betalen?

    Mvg Fred
    Fred,

    Dat is een inkoppertje, dezelfde mensen die woensdagavond een ontzettend duur betaalde borrel gaan drinken natuurlijk.

    Mvr gr, Daf66
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 887,44 +0,99%
EUR/USD 1,0762 +0,34%
FTSE 100 8.213,49 +0,51%
Germany40^ 18.017,10 +0,67%
Gold spot 2.301,75 0,00%
NY-Nasdaq Composite 16.156,33 +1,99%

Stijgers

VIVORY...
+7,18%
Flow T...
+4,87%
BESI
+4,11%
Brunel
+3,91%
UMG
+3,62%

Dalers

HEIJMA...
-5,17%
Aperam
-4,56%
AMG Cr...
-3,16%
Kendrion
-2,75%
CM.COM
-2,24%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links