Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Rusland

64.109 Posts
Pagina: «« 1 ... 3110 3111 3112 3113 3114 ... 3206 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Fender bass 18 maart 2024 22:05
    quote:

    josti5 schreef op 18 maart 2024 18:53:

    [...]
    ---------------
    En alwéér die mateloze arrogantie: een kwart van de kiezers 'voor de gek gehouden'???

    Dit is dezelfde arrogante, zogenaamde 'elite'mentaliteit als vele tientallen miljoenen Amerikaanse kiezers op Trump wegzetten als 'deplorables'.

    En dit zuig je uit je duim: 'Eén van de weinigen die ook het laat-Oekraïne-maar-verrekken standpunt steunt.'

    Evenals die 'sigaar uit eigen doos', want het voor velen torenhoge eigen risico verhoogt slechts de drempel om naar de dokter te gaan, met als gevolg veelal verergering van de klachten en verhoging van de kosten:

    'Meer dan 25% mijdt zorg door het verplichte eigen risico'

    'Het komt vaker voor dat mensen een behandeling niet ondergaan vanwege het eigen risico, dit blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel. In het afgelopen jaar heeft een kwart van de mensen medische zorg vermeden omdat ze het verplichte eigen risico niet kunnen of willen betalen. Van deze groep gaf de helft aan dat de zorg die ze vermeden dringend noodzakelijk was. Bovendien vond 66% van de respondenten het eigen risico voor zorgkosten te hoog.'

    www.zorgkiezer.nl/blog/laatste-nieuws...,of%20daarop%20te%20hebben%20bezuinigd.

    'Pas wanneer de zorgkosten ver boven het eigen risico uitkomen besluit men alsnog over te gaan tot een medische ingreep. Het zorggebruik boven een eigen risico van bijvoorbeeld de huidige 385 euro neemt hierdoor toe. Iets wat leidt tot inefficiëntie binnen het Nederlandse zorgstelsel. Door het eigen risico te verlagen zal die inefficiëntie verminderd worden.'

    www.mijngezondheidsgids.nl/overige/zo...

    Verdiep je eens in de feiten, alvorens slechts je eigen meninkje of dat van een politieke partij te verkondigen.
    Wilders heeft zowat al zijn punten bij het grof vuil gezet en stuurt er op aan om gewoon weer vanuit de Kamer en Twitter te beledigen en ongrondwettelijke voorstellen te doen.
    Al zijn kiezers blijven boos op 'de elite' en zijn geen ene moer opgeschoten.

    Bij het debat over Oekraïne vorige week was de de woordvoerder ziek. Er was geen vervanger en álle 37 zetels waren leeg.
    Geen Kamerlid kan er iets over zeggen?
  2. JanGerrits 18 maart 2024 22:11
    quote:

    josti5 schreef op 18 maart 2024 18:16:

    [...]
    --------------
    Die Westerse vrijheid lijkt steeds meer slechts weggelegd voor mensen, die 'in het straatje mee-lopen', ervaar ook ik in toenemende mate.

    De welvaart, zo hoorde ik zojuist ook weer bevestigd door mijn garageman, loopt terug, en noodgedwongen door de steeds krappere portemonnee gaat men meer en meer over op private lease, en betaalt daarmee, op termijn weliswaar, de hoofdprijs.

    Hoezo, je mag hier nog steeds kritiek uiten op de overheid zonder dat je in een strafkamp geplaatst wordt. En jij klagen kunnen we Nederlanders als de beste, we zijn nog steeds een van de meest welvarende landen met de beste sociale vangnetten van de gehele wereld.
    Misschien moet je je even aanmelden bij de Ruslanddagen van de FVD. En emigreren naar Rusland, eens kijken hoe het daar met de vrijheid en de welvaart gaat. Succes.
  3. forum rang 5 DurianCS 18 maart 2024 22:13
    quote:

    Fender bass schreef op 18 maart 2024 22:05:

    [...]

    Wilders heeft zowat al zijn punten bij het grof vuil gezet en stuurt er op aan om gewoon weer vanuit de Kamer en Twitter te beledigen en ongrondwettelijke voorstellen te doen.
    Al zijn kiezers blijven boos op 'de elite' en zijn geen ene moer opgeschoten.

    Bij het debat over Oekraïne vorige week was de de woordvoerder ziek. Er was geen vervanger en álle 37 zetels waren leeg.
    Geen Kamerlid kan er iets over zeggen?
    Nee, niet bij het grof vuil, maar in de ijskast, en dat is een wat duurzamere manier van opslaan, met goede mogelijkheden van hergebruik.
  4. forum rang 6 matad 19 maart 2024 01:34
    quote:

    luchtschip schreef op 18 maart 2024 19:29:

    [...]

    Werd het te moeilijk voor je op het Hamas draadje en ga je nu jouw dramatische retoriek over Israel hier op het draadje van terrorist Putin etaleren ?

    Je hebt geen enkele verontwaardiging over de moordpartijen door Putin zelf gepleegd in diverse oorlogen

    je hebt geen verontwaardiging over Putin die zich aansloot bij de dictator van Syrie in het moorden van 300.000 eigen burgers en het op de vlucht jagen van 16 miljoen eigen inwoners ?

    The Guardian, 14 Mei 2023 :

    >>>Meer dan 300.000 burgers zijn omgekomen sinds Assad zijn wapens richtte op de pro-democratische opstand in de Arabische lente van 2011 in Syrië. Ongeveer 14 miljoen mensen, de helft van de Syrische bevolking, zijn hun huizen ontvlucht. De meesten die achterblijven, hebben een tekort aan voedsel. Toen kwamen de aardbevingen in februari.

    Het conflict is nog lang niet voorbij. Honderden burgers zijn gedood en gewond geraakt bij luchtaanvallen van de Syrische regering en Rusland, clusterbommen en raketaanvallen op ontheemdenkampen in het noordwesten van Idlib, in Dar'a en Hama, en in het noorden van Aleppo, aldus het jongste rapport van de VN-Mensenrechtenraad. rapport. “Deze en andere aanvallen kunnen neerkomen op oorlogsmisdaden”, aldus het rapport.

    www.theguardian.com/commentisfree/202...

    Beperk je hier tot de misdaden van terrorist Putin in Oekraine en wereldwijd, waarbij de acties van Israel in het niets vallen
    Beste L.S.

    Toch alles wel goed met je?
    Indien je de acties van Israël zo bagatelliseert dan wil ik je er toch fijntjes op wijzen dat Israël in vier maanden al meer burgers heeft omgebracht dan Putin Oekraïners in twee jaar tijd. Misschien kun je wat meer tijd besteden aan je lieveling Israël want dat lijkt me hard nodig.
  5. forum rang 10 luchtschip 19 maart 2024 02:59
    Nu komt de aap uit de mouw aangaande het bezoek van Lindsey Graham aan Oekraïne
    Hij is de boodschapper van Trump

    >>>Senator Graham zegt dat hij Zelensky vandaag in Kiev heeft verteld dat Trumps ‘lening’-idee voor hulp aan Oekraïne ‘de meest waarschijnlijke weg vooruit is’.

    Maar Mitch McConnell verwierp dit vorige week ronduit en zei dat Johnson ( de Republikeinse Speaker of the house en Trump vazal ) het wetsvoorstel van de Senaat ter stemming moest voorleggen.

    verklaring van Lindsey Graham na zijn gesprek met president Zelensky

    pbs.twimg.com/media/GI-wiyAWUAAs_ZT?f...

    er staat onder meer ; gezien de problemen aan de Amerikaanse grens ( met immigranten ) en de torenhoge schuld van de US, is he idee van President Trump om de steun aan Oekraine om te zetten in een renteloze lening de beste stap. voorwaarts

    twitter.com/AndrewDesiderio/status/17...

    >>>wat een nonsens dat Trump zich hiermee gaat bemoeien en Trump ook nog als president betitelen en dan nog doen voorkomen of Trump iets te vertellen heeft over de Amerikaanse politiek nul hij al 3 jaar lang gewoon staatsburger is
    En dan zal Lindsey Graham wel even de boodschapper van Trump uithangen en als gewoon senator de president van een andere land de les gaat lezen
  6. forum rang 8 het zwaard 19 maart 2024 08:31
    'Drones zijn essentieel om bovenhand te halen op Rusland', zegt Oekraïense legerleider

    De ontwikkeling van onbemande systemen, of drones, is de sleutel om Kiev een voorsprong te geven op "een numeriek superieure" Russische strijdkrachten. Dat zei de opperbevelhebber van Oekraïne Oleksandr Syrsky maandagavond.

    "De ontwikkeling van het gebruik van onbemande systemen is mijn prioriteit", zei Syrsky op Telegram na een ontmoeting met zijn plaatsvervanger, Vadym Sukharevsky. "We zijn op zoek naar asymmetrische oplossingen om een kwalitatief voordeel te behalen op een numeriek superieure tegenstander."

    Door het toegenomen gebruik van drones door beide partijen is het conflict verschoven van het slagveld naar aanvallen op elkaars militaire, energie- en transportinfrastructuur.

    Terwijl het Oekraïense leger op het slagveld over minder wapens en mankracht beschikt, hebben de troepen van Moskou de druk langs de hele frontlinie opgevoerd en geleidelijk aan terrein gewonnen.

    De Oekraïense president Volodymyr Zelensky beval in februari, als onderdeel van zijn militaire hervormingen, de oprichting van een aparte tak van de Oekraïense strijdkrachten gewijd aan drones. Sukharevsky kreeg de leiding over de ontwikkeling van onbemande systemen en het gebruik ervan door soldaten.
  7. forum rang 6 Fred 62 19 maart 2024 08:50
    quote:

    matad schreef op 18 maart 2024 21:38:

    [...]

    Oh, u schijnt het normaal te vinden om honderden bunker busters in bewoonde gebieden te gooien met als gevolg 14.000 onschuldige kinderen dood plus bedlegerige mensen , vrouwen en ga zo maar door.
    En maar schelden op die Russen als een raket of drone een flat treft en er een paar burgers sterven.. Beetje veel hypocriet lijkt me of gevoel voor verhoudingen verloren?
    Als er niet onder elk huis , school of ziekenhuis een bunker zat
    met wapens en Hamas strijders zouden deze bunker busters
    ook niet nodig zijn.

    Oorzaak en gevolg.
  8. forum rang 6 Fender bass 19 maart 2024 08:52
    quote:

    DurianCS schreef op 18 maart 2024 22:13:

    [...]
    Nee, niet bij het grof vuil, maar in de ijskast, en dat is een wat duurzamere manier van opslaan, met goede mogelijkheden van hergebruik.
    De ijskast, toch een osm woord want nevo's zeggen koelkast. Wilders toch een soort elite ;-)

    En toch denk ik dat er iets veranderd is. Waar eerst jarenlang feitenvrij allerlei dingen geroepen konden worden door de PVV, alsof er geen wetten, internationale afspraken of zelfs een grondwet was... zijn nu al deze voorstellen breed behandeld en besproken oa in coalitiebesprekingen en wordt door Wilders zelf vanalles ingeslikt, geparkeerd en afgeschaald.

    Dus ik vraag me terdege af of hij daar opnieuw over kan beginnen zonder dat er al meteen veel scepsis ontstaat over de haalbaarheid.
    Voor proteststemmers zal het niet veel uitmaken, maar het blijven weggegooide stemmen want Wilders bereikt weinig.
  9. forum rang 9 josti5 19 maart 2024 09:18
    quote:

    josti5 schreef op 18 maart 2024 18:31:

    [...]
    -------------------

    'New mass graves in Mariupol; 16,000 bodies buried since mid-April. 'Genocide,' cries Ukraine

    Hindustan Times
    6,64 mln. abonnees'

    Zozo Luchtschip, je gebruikt een video van de 'Hindustan Times' als bron!!!

    Als ik die gebruik, is de kritiek hier(op) niet van de lucht!

    Wat zou het clubje hiervan vinden?

    (...)

    Dank voor het plaatsen van deze bron, die hiermee ook voor mij weer is toegestaan, toch?
    --------------
    Frappant, dat het nu doodstil blijft, als luchtschip dezelfde bron (Hindustan Times) hanteert als ik deed, en daarvoor werd verguisd.

    Conclusie wederom: selectieve verontwaardiging, alhier.
  10. forum rang 6 Fender bass 19 maart 2024 09:32
    quote:

    josti5 schreef op 19 maart 2024 09:18:

    [...]
    --------------
    Frappant, dat het nu doodstil blijft, als luchtschip dezelfde bron (Hindustan Times) hanteert als ik deed, en daarvoor werd verguisd.

    Conclusie wederom: selectieve verontwaardiging, alhier.
    Ja, Calimero.
    Alsof je die stroom aan filmpjes van Luchtschip allemaal opent.
    Die film '20 days in Mariupol' zegt toch genoeg over alle misdaden en pure vernielzucht die daar heeft plaatsgevonden?

    En dat er hier iemand komt beweren dat het hoopgevend is dat de bezetter er nieuwbouw pleegt? En dat zonder spoor van cynisme!
  11. forum rang 9 josti5 19 maart 2024 09:42
    quote:

    Fender bass schreef op 19 maart 2024 09:32:

    [...]

    Ja, Calimero.
    Alsof je die stroom aan filmpjes van Luchtschip allemaal opent.
    Die film '20 days in Mariupol' toch genoeg over alle misdaden en pure vernielzucht daar heeft plaatsgevonden?

    En dat er hier iemand komt beweren dat het hoopgevend is dat de bezetter er nieuwbouw pleegt? En dat zonder spoor van cynisme!
    ------------
    Ik lees, dat de zoete druiven van wederopbouw en medemenselijkheid jou zuur smaken.

    En dat luchtschip de hier zo verguisde bron Hindustan Times gebruikt zonder dat er commentaar op volgt, is tekenend, toch?

    Ga dáár eens op in, in plaats van dat kinderachtige 'Calimero' te hanteren.
  12. forum rang 6 Fender bass 19 maart 2024 09:52
    quote:

    josti5 schreef op 19 maart 2024 09:42:

    [...]
    ------------
    Ik lees, dat de zoete druiven van wederopbouw en medemenselijkheid jou zuur smaken.

    En dat luchtschip de hier zo verguisde bron Hindustan Times gebruikt zonder dat er commentaar op volgt, is tekenend, toch?

    Ga dáár eens op in, in plaats van dat kinderachtige 'Calimero' te hanteren.
    Gatverdamme, hoe krijg je het verzonnen. 'Wederopbouw' en 'medemenselijkheid' icm een stad die helemaal kapotgemaakt is, inclusief duizenden inwoners, en gewoon in een ánder land ligt.

    Je hebt gelijk, Calimero klinkt veel te onschuldig voor iemand met jouw opvattingen. Het is werkelijk misselijkmakend.
  13. JanGerrits 19 maart 2024 10:14
    quote:

    matad schreef op 19 maart 2024 01:34:

    [...]

    Beste L.S.

    Toch alles wel goed met je?
    Indien je de acties van Israël zo bagatelliseert dan wil ik je er toch fijntjes op wijzen dat Israël in vier maanden al meer burgers heeft omgebracht dan Putin Oekraïners in twee jaar tijd. Misschien kun je wat meer tijd besteden aan je lieveling Israël want dat lijkt me hard nodig.
    "What about Israël". Nu Navalny is overleden en "what about Assange " niet meer zo gebruikt kan worden, wordt er door de pro-Russen volop gewezen naar Gaza als het over Rusland gaat om de Russische misdaden goed te praten.
  14. forum rang 10 DeZwarteRidder 19 maart 2024 10:33
    Arme Nepalezen zouden met hoge salarissen verleid worden om mee te vechten tegen de Oekraïners. Het is al lang verboden voor Nepalezen om in dienst te gaan bij buitenlandse krijgsmachten. Om het ronselen tegen te gaan heeft de Nepalese regering twee maanden geleden besloten dat mensen ook niet meer voor werk naar Rusland of Oekraïne mogen. Er zijn 22 mensen opgepakt die Nepalezen zouden helpen om de documenten te verzamelen om naar Rusland te kunnen.

    Sky News baseert de schatting op getuigenissen van Nepalezen die zijn teruggekomen en op Russische immigratiecijfers. Volgens officiële cijfers uit Nepal zijn 21 Nepalezen omgekomen tijdens hun dienst in het Russische leger, maar veel meer families zeggen het contact met hun dierbaren te zijn verloren.

    De 35-jarige Ganesh zegt tegen de nieuwszender dat de Nepalezen worden "behandeld als honden". Hij zegt dat het leven in Oekraïne totaal niet lijkt zoals het werd afgeschilderd op sociale media en door een tussenpersoon. "Het was heel beangstigend. Het was niet man tegen man of kogel tegen kogel. We werden aangevallen door drones en dat was angstaanjagend."

    Volgens Ganesh kregen ze niet genoeg eten en werden ze geslagen door de Russische medesoldaten, die werden voorgetrokken. "De Russische soldaten stonden achter ons. Aan de frontlinie stonden huurlingen." Hij beschrijft een duidelijke rangorde, waarbij de Nepalezen, Indiërs en Russische criminelen vooraan stonden en dus de grootste kans liepen om te worden gedood.
  15. forum rang 6 matad 19 maart 2024 11:02
    quote:

    Fred 62 schreef op 19 maart 2024 08:50:

    [...]

    Als er niet onder elk huis , school of ziekenhuis een bunker zat
    met wapens en Hamas strijders zouden deze bunker busters
    ook niet nodig zijn.

    Oorzaak en gevolg.
    Hi,

    Ik verwijs u even naar het Hamas draadje waar een overijverige Israël fan zojuist heeft berekend dat er slechts onder 1% van het oppervlakte van Gaza tunnels zitten.
64.109 Posts
Pagina: «« 1 ... 3110 3111 3112 3113 3114 ... 3206 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 913,78 +0,06%
EUR/USD 1,0870 0,00%
FTSE 100 8.441,96 +0,26%
Germany40^ 18.784,80 +0,43%
Gold spot 2.435,12 +0,82%
NY-Nasdaq Composite 16.685,97 -0,07%

Stijgers

VIVORY...
+2,76%
Sif Ho...
+2,25%
AMG Cr...
+1,51%
Air Fr...
+1,47%
BESI
+1,41%

Dalers

Brunel
-3,32%
JUST E...
-1,96%
Galapagos
-1,31%
UMG
-1,25%
Vastned
-1,08%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links