Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Frans Timmermans stelt zich kandidaat voor de gezamenlijke lijst GL en PvdA.

1.035 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 52 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 5 DurianCS 30 augustus 2023 23:14
    quote:

    objectief schreef op 30 augustus 2023 19:11:

    [...]

    Het met een nipte meerderheid aangenomen klimaatplan van Timmermans is een doel voor de EU, maar elk land kan er van afwijken.
    Kortom: het is vrijblijvend.
    Geen idee waarom hij deze hoogstaande (en zeker ook vet betaalde) baan in Brussel opzegt; maar naar Nederland had ik nooit gedacht.
    je weet van te voren, dat je door de media (De Telegraaf) elke dag afgemaakt wordt door suggestieve berichten.
    De conservatieve abonnees van die krant geilen op zulke berichten.
    Timmermans mocht maar twee termijnen zitting hebben, dus deze job is afgelopen. En eigenlijk wilde hij voorzitter van de EU worden, maar dat wordt tegengehouden door voldoende landen, dus dat is ook geen optie. Daarom nu deze move.
  2. forum rang 4 Willempie3 31 augustus 2023 01:07
    Mensen zoals Peter kunnen tenminste nog ontsnappen aan de hoge belastingen door naar een land als Luxemburg te verhuizen. De meeste loonslaven blijven hier omdat ze toch niet zomaar een baan in het buitenland kunnen vinden en ook niet echt een buffer hebben om te zoeken. Ons belastingsysteem is onder Rutte veranderd in een systeem waarbij de inkomstenbelasting het hoogste is voor werknemers tussen 73k en ongeveer 120k. Dan betaal je 56 procent belasting. verdien je meer dan wordt het weer 49,5 procent. Het allerergst is het als je ongeveer 28k verdient. Als je dan 100 euro extra verdient moet je soms meer dan 85 Euro afdragen aan de staat omdat er dan toeslagen afgebouwd worden. Die toeslagen zorgen er ook voor dat mensen met 24k of minder soms helemaal geen belasting betalen en zelfs nog extra geld er bij krijgen van de belastingdienst. En dan vinden ze het gek dat er in Nederland zoveel parttimers zijn. Want ook als je de 24k verdient met 2 dagen werken krijg je al die belastingkorting en toeslagen. Heb je als samenleving dus iemand opgeleid tot verpleegkundige of leraar: Gaat die persoon vervolgens 40 jaar part-time werken. Niet efficient en dus slecht.
    Vermogensbelasting is ook slecht: Parkeer je het op een bank, dan is het rendement bijna niks. Koop je een staatsobligatie, dan doet de overheid ineens of het rendement 6 procent is: allebei is het uitgeleend geld.
  3. forum rang 4 Willempie3 31 augustus 2023 01:20
    Wat de overheid ook constant fout doet is nog altijd als enige van de grote landen in de Eurozone de staatsschuld zeer laag houden met calvinistische begrotingsbeleid. Er gaat namelijk een moment komen dat alle schulden van de Eurozone op 1 hoop gegooid gaan worden. Het Eurozone gemiddelde is 100 procent staatsschuld. Omdat Nederland op 50 procent zit, gaat dat crisismoment ons dus 500 miljard Euro kosten ! Duitsland zit op 75 procent, Frankrijk op 115 procent, net als Spanje, Portugal en Belgie. Italie zit op 160 procent en Griekenland boven de 200 procent.
    Verder is de overheid gewoon veel te groot en geeft dus ook veel te veel uit. Er zijn teveel deugprojecten die economisch echt alleen maar geld kosten.
  4. forum rang 8 Freemoneyforever 31 augustus 2023 04:40
    quote:

    Willempie3 schreef op 31 augustus 2023 01:20:

    Wat de overheid ook constant fout doet is nog altijd als enige van de grote landen in de Eurozone de staatsschuld zeer laag houden met calvinistische begrotingsbeleid. Er gaat namelijk een moment komen dat alle schulden van de Eurozone op 1 hoop gegooid gaan worden. Het Eurozone gemiddelde is 100 procent staatsschuld. Omdat Nederland op 50 procent zit, gaat dat crisismoment ons dus 500 miljard Euro kosten ! Duitsland zit op 75 procent, Frankrijk op 115 procent, net als Spanje, Portugal en Belgie. Italie zit op 160 procent en Griekenland boven de 200 procent.
    Verder is de overheid gewoon veel te groot en geeft dus ook veel te veel uit. Er zijn teveel deugprojecten die economisch echt alleen maar geld kosten.
    De VVD-doctrine

    Het is de hoogste tijd om eens af te rekenen met een hardnekkig misverstand. NRC-Handelsblad onderzocht vorig jaar welke partijen het beste op de centen letten. En wat bleek? Van de 38 jaar dat de VVD de afgelopen decennia regeerde, zaten we 29 jaar met een begrotingstekort.

    We hoeven natuurlijk niet zo ver terug om te zien dat de VVD-doctrine van plat bezuinigen een vernietigend effect op onze economie en samenleving heeft. Al jaren wordt nu snoeihard bezuinigd en de koopkracht van mensen verlaagd. De tekorten worden amper kleiner, de staatsschuld niet lager en de economische groei niet hoger. Precies het omgekeerde beleid is nodig om ons land er bovenop te helpen. Maar wij zitten met een kabinet dat dit als laatste in de wereld niet lijkt te zien.

    Wat opvalt is hoe diep de VVD-doctrine ook is doorgedrongen in het denken van andere politici. PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem is dezer dagen een gepassioneerde aanbidder van de 3%-norm geworden. Terwijl prominente VVD’ers als Wiegel en Bolkestein waarschuwen voor té hard bezuinigen, doen hij en Diederik Samsom er nog een schepje bovenop. Nog eens zes miljard euro willen de heren volgend jaar bezuinigen.

    Dit zou een interessant politiek schaakspel zijn als de gevolgen voor gewone mensen niet zo groot zouden zijn. Tienduizenden mensen verliezen iedere maand hun baan. Het MKB wil wel, maar kán niet investeren omdat het geen krediet krijgt. Het vertrouwen in economisch herstel wordt maand op maand door Rutte en Samsom de kop in gedrukt.
    Ik krijg steeds meer mailtjes en brieven van mensen die in de problemen komen. Ze kunnen hun zorgkosten niet meer betalen of vrezen voor de enorme huurverhogingen. En zelfs in gezinnen waar het nu nog goed gaat, groeit de angst dat de komende maanden inkomsten weg vallen. Dat is de werkelijkheid waar steeds meer Nederlanders mee te maken hebben.

    Wat ik zie is dat Rutte en Samsom zich van die werkelijkheid hebben afgekeerd. Het anticrisisbeleid van Rutte komt niet verder dan kansloze oproepen om auto’s te kopen. En Diederik Samsom? Hij lijkt in slaap gevallen onder een deken van statistieken en cijfers. We zien hem op tv even twijfelen aan de 3%-norm, om daarna snel weer een sprintje naar het VVD-standpunt te trekken. Ondanks het historisch falen en de gevolgen in de samenleving van dit VVD-beleid, kiest hij ervoor slaafs achter de VVD-politiek aan te lopen.
    www.bnnvara.nl/joop/artikelen/de-vvd-...
  5. forum rang 8 Freemoneyforever 31 augustus 2023 05:02
    quote:

    Cash collector schreef op 30 augustus 2023 18:21:

    [...]

    Die is er natuurlijk wel, er zijn er meerdere. Met je vraag en bovenstaande opmerking laat je zien dat je een leek bent. Je was er inmiddels achter gekomen dat het fout gaat bij de opdrachtgever. De vraag die je stelde over een aannemer is dus suggestief en je bent ook nog zo dom om dat te bevestigen.

    De bouwer van die nieuwe kerncentrale in Finland lijkt mij zeer geschikt voor de bouw van nieuwe kerncentrales in Nederland. Daar kun je vast en zeker weer dagen mee voort.

    Ik vind jouw gedrag vervelend, zuigerig en nitwitterig en ik heb ik geen zin in discussies met vervelende mensen. Misschien beter als ik je prettig negeer.
    U bent niet in staat om toe te geven dat kosten een probleem zijn bij aanleg van kerncentrales.

    Helaas is het energievraagstuk complex en duur.

    Ook aan zonne-energie (denk eens aan de vervuiling die optreedt bij branden, waar splinters van zonnepanelen die in de omgeving verspreid worden).
    Europa heeft zich daarnaast afhankelijk gemaakt van Chinese import, hetgeen geopolitiek riskant is.

    Aan windenergie (o.a. hinder voor vogels, wellicht ook vissen, omwonenden). De grootste modernste windmolens blijken niet zo te functioneren, als de engineers hadden berekend. Grote schadepost voor o.a. Siemens Gamesa.
    De afhankelijkheid van zeldzame aardmetalen zoals Neodymium, voor de levering zijn we grotendeels afhankelijk van China.

    Batterijen, waarvoor grondstoffenwinning duur en vervuilend is.

    Kernenergie, waar de ontwikkeling van de nieuwste centrales nog niet helemaal rond lijkt (of wel, we mogen van mening verschillen). China bouwt veel centrales, ook om te exporteren (met behulp van subsidies). Rusland bouwt kerncentrales.
    USA en Europa hervatten de bouw van kerncentrales, en lopen/liepen tegen technische uitdagingen aan.
    www.cnbc.com/2023/08/30/how-china-bec...

    Voor Kernenergie zou ik pleiten voor Europese samenwerking, als die aannemer van die Finse centrale het meest geschikt is, zouden alle Europese landen dat bedrijf dienen in te schakelen voor aanleg van kerncentrales (misschien kan dat niet door mededinging etc.). Het zou jammer zijn, als de kennis en ervaring die in Nederland opgedaan wordt, teloor gaat. Ik denk dat Europees ontwikkelen van kernenergie geopolitiek en economisch het handigst is. Kost het een paar centen: als we er dan op de lange duur maar profijt van hebben.

    En korte procedures, we hebben immers een energiecrisis. Dan dient de overheid de regie in handen te nemen en het toekomstbestendig maken van duurzame energie via bijvoorbeeld een noodwet mogelijk te maken.
  6. forum rang 8 GakGak 31 augustus 2023 06:46
    We hebben een overheid die hijgend achter TATA aanhobbelt omdat de werkgelegenheid heilig is en ook om
    de belofte (?) van die geweldige innovatieve waterstof scenarios, waarvan ze (de D66 ideologie) denken dat het
    de beste, de eerste en de meest veelbelovende ter wereld is.

    Intussen een beleid van Vivianne Heijnen, Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat, die over milieu en openbaar vervoer mag meebabbelen en onkundig op alle gebied, helemaal ingepakt wordt door de TATA directie met hun vergezichten...

    Er is enorme concurrentie van veel grotere staalconcerns met betere uitgangspunten en financiele daadkracht en daar hoor je
    TATA en onze overheid nooit over, ze denken het duurzaamheidswiel daar echt zelf uitgevonden te hebben met hun
    waterstofdromen.
    Er moet steeds meer overheidssubsidie bij ipv de hoge boetes voor de overschrijdingen aan de lopende band van
    de gezondheids en milieueisen.

    Terloops laat TATA doorlekken dat de waterstofgedachte misschien helemaal niet haalbaar is binnen 10 jaar als er
    teveel beperkingen en te weinig staatssteun is/komt.
    Doofstomme reactie bij de overheid, want dit past niet in hun ideale wereld.

    Lekker demissionair de boel op zijn beloop laten tot uiteindelijk een rechter de zaak aanpakt en verdere levensgevaarlijke
    uitstoot daar gaat verbieden in deze hoeveelheden.
  7. forum rang 6 Cash collector 31 augustus 2023 07:33
    quote:

    Freemoneyforever schreef op 31 augustus 2023 05:02:

    [...]
    U bent niet in staat om toe te geven dat kosten een probleem zijn bij aanleg van kerncentrales.
    ...
    Wat je doet komt neer op eindeloos herhalen wat jouw bezwaren zijn zonder dat je iets lijkt op te steken van argumenten die jouw bezwaren ontkrachten.

    Kortom, je vertoont vervelend, zuigerig en nitwitterig gedrag.
  8. forum rang 8 Freemoneyforever 31 augustus 2023 07:50
    quote:

    Cash collector schreef op 31 augustus 2023 07:33:

    [...]
    Wat je doet komt neer op eindeloos herhalen wat jouw bezwaren zijn zonder dat je iets lijkt op te steken van argumenten die jouw bezwaren ontkrachten.

    Kortom, je vertoont vervelend, zuigerig en nitwitterig gedrag.
    Of heeft u wellicht het "Not invented here syndrome".
  9. Dirk de Dijker 31 augustus 2023 07:58
    quote:

    Willempie3 schreef op 31 augustus 2023 01:07:

    Mensen zoals Peter kunnen tenminste nog ontsnappen aan de hoge belastingen door naar een land als Luxemburg te verhuizen. De meeste loonslaven blijven hier omdat ze toch niet zomaar een baan in het buitenland kunnen vinden en ook niet echt een buffer hebben om te zoeken. Ons belastingsysteem is onder Rutte veranderd in een systeem waarbij de inkomstenbelasting het hoogste is voor werknemers tussen 73k en ongeveer 120k. Dan betaal je 56 procent belasting. verdien je meer dan wordt het weer 49,5 procent. Het allerergst is het als je ongeveer 28k verdient. Als je dan 100 euro extra verdient moet je soms meer dan 85 Euro afdragen aan de staat omdat er dan toeslagen afgebouwd worden. Die toeslagen zorgen er ook voor dat mensen met 24k of minder soms helemaal geen belasting betalen en zelfs nog extra geld er bij krijgen van de belastingdienst. En dan vinden ze het gek dat er in Nederland zoveel parttimers zijn. Want ook als je de 24k verdient met 2 dagen werken krijg je al die belastingkorting en toeslagen. Heb je als samenleving dus iemand opgeleid tot verpleegkundige of leraar: Gaat die persoon vervolgens 40 jaar part-time werken. Niet efficient en dus slecht.
    Vermogensbelasting is ook slecht: Parkeer je het op een bank, dan is het rendement bijna niks. Koop je een staatsobligatie, dan doet de overheid ineens of het rendement 6 procent is: allebei is het uitgeleend geld.
    Dit is exact de spijker op zijn kop Willempier3. Het klopt inderdaad dat het marginale tarief in dergelijke inkomensgroepen boven de 80% is beland. Mensen met een laag bruto inkomen van € 28K zou je als overheid juist een prikkel moeten geven om meer/harder/hogerop te werken. Nu zegt de overheid feitelijk - ben je een loser? Dat vinden wij prima, blijf vooral een loser.

    En dat noemt zich een VVD kabinet...

    Het is ook weer niet alleen de regering natuurlijk. Als Nederlander moet je natuurlijk 4 weken op vakantie met de caravan, en het liefst een 32 of 36-urige werkweek. Stel dat je 25 of 30 bent, een paar jaar lang geen vakantie neemt, 45 uur per week werkt ipv 36, dan zou je het bruto inkomen € 28k kunnen verhogen naar € 38k, puur door meer te werken, nog los van een waarschijnlijke promotie voor een dergelijke werknemer. Dat wordt nu ontmoedigt door de belastingtarieven etc. Als je iets zegt over meer dan 40 uur wordt dat bijna gecensureerd in Nederland. Work-life balance.. Als je 5 dagen 9 uur werkt heb je dagelijks nog steeds 15 uur vrij + het weekeinde. Wat heb je er bovendien aan als je een hele goede work-life balance hebt maar over 10 jaar nog steeds nauwelijks de eindjes aan elkaar kunt knopen en afhankelijk bent van toeslagen? als ik vragen mag?
  10. forum rang 9 objectief 31 augustus 2023 08:10
    quote:

    Dirk de Dijker schreef op 31 augustus 2023 07:58:

    [...]
    Het klopt inderdaad dat het marginale tarief in dergelijke inkomensgroepen boven de 80% is beland. Mensen met een laag bruto inkomen van € 28K zou je als overheid juist een prikkel moeten geven om meer/harder/hogerop te werken. Nu zegt de overheid feitelijk - ben je een loser? Dat vinden wij prima, blijf vooral een loser.

    En dat noemt zich een VVD kabinet...

    Een alleenstaande vrouw met 4 kinderen hoef je geen prikkel te heven, die heeft al problemen genoeg om de combiantie van werk en zorg te combineren. Ook niet de man/vrouw met beperkte capaciteiten, die maximaal aan de lopende band kunnen werken tegen het minimum loon.
    Losers zijn diegenen die op deze personen afgeven.
  11. forum rang 7 JP Samosa 31 augustus 2023 08:34
    quote:

    objectief schreef op 31 augustus 2023 08:10:

    [...]

    Een alleenstaande vrouw met 4 kinderen hoef je geen prikkel te heven, die heeft al problemen genoeg om de combiantie van werk en zorg te combineren. Ook niet de man/vrouw met beperkte capaciteiten, die maximaal aan de lopende band kunnen werken tegen het minimum loon.
    Losers zijn diegenen die op deze personen afgeven.
    Eens!
  12. forum rang 4 alexnr75 31 augustus 2023 08:35
    quote:

    objectief schreef op 31 augustus 2023 08:10:

    [...]

    Een alleenstaande vrouw met 4 kinderen hoef je geen prikkel te heven, die heeft al problemen genoeg om de combiantie van werk en zorg te combineren. Ook niet de man/vrouw met beperkte capaciteiten, die maximaal aan de lopende band kunnen werken tegen het minimum loon.
    Losers zijn diegenen die op deze personen afgeven.
    Begrijpend lezen is niet aan jou besteed!!
  13. forum rang 7 ffff 31 augustus 2023 13:46
    [quote alias=Dirk de Dijker id=14977618 date=202308310758]
    [...]
    Dit is exact de spijker op zijn kop Willempier3. Het klopt inderdaad dat het marginale tarief in dergelijke inkomensgroepen boven de 80% is beland. Mensen met een laag bruto inkomen van € 28K zou je als overheid juist een prikkel moeten geven om meer/harder/hogerop te werken. Nu zegt de overheid feitelijk - ben je een loser? Dat vinden wij prima, blijf vooral een loser.

    En dat noemt zich een VVD kabinet...

    Het is ook weer niet alleen de regering natuurlijk. Als Nederlander moet je natuurlijk 4 weken op vakantie met de caravan, en het liefst een 32 of 36-urige werkweek. Stel dat je 25 of 30 bent, een paar jaar lang geen vakantie neemt, 45 uur per week werkt ipv 36, dan zou je het bruto inkomen € 28k kunnen verhogen naar € 38k, puur door meer te werken, nog los van een waarschijnlijke promotie voor een dergelijke werknemer. Dat wordt nu ontmoedigt door de belastingtarieven etc. Als je iets zegt over meer dan 40 uur wordt dat bijna gecensureerd in Nederland. Work-life balance.. Als je 5 dagen 9 uur werkt heb je dagelijks nog steeds 15 uur vrij + het weekeinde. Wat heb je er bovendien aan als je een hele goede work-life balance hebt maar over 10 jaar nog steeds nauwelijks de eindjes aan elkaar kunt knopen en afhankelijk bent van toeslagen? als ik vragen mag?
    [/quote

    In de eerste plaats Willempie 3 bedankt dat hij diep in de nacht de moeite nam om in deze draad HET ONDERWERP weer ter sprake te brengen. Hij kaartte enkele dagen geleden de veel te hoge belastingtarieven in Nederland aan en binnen de kortste keren wordt DAT onderwerp weggedrukt door tegenstanders met beledigingen, vuilsmijterij, met het wegkijken van de zeer hoge tarieven en het al meer dan 60 jaar bekende geleuter, dat je dankbaar moet zijn zulke enorme tarieven te "mogen" betalen. Men wil eenvoudigweg de veel te hoge belastingdruk niet ter sprake brengen.

    De verkiezingen komen eraan en dat betekent weer de geesten rijp maken voor ofwel verzet tegen de veel te hoge tarieven en mensen stimuleren meer te werken, zoals Dirk, moedig en onverbloemd aangeeft. Maar het is uiteraard gemakkelijker te kiezen voor een sinterklaaspoliticus die alle mogelijke uitkeringen alweer verhoogd. Gisteravond nog op het Nederlandse journaal: Ze zijn wel demissionair, maar met de verkiezingen in aantocht, alweer...Diverse uitkeringen ( Zorg , huursubsidie, etc ...) dan toch maar verhogen. En vooral niet de vraag stellen waar dat dat geld vandaan moet komen.

    Wat geprobeerd moet worden is vooral te stimuleren dat mensen die werken aanzienlijk meer overhouden dan mensen met een uitkering. Dat moet in mijn ogen het belangrijkste streven zijn. Voor niets komt alleen maar de zon op en het wordt tijd dat de gruwelijk verpamperde uitkeringstrekkers dat weer eens een beetje gaan beseffen. Maar.... tientallen jaren verpamperd....dat verander je niet zomaar. Laat de cijfers van zowel Willempie als van Dirk van Dijk echt op je inwerken, op de posting van Plein777 over lastendruk ( de mooiste posting van dit jaar 2023 in de KK, vind ik ) en je snapt toch onmiddellijk het bestaan van een zwartgeldcircuit. Wanneer dringt dat toch eens tot die koppies door...

    Peter
  14. forum rang 6 Cash collector 31 augustus 2023 14:38
    quote:

    ffff schreef op 31 augustus 2023 13:46:

    [quote alias=Dirk de Dijker id=14977618 date=202308310758]
    [...]
    ..
    Men wil eenvoudigweg de veel te hoge belastingdruk niet ter sprake brengen.
    ...
    Peter
    De indruk ontstaat dat jij als belastingvluchteling in Luxemburg prima op je plek zit maar dat het toch schuurt ander zou je niet klagen.
  15. forum rang 7 ffff 31 augustus 2023 14:39
    Daar gaan we weer: Uit de draad: Verkiezingen. Zojuist gepost:

    Het kabinet wil de armoede bestrijden door de huurtoeslag met 416 euro per jaar te verhogen en het kindgebonden budget voor het eerste kind met 750 euro.
    Een belastingkorting voor werkenden, de zogeheten arbeidskorting, gaat met 115 euro omhoog voor inkomens tot 37.000 euro per jaar, bevestigen bronnen na berichtgeving van De Telegraaf.

    Kosten zijn 2 miljard en die moeten betaald worden door de hogere inkomens iets meer belasting te laten betalen. Dat gebeurt door belastingbetalers sneller in het hoogste belastingtarief te laten terechtkomen.
    Daarnaast verhogen van de accijnzen op tabak (46 miljoen euro) en alcohol (54 miljoen).

    Het doet mij sterk denken aan nivelleringsmaatregelen., schrijft Hirshi.....
    www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/arti...
  16. forum rang 6 Cash collector 31 augustus 2023 20:02
    quote:

    ffff schreef op 31 augustus 2023 14:39:

    Daar gaan we weer: Uit de draad: Verkiezingen. Zojuist gepost:

    Het kabinet wil de armoede bestrijden door de huurtoeslag met 416 euro per jaar te verhogen en het kindgebonden budget voor het eerste kind met 750 euro.
    Een belastingkorting voor werkenden, de zogeheten arbeidskorting, gaat met 115 euro omhoog voor inkomens tot 37.000 euro per jaar, bevestigen bronnen na berichtgeving van De Telegraaf.

    Kosten zijn 2 miljard en die moeten betaald worden door de hogere inkomens iets meer belasting te laten betalen. Dat gebeurt door belastingbetalers sneller in het hoogste belastingtarief te laten terechtkomen.
    Daarnaast verhogen van de accijnzen op tabak (46 miljoen euro) en alcohol (54 miljoen).

    Het doet mij sterk denken aan nivelleringsmaatregelen., schrijft Hirshi.....
    www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/arti...
    Je kunt van de Participatiewet zeggen wat je wil want het kan natuurlijk vanachter de zijlijn véél beter, die wet werkt wel. Inmiddels is de krapte op de arbeidsmarkt stabiel en is de werkloosheid historisch laag, er zijn al een tijdje meer vacatures dan werklozen. Mensen die kunnen werken worden aan passend werk geholpen en worden daartoe via gemeentes gestimuleerd.

    www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/dashbo...

    Er zijn mensen die in problemen zijn gekomen door Covid en de gestegen energieprijzen. Die mensen worden geholpen. Daar kun je ook wat van vinden want daar gaat ook het een en ander mis maar zo'n sociaal vangnet hoort bij een beschaafde liberale samenleving.

    Luxemburg mag dan wel een belastingparadijs zijn voor mensen die liever profiteren van voorzieningen dan dat ze er aan dan bijdragen, met zo'n mentaliteit kun je jezelf moeilijk als representatief beschouwen. Ik vermoed dat je al te lang geleden om fiscale redenen uit Nederland weggevlucht bent om de gang van zaken hier scherp op je netvlies te hebben.
1.035 Posts
Pagina: «« 1 ... 36 37 38 39 40 ... 52 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Indices

AEX 896,49 +0,60%
EUR/USD 1,0767 -0,02%
FTSE 100 8.213,49 0,00%
Germany40^ 18.266,20 +0,50%
Gold spot 2.320,69 -0,13%
NY-Nasdaq Composite 16.349,25 +1,19%

Stijgers

AMX
+0,02%
AEX
+0,00%
AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%

Dalers

AALBER...
0,00%
ABN AM...
0,00%
Accsys
0,00%
ACOMO
0,00%
ADYEN NV
0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links