Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee
Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Hoe lang heeft de bitcoinbubbel nog?

Analyse door:

Wouter Slot is senior analist bij Tostrams binnen de IEX Group. Voor Tostrams schrijft hij al sinds 2007 technische analyses. Al op jonge leeftijd bleek hij geïnfecteerd met het TA-virus en daarom koos hij al vroeg in zijn werkzame leven voor een baan in de beleggingswereld. Hij leest de grafieken als geen ander en weet met b...

Reacties

90 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste | Omlaag ↓
  1. Whiskey Julliet 3 februari 2021 18:55
    quote:

    SimpeleZiel schreef op 2 februari 2021 10:26:

    [...]

    Wel appels met appels vergelijken, prijzen wel in zelfde valuta weergeven. Inmiddels staat BTC op $35k. En ja, volgende week kan hij op $30k staan maar met hetzelfde gemak op $45k.

    zo'n gigantische volatiliteit betekent dat niemand de waarde weet en dat de bezitters maar wat doen wat betreft kopen en verkopen, dat soort spul is meestal waardeloos ;-)
  2. [verwijderd] 13 februari 2021 17:46
    DNB baas Knot: "Wij gaan meedoen met de bitcoin, we zien meer voor dan nadelen, we gaan het compleet inpassen in de betalingssystemen. Natuurlijk was er discussie en veel emotie maar de situatie rond de euro dwingt ons tot grotere stappen, zeker sinds bekend is geworden dat de Italiaans premier Draghi 700 miljard euro Italiaanse staatsschulden op onverklaarbare wijze heeft doen laten verdwijnen. Er komen speciale bitcoin betaal en spaar rekeningen om de stabiliteit te garanderen...."

    Buitenhof zondag 27 december 2021.
  3. Koalemos 17 februari 2021 08:15
    Bitcoin is massa hysterie , het is een crypto currency en daar zijn er zoveel van plus zoveel verschillende kunnen er gemaakt worden. Iedere computer nurd kan zijn eigen crypto maken. De techniek is interessant maar is voor iedereen , gratis beschikbaar. Daarentegen commodities , goud, zilver, platinum en zo voort zijn beperkt in hoeveelheid en hebben ook een functie als grondstof voor bepaalde producten.
90 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.