Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Laatste dag om te stemmen op uw favoriete AEX-aandelen voor juni

Laatste dag om te stemmen op uw favoriete AEX-aandelen voor juni
Beeld: iStock

Mei is bijna ten einde, dus hoog tijd voor een nieuwe meting van het Nationaal Beleggerssentiment. Laat ons weten wat u verwacht!

Van welke aandelen binnen de AEX voorziet u de beste prestaties? En van welke de slechtste? En hoe denkt u dat de AEX komende maand zal presteren. We zijn benieuwd naar uw voorspelling! De uitslag zullen we uiteraard met u delen.

Belegt u al in de AI-trend?

We hebben ook enkele extra vragen toegevoegd over belangrijke beleggingstrends. De AI-revolutie lijkt inmiddels op gang te komen. Bedrijven die verwachten goed te verdienen aan Artificial Intelligence (AI) zien hun beurskoersen fors stijgen. We zijn benieuwd of u al in deze trend belegt.

Een trend die al wat langer gaande is, is de energietransitie. We zouden graag willen weten van welke niet-fossiele energiebron of -drager u het meest verwacht. Dus laat uw stem horen!

Vul de vragenlijst in voor 1 juni (meedoen kost slechts 1 minuut van uw tijd). Alvast hartelijk dank!

Stem hier voor het Nationaal Beleggerssentiment 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 26 mei Laatste dag om te stemmen op uw favoriete AEX-aandelen voor juni
  2. 15 mei 'We houden onze voelsprieten gericht op de doelgroep'
  3. 15 mei IEX zoekt: Werkstudent Redactie

Gerelateerd

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links