Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Nationaal Beleggersonderzoek 2022: laat uw stem gelden

Nationaal Beleggersonderzoek 2022: laat uw stem gelden

Heeft u een broker? Gebruikt u een crypto-exchange of crowdfundingplatform? Laat u (een deel van) uw vermogen beheren door een professionele partij? Dan nodigen wij u heel graag uit om deel te nemen aan het Nationaal Beleggersonderzoek 2022.

In dat onderzoek peilen wij hoe tevreden - of ontevreden - Nederlandse beleggers zijn over deze partijen en vragen we om openhartig uw mening te geven over meerdere aspecten van de dienstverlening. 

Meedoen kost slechts 5 minuten van uw tijd en alle gegevens worden anoniem verwerkt. De resultaten van deze enquête worden gebruikt in de Beste Keuze Vergeijker van IEX en wegen mee bij het selecteren van nominaties voor de bekende Gouden Stier-prijzen.

Doe ook mee en laat uw stem gelden!

Ja, ik doe mee


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie IEX

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie IEX

Recente artikelen van Redactie IEX

  1. 10:30 Spotify en Signify snijden in de kosten
  2. 04 dec Deutsche Bank: financiële markten leven op na stagnatie
  3. 28 nov Beurslegende Charlie Munger (99) overleden

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links