Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Grafiek die héél Tilburg wil zien

Grafiek die héél Tilburg wil zien

IEX Stedentrips! Ook weer overdreven, maar dit fimpje is - zoals beloofd - speciaal voor de organiserende studenten en bezoekers van de Investment Night 2016 van de Asset Accounting & Finance club van de Universiteit Tilburg. Hier is namelijk de grafiek waar we het over hadden, maar die we helaas niet op het scherm kregen.

In het filmpje leg ik uit hoe en wat en wie daar spraken. André Brouwers van Beleggingsinstituut probeerde de ongeveer 200 studenten die er waren te overtuigen dat ze voor kapitaalopbouw iets meer moeten doen alleen sparen. Hij refereerde aan deze grafiek, kende de getallen uit zijn hoofd, maar had die helaas niet in zijn presentatie.

Bij deze daarom nog vol in beeld met wat uitleg, want velen waren er nieuwsgierig naar. Zeker ook interessant voor wie niet in Tilburg woont of studeert! Deze grafiek spreekt voor zichzelf, toch? Anders vangen we u op in de comments.  

 

 

Hier is de grafiek uit het filmpje. U kunt die in alle soorten en maten googlen, dit is de meest recente die wij vinden.

 

 

Naast de grafiek hebben we gelukkig ook de foto nog. Bedankt jongens, het was leuk, leerzaam en gezellig.

 

 


De Redactie van IEX bestaat uit een team van content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan honderd jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies, of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen. Het is mogelijk dat redactieleden posities hebben in een of meer van de genoemde fondsen.

Auteur: Redactie

Het redactieteam van IEX bestaat uit content managers, journalisten en analisten, met opgeteld meer dan 100 jaar ervaring in het produceren en publiceren van beleggingsinformatie en -opinies. De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse inhoud op de diverse beleggersplatforms van IEX Media, zoals IEX.nl, Belegger.nl, B...

Meer over Redactie

Recente artikelen van Redactie

  1. 07 jun Kopieerhandelen in een bearmarkt
  2. 06 jun Deze IEX-ers komt u tegen op de Beleggersdag
  3. 15 mei 'We houden onze voelsprieten gericht op de doelgroep'

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 6 Bowski 4 mei 2016 15:55
    Ik denk dat die Professor alleen aandelen meenam van bedrijven die nog niet failliet zijn gegaan.
    Dat moet je wel zien aankomen, en je moet dan je porto wijzigen voordat iedereen het doet.
    Er is een tijd van opgaan, blinken en verzinken. Elk bedrijf eindigt ooit. Zit jou geld daarin dan ben je het kwijt.
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links