Van beleggers
voor beleggers
desktop iconOne Monitor

Inloggen

  • Geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Leasinvest Real Estate Comm. VA: Belangrijke verhuring in het gebouw Mercator-High5! in Luxemburg

Nieuw huurcontract voor een volledige verdieping in het gebouw Mercator

Leasinvest Real Estate heeft net een nieuw huurcontract afgesloten voor 1.933 m2 (volledige 3e verdieping), met CHL – Centre Hospitalier de Luxembourg, reeds huurder van een verdieping sinds vorig jaar, in het gebouw Mercator-High 5! gelegen te Route d'Arlon 110-112 in het Groothertogdom Luxemburg. De huurovereenkomst heeft een aanvang genomen op 1 juni laatstleden en zal bijgevolg voor 7 maanden bijdragen aan de huurinkomsten van het boekjaar 2021. De jaarlijkse contractuele huur bedraagt € 0,5 miljoen. Ingevolge deze nieuwe huurovereenkomst verbetert de bezettingsgraad van het gebouw van 55% tot 78%.

Het gebouw Mercator-High 5! heeft een totale oppervlakte van 8.641 m² kantoren, verdeeld over 5 verdiepingen, met 104 parkeerplaatsen, en geniet van een uitzonderlijke ligging in de hoofdstad van het Groothertogdom langs de route d’Arlon, één van de belangrijkste toegangswegen tot Luxemburg stad. Het gebouw, dat werd omgedoopt tot High 5!, ondergaat nu een rebranding en renovatie om het in overeenstemming te brengen met de noden van een jong en dynamisch publiek. Op heden wordt de 2e verdieping integraal gerenoveerd en de commercialisatie ervan is opgestart. Ook de inkom en de façade zullen worden gerenoveerd.

Deze transactie werd gerealiseerd met de tussenkomst van Cushman & Wakefield.

Michel Van Geyte, CEO: “Deze nieuwe bijkomende verhuring aan een bestaande huurder bewijst nogmaals het succes van onze investeringsstrategie, gefocust op het optimaliseren van onze goed gelegen gebouwen en de introductie van nieuwe concepten die perfect beantwoorden aan de noden van de huidige gebruikers.”

Voor meer informatie, contacteer

Leasinvest Real Estate

MICHEL VAN GEYTE

Chief Executive Officer

T: +32 3 238 98 77

E: michel.van.geyte@leasinvest.be

Over LEASINVEST REAL ESTATE Comm.VA

Leasinvest Real Estate Comm.VA is een Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap (OGVV), die investeert in hoogkwalitatieve en goedgelegen winkels en kantoren in het Groothertogdom Luxemburg, België en Oostenrijk.

Op heden bedraagt de totale reële waarde van de direct aangehouden vastgoedportefeuille van Leasinvest € 1,13 miljard verdeeld over het Groothertogdom Luxemburg (56%), België (28%) en Oostenrijk (16%).

Leasinvest is bovendien een van de grootste vastgoedinvesteerders in Luxemburg.

De OGVV noteert op Euronext Brussel en heeft een marktkapitalisatie van ongeveer € 439 miljoen (waarde 9/06/2021).

Bijlage


Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Leasinvest

Gerelateerd

Reacties

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

Leasinvest 74,700 15 jun
0,000
0,00%

Dagelijkse nieuwsbrief

Ja, ik wil elke dag de laatste kooptips en analyses van verschillende aandelen ontvangen.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links