Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

DAF Trucks begint goed in Rusland

EINDHOVEN (AFN) - DAF Trucks kijkt tevreden terug op de wijze waarop het vorig jaar geopende marketing- en verkoopkantoor in Moskou zich ontwikkelt. Sinds mei 2011 zijn ruim 3000 voertuigen afgeleverd, waarvan 1.500 in 2011 en dit jaar al ruim 1.600. Verder is het Daf netwerk uitgebreid naar 13 dealers en er is in de omgeving van Moskou een distributiecentrum voor onderdelen. Een succesvolle start, meldde de Eindhovensevrachtwagenfabrikant maandag.

Daf merkt dat de belangstelling voor West-Europese trucks toeneemt en verwacht er in 2015 ruim 36.000 te registreren in het zware segment, tegenover 26.000 in 2011. Met ruim 1.500 afgeleverde voertuigen heeft DAFTrucks in 2011 een marktaandeel van 6,9 procent gerealiseerd onder de Europese merken. Dit jaar streven we naar een marktaandeel van ruim 10 procent, wat overeenkomt met zo’n 2.700 voertuigen, meldt ArieHendrikx, managing director DAF Trucks Rusland.

In 2011 waren er vestigingen in Sint Petersburg, Jekaterinenburg en Smolensk maar het bedrijf streeft ernaar om op lange termijn over twintig DAF-dealers te beschikken. Nu zijn er al aangesteld in Moskou, Zuid-Rusland, de Oeral en de Volga-regio, later dit jaar volgen waarschijnlijk Oost-Rusland, Zuid-Rusland en Siberië.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links