Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Persoonlijk handelsoverleg VS en China'

'Persoonlijk handelsoverleg VS en China'

WASHINGTON (AFN) - De Amerikaanse handelsgezant Robert Lighthizer en andere hoge regeringsfunctionarissen uit de Verenigde Staten reizen komende maandag af naar China voor persoonlijk overleg over de handelsvete tussen beide economische grootmachten. Dat meldden bronnen aan persbureau Bloomberg.

Naar verluidt verblijven Lighthizer en zijn team tot en met woensdag in Shanghai. China zou gevraagd hebben om overleg in Shanghai in plaats van Peking. De laatste tijd is er al hoog telefonisch handelsoverleg gevoerd tussen de partijen, waarbij ook de Amerikaanse minister van Financiën Steven Mnuchin was betrokken.

President Donald Trump en zijn Chinese collega Xi Jinping sloten op G20-top in Japan eind juni een wapenstilstand in het slepende handelsconflict. Overigens dreigde Trump onlangs al wel weer met meer importheffingen op Chinese goederen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 23 juli 2019 21:41
    Dat kan morgen,misschien weer een ritje in de gele trui voor aperam worden,want die metaaltjes houden nogal van zulke berichten.
    Mijn andere topspeler kan je ook in amsterdam horen brullen op zandvoort,meterslange vlammen uit de uitlaat bij besi.
    Morgen zal het bij zijn conculega asmi wel een rumtaart met 100 heerlijke hollandse kersen,erop,worden,prachtige cijfers en verwachtingen+100 miljoen fooi voor de aandeelhouders,nu ja al dat moois moet voor mijn maxje ook heel gunstig zijn,alleen zien veel van die eendagsvlieg analisjes dat vaak helemaal niet,er zijn natuurlijk ook goeies,je weet wel,josje bijvoorbeeld!
    De koersborden hebben koorts,achter de koers klopt er geen hout van,ik had zaterdag ook al zware problemen,ik kon geen verhaal op het scherm krijgen,als morgen nu de koersen eens een voorbeeld aan de temperatuurs verwaching nemen,ze hebben het over 40 graden,all thime high,wat mij betreft hoop ik dat de airco's op beursplein5 op volle kracht moeten draaien,om te voorkomen,dat de koersen helemaal door het dak gaan vliegen,welterusten!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links