Inloggen

Login
 
Wachtwoord vergeten?

Arcadis kijkt naar overnames in Azië

Gepubliceerd op 20 december 2011 17:56 | Views: 1.427 | Onderwerpen: Azië

Arcadis 17:35

18,36 +0,25 (+1,38%)

AMSTERDAM (AFN) - Advies- en ingenieursbureau Arcadis is op zoek naar overnamekansen in Azië en heeft al verscheidene gesprekken gevoerd met partijen in China en Singapore. Dat zei topman Harrie Noy donderdag in een interview met persbureau Reuters.

Het bedrijf kan met cash en hogere bankfinanciering overnames tussen de 75 en 100 miljoen euro doen, zei Noy. Maar als er zich iets voordoet waarvoor meer geld nodig is, zou de onderneming ook aandelen kunnen uitgeven.

Noy liet verder weten belangstelling te hebben voor het hogere segment in de professionele dienstverlening. Bedrijven die al een sterke positie hebben in China en profiteren van de snelle urbanisatie in het land.

De topman veegde de suggestie van een overname van branchegenoot Grontmij van tafel. ,,Grontmij zou niet in onze strategie passen'', aldus Noy.

Community trend

Zal het aandeel stijgen of dalen naar aanleiding van dit nieuwsbericht?

Aandeel Kies Huidige trend
Arcadis

Gerelateerd

Azië

Volgen
 
Klik hier om dit onderwerp te volgen en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Arcadis

Volgen
 
Klik hier om dit instrument op uw watchlist te zetten en automatisch op de hoogte gehouden te worden van het laatste nieuws.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord

 
Quotedata: Amsterdam realtime by Euronext, other realtime by Cboe Europe Ltd.   US stocks: by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15min delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by VWD Group Crypto data by Crypto Compare