Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Update: Philips verliest in patentzaak tegen Garmin en Fitbit

Update: Philips verliest in patentzaak tegen Garmin en Fitbit
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De US International Trade Commission heeft geoordeeld dat Garmin en Fitbit geen patenten van Philips hebben geschonden. Dit bleek maandagavond laat uit documenten van de Amerikaanse overheidsinstantie.

Daarmee schaarde de USITC zich achter eerdere bevindingen van een Amerikaanse rechtbank, die begin februari dit jaar oordeelde dat enkele producten van Garmin en Fitbit geen inbreuk maakten op twee patenten van Philips.

Het van origine Eindhovense bedrijf wilde een importverbod op enkele producten van Garmin en Fitbit, omdat deze gebruik zouden maken van GPS- en audio-technologieën van Philips.

Philips wees er in een reactie tegen ABM Financial News op dat er meerdere zaken lopen. De zaak bij de Amerikaanse handelsinstantie is er daar één van.

Het Nederlandse bedrijf liet verder weten de beslissing te bestuderen, en omdat er nog andere rechtszaken lopen tussen Philips en Fitbit en Garmin in de VS, onthoudt Philips zich vooralsnog van het geven van verder commentaar.
 
Update: om reactie Philips toe te voegen.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

1 Post
| Omlaag ↓
1 Post
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links